Öyle insanlar gördüm ki bırak bezin hijyenik olmasını hijyenik olmayan bezi mutfakta kullananlar var. İyiki solonun yeni güzel dünyasıyla tanıştıktan sonra bende kullandığım bezlerde hijyene önem vermeye karar verdim. Teşekkürler solo
Temizlik bitince bezleri ya yakıyorum sıcak suyla ya da çamaşır suyuna basıyorum. Keşke her temizlik bezleri kullanıp atsak peçete gibi 😂 solonun bu ürününü deneyeceğim yirmi adet varmış siler atarım okeyy
Kesinlikle hayir, zaten bütün temizlik urunleri kimyasal iceriyor, temiz olsa dahi kimyasal ürünler pislikten daha cok zarar verir, en iyisi pis kalmak, mikrobada ihtiyaci var vucudun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Düşünmüyorum hayır bu yüzden her yer için ayrı bir Solo'm var
Sıcak çamaşır sulu karışım içinde 10 dakika bekleyen her şey ultra sanitize edilmiş olmakla birlikte bazı extreme mikroorganizmaların ortamda olması haricinde %100 hijyen sağlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olsa da olmasa da kullanıyoruz iyi güzel reklam yapıyorsunuz da bu işin maddi kısmı da var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bezlerin hijyenik olmasını isterim de istediğim kadar hijyenik midir onu bilmem😅😅😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayy çok iyi bir ürünmüş bu kesinlikle kullanmalıyım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
güzel bir bence olmuş solo en iyisidir birtanedir :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
hijyenik ve pratik. selülozik özlü sanırım ve bakteri barındırmıyor.
Sanırım istedikleri cevabı vermediğim için ve bu ilk değil. Önceden de yönetime yazdım 20 gündür cevap vermediler. Sitenin bütün güvenirliği kayboldu gözümde. Bu yüzden toplasan 10-20 kişi aktif zaten yarısı da bot...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Hijyen canlıların bağışıklık sisteminin gelişmesini engellemektedir.
Hijyenin gerekli olduğu yerler:
Ameliyathane vb. operasyon alanları
Büyük miktarlı üretim yapılan gıda tesisleri
Öyle insanlar gördüm ki bırak bezin hijyenik olmasını hijyenik olmayan bezi mutfakta kullananlar var. İyiki solonun yeni güzel dünyasıyla tanıştıktan sonra bende kullandığım bezlerde hijyene önem vermeye karar verdim. Teşekkürler solo
Sil. at mendil. kullaniyorum ee tabii çamaşır. suyuda.
Hijyen çok önemli, bezden ziyade kullanılan deterjan daha fazla önem arz ediyor
Temizlik bitince bezleri ya yakıyorum sıcak suyla ya da çamaşır suyuna basıyorum. Keşke her temizlik bezleri kullanıp atsak peçete gibi 😂 solonun bu ürününü deneyeceğim yirmi adet varmış siler atarım okeyy
Sizde Solo Hijyenik Temizleme Bezini deneyin farkı görün.
Solo ıslak havlu kullanıyorum zaten, eminim bu üründe harikadır 🤩
Her şey o kadar çok kafama takıyorum ki bir de bunu mu kafaya takayim temizler geçerim sdfghsj
Solo'nun hijyenik ve kaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum. Solo harici bir markayı evime pek sokmuyorum. İyi ki varsın Solo :)
Ben emin değilim onun için sürekli peöete ve ıslak mendil kulanıyorım onlara göree daha hijyenik geliyor bana
Solo çok hesaplı Bir mendil zaten tek tercihim odur
Temizlik bezleri her temizlik sonrası çöp 🖐️👍
hiç takılmıyorum böyle şeylere yaşa gitsin :)
Ayy faydalı bir içerik teşekkürler saolun ahsh
Solo hijyenik temizlik bezlerini duymuştum ama deneme fırsatım olmadı.
Sarı bez denilen illetten hepimiz kurtulmak isteriz ancak kağıt israfı yapabileceğimiz endişesi de bizi oldukça yoruyor.
Tenizlik sonrası makineye atıyorum yıkıyorum
Kesinlikle hayir, zaten bütün temizlik urunleri kimyasal iceriyor, temiz olsa dahi kimyasal ürünler pislikten daha cok zarar verir, en iyisi pis kalmak, mikrobada ihtiyaci var vucudun
Düşünmüyorum hayır bu yüzden her yer için ayrı bir Solo'm var
Sıcak çamaşır sulu karışım içinde 10 dakika bekleyen her şey ultra sanitize edilmiş olmakla birlikte bazı extreme mikroorganizmaların ortamda olması haricinde %100 hijyen sağlar
Olsa da olmasa da kullanıyoruz iyi güzel reklam yapıyorsunuz da bu işin maddi kısmı da var
Bezlerin hijyenik olmasını isterim de istediğim kadar hijyenik midir onu bilmem😅😅😅
Ayy çok iyi bir ürünmüş bu kesinlikle kullanmalıyım
güzel bir bence olmuş solo en iyisidir birtanedir :)
hijyenik ve pratik. selülozik özlü sanırım ve bakteri barındırmıyor.
Hijyen çok önemli katılıyorum çoğu mikrop yuvası
Bir bez alırım yıkar yıkar kullanırım birde bunlara para mı vericez kullan at kullan at doğa kirleniyor yazık
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
bu bilgilendirici metin için teşekkürler. Yere çilekli oralet döküldü konusu açıldı deneyeceğiz. İnşallah olur
Çok zor bir ihtimal temiz olmasına dikkat ediyorum
Kağıt havlu fiyatları almış başını gitmiş. Mecburen sarı bezle devam. Yillarin degistiremedigi isim. Sarı bez diyorum 😅👏👏
Solo hariç diğer markalardan emin olamıyorum. Solo gerçekten bu sektörde lider bir marka. Solo iyi ki var <3
hayır hiç emin değilim çünkü her bez mikropludur çamaşır suyu ve sıcak suyu karıştırıp bezi bekletin sonra iyice durulayın
Aaaa bu varya temizliğin başından sonuna hep kafamda olup sonrasında deterjandan parçalanmış ellerin sorusu 😂😂😂
solo ev temizliğinde güvenilir ve sağlıklı bulduğum bi marka
Hijyenik meendille ayda bir koltuk altlarımızı siliyoruz duşa gerek kalmadı herkese tavsiye ederim
Ülkemizde ki enfilasyon ve hayat pahaliligi yüzünden, insanlarimiz hijiyen'den daha çok ekonomik olani aliyor..
Hiç hijyenik değil Mikro fiber bezlerin araları çok sık olduğu için bezi yıkasan da aralarda bakteriler kala bilir
Solo gibi muhteşem bir ürün kullanıpta memnun kalmadığım bir gün olmadı her yer pırıl pırıl sayesinde
Evet bezlerimi düzenli olarak çamaşır makinasında yıkadığım için hijyenik olduklarından tamamen eminim
Açıkçası koku yapmayacağını düşünmüyorum bence herhangi bir bezi düzgün bir şekilde temizlersen asla koku yapmaz 😅
Temizlik yaparken bez kullanmayı hiç sevmiyorum. Sürekli yıkamak, temizlemek gerekiyor. Kullan atlar çok daha iyi
Elbette, temizlik bezlerimi düzenli olarak yıkayarak ve değiştirerek hijyenik tutmaya özen gösteriyorum.
@Sagocation Senin yorumunu merak ettim kesin kullanmışsındır sen işin gereği :)
@Sagocation Sen yorum yaptınmı gerçekten? Neden görünmüyor peki.
Sanırım istedikleri cevabı vermediğim için ve bu ilk değil. Önceden de yönetime yazdım 20 gündür cevap vermediler. Sitenin bütün güvenirliği kayboldu gözümde. Bu yüzden toplasan 10-20 kişi aktif zaten yarısı da bot...
@Sagocation Büyük ihtimalle benimde artık görünmez, sana feda olsun :)
değil
Ama temiz ve hicyen olmasına dikkat etmek lazım... önemli
Değiller 🤢 önce makinede yıkayıp sonra ocakta haşlamak gerekiyor
Temizlik işlerinden pek anlamam fakat yeni şeyler denemek ten zarar gelmez
Yani yüzde yüz emin degilim ama güvenerek alıyorum.
Bi bez var bizde mükemmel bişey o yüzden hayır
temizlik denilince iyi biz temizlik olmalı iyi bir temizlik için iyi bir temizlik malzemesi olmalı
Solo bence çok kaliteli ama fiyat olarak cebime uymuyor
En iyisi solo zaten başka markaları tercih etmiyorum
bir kısmı olabilir önce onlarida temizlemek lazım mı
Temizlik benim işim değil ama yapanlar da en iyi malzemeyi kullanmak ister ler
Arkadaşlar kesinlikle kabak lifi kullanıyoruz
Hijyenik değilse de ne yapabiliriz ki sanki ne temiz devam burdan
emin değilim en ucuzunu alıyorum ekonomi sağ olsun
Ooo solo reklam. dmdmd biz yırtık atletle sileriz. d. d.
Sık degiltiriyoruz aslında, cabuk yıpranıyorlar cunku
Dünyadaki en kirli nesnenin bulaşık süngeri olduğunu öğrenince ben :)
Tam olarak Değilim temiz olmasını düşünmek ve görmek isterdim