Alışveriş & Hediyeler Temizlikte kullandığın bezlerin hijyenik olduğundan emin misin? (Sayfa 2) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1927 Temizlikte kullandığın bezlerin hijyenik olduğundan emin misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 46 kişi beğendi
ecevns Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Solo ürünleri kullandığım için hiç bakmıyorum bile 0 0 Yorumla
orge27 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Emin değilim @Solo ile tanışmayana kadar teşekkürler Solo 0 0 Yorumla
MesajSizsiniz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl sanırım hijyenik olmasına herkes dikkat ediyordur 0 0 Yorumla
Mami_24 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Temiz bence hiyjenik normal bezler farklidir 0 0 Yorumla
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Evet deneyeceğim güzel paylaşım için teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Emin olmadığımız bir şeyi kullanmıyoruz ancak yine de güzel paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
zynps0090 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 52% +1 yıl Emin değilim kaynar suda yıkamak gerekiyor diye biliyorum 0 0 Yorumla
NergizSan Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl ben vallahi ıslak mendille bile temizleirm tum evi gorunmesin yeter 0 0 Yorumla
EsasiyaH Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Bez bezdir bence. Temizlik yapacaz diye bide bezlerimi temizliyeceğiz 0 0 Yorumla
TheSexCoach Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 66% +1 yıl Bilgilendirme için teşekkürler, daha dikkatli olacağım. 0 0 Yorumla
gamboçyalı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Değilim sadece suyla yıkıyoruz. Ama değiştiriyoruz çok sık olmasada. 0 0 Yorumla
Etikarin Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl ben eminim sıradan bir marka ile sizinkinin arasında ne var sizin ki uranyumdan falan mı 0 0 Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Temizlik takıntıları için güzel bilgiler sağolun 0 0 Yorumla
_Senior_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Her zaman için eminim iyi bir marka teşekkürler solo 0 0 Yorumla
unbescholten_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 73% +1 yıl temizlik bezini 20 kere kullanmak biraz fazla geldi ama boyleyse iyi 0 0 Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Eminim temizler hepsi iyi ama bunun da denenmesi gerek 0 0 Yorumla
DR_batu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Yıkamadan mı kullanılıyor ki temiz olduğundan emin olunmasın 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Eskiden insanlar atletleri vs temizlik bezi yaparlardı. Nereden nereye 0 0 Yorumla
aznue Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 79% +1 yıl tezgahin ustundeki beze dokunmaya asiri igreniyorum normalde iyi olmus bu urunun cikmasi 0 0 Yorumla
Muratt837637 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Şahsen annemgilin kullandığı temizdir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Rosa84 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Evet eminim ve son kararım. Solo ile yapılan her temizlik hijyeniktir. 0 0 Yorumla
sakinbiri49 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl @Solo tanışmadan önce emin değildim şimdi artık hijyenik olduğundan eminim Solo sayesinde 0 0 Yorumla
ballistic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Tam da böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Ben beğendim. Yazı için emeğinize sağlık. 0 0 Yorumla
Süslü_Lale Takip Et Xper 3 Yaş: 21 , eic 36% +1 yıl Tek tercihim solo zaten markete girerken başka bir şey tercih etmem kullanmaktan mutluyum sizi 0 0 Yorumla
BarcinB Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 84% +1 yıl Önem verilir tabii ama kesinlikle emin olmak mümkün değil 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Alırken dikkat ediyoruz ama tabi tam olarak bilemeyiz 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Evet gayette hijyenik kullanmadan önce üç kez yıkıyorum 0 0 Yorumla
Incibennn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 50% +1 yıl Evet babaannemin yerlerden dolaplara kadar sildigi olum kokan bezi kullaniyoruz 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Hiyyenik olduklarına emin olmak istiyorum. TSE gibi kurum onay mühürleri var sonuçta... :/ 0 0 Yorumla
ayyyseymisim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 39% +1 yıl bence o ölüm kokan sarı bezler hiç hijyenik değil 🤪😂😂😅 0 0 Yorumla
YazarK Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Evet fazlası ile eminim fazladan para harcamaya gerek yok :D 0 0 Yorumla
Filbocegi001 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Valllaaaaahhh hiiiccc billmiyorummm bi ömür biterde temizlik hic bitmez!!! 😂😂😂 0 0 Yorumla
garan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Gayet hijyenik olduğuna eminim solocuğum teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
Maddi_destek_istek Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Bazı markalar hileli sarım sık değil hemen bitiyor önemli olan adet değil Bence gramaj yazma zorunluluğu getirilmeli 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl BEn bezlerimin temiz olup olmadıgından emin olurum herzaman 0 0 Yorumla
operatorbey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Valla mikrofiber bez adı altında satıln ürünleri alıyoruz genelde inşallah temizdir. 0 0 Yorumla
librarian96 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kullanmadan önce ve kullandıktan sonra çamaşır makinesine atıp yıkanırsa gayet hijyenik olur. 0 0 Yorumla
Bukreminabi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Kesinlikle emin değilim ve bu benim için büyük bir problem 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl sırf 40 keredir karşıma çıkmasın diye yazıyorum. 0 0 Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Temizlemeye bezlerden basladigim icin sorun olmuyor sevgili solo... 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl her zaman tercih ettiğimiz bir marka, teşekkürler #solo :) 0 0 Yorumla
berrinkumsal0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 39% +1 yıl Kimi hijyenik kimi değil. Nerde kullandığıma göre değişir bence. 0 0 Yorumla
kahvefincani828 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Hangimiz eminiz ki 🤷 zaten çok titizlik hastalık belirti relaks 0 0 Yorumla
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet biz yıkamıyoruz çöpe atıyoruz ve yeni oluyor hep 0 0 Yorumla
merdooxtr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl Ne kadar sıcak su sirke falan da kullansam emin değilim 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Emin değiliz o yüzde temizlik öncesi makineye atmak lazım 0 0 Yorumla
OnurSerkan Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Kendiliğinden parçalanıp yok olması çok güzel. 0 0 Yorumla
Orien69 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Çamaşır suyunda durduğu için problem olmuyor#Mirliva 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sıvı Arap sabunu ile yıkadıktan sonra her bez temizdir 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben düzenli olarak yıkıyorum gerektiği gibi ve kaynatıyorum mis gibi oluyor solocum 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl fiyatı diğerlerine göre pahalı ama kaliteside ortada... 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Çok lazim oluyor eski bezleri hemen atarım yenisini alırım 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evet eminim son kararım çünkü bez dediğin temiz olmalı 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Solo gibi tek kullanımlık ürünler kullanmayı seviyorum 0 0 Yorumla
papatyaaam123 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Temiz olmasa bile kullandığım zaman çamaşır suyuyla yıkıyorum temizlenmesi için. 0 0 Yorumla
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Eminim emin olamadıysam tekrar tekrar kaynatıyorum bezleri 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Mutfakta çok kullanışlı.. Harika bir markasınız. 0 0 Yorumla
Merve_24 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Tabiiki de. Temizlikte kullandığım bezlerin hijyenik olmasına önem veririm. Çünkü hijyenik olmayan bir şeyin hijyen sağlamasını bekleyemem. Bu konuda da Solo'nun temizlik bezlerine güvenebilirim. Oldukça pratik ve kullanışlı hijyenik ürünler. 1 0 Yorumla
Arifolananlar26 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl pek sanmıyorum herkes kendi ürününün iyi olduğunu savunuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Solo ürünleri kullandığım için hiç bakmıyorum bile
Emin değilim @Solo ile tanışmayana kadar teşekkürler Solo
sanırım hijyenik olmasına herkes dikkat ediyordur
Temiz bence hiyjenik normal bezler farklidir
Evet deneyeceğim güzel paylaşım için teşekkür ederim.
Emin olmadığımız bir şeyi kullanmıyoruz ancak yine de güzel paylaşım için teşekkürler
Emin değilim kaynar suda yıkamak gerekiyor diye biliyorum
ben vallahi ıslak mendille bile temizleirm tum evi gorunmesin yeter
Bez bezdir bence. Temizlik yapacaz diye bide bezlerimi temizliyeceğiz
Bilgilendirme için teşekkürler, daha dikkatli olacağım.
Değilim sadece suyla yıkıyoruz. Ama değiştiriyoruz çok sık olmasada.
ben eminim sıradan bir marka ile sizinkinin arasında ne var sizin ki uranyumdan falan mı
Temizlik takıntıları için güzel bilgiler sağolun
Her zaman için eminim iyi bir marka teşekkürler solo
temizlik bezini 20 kere kullanmak biraz fazla geldi ama boyleyse iyi
Eminim temizler hepsi iyi ama bunun da denenmesi gerek
Yıkamadan mı kullanılıyor ki temiz olduğundan emin olunmasın
Eskiden insanlar atletleri vs temizlik bezi yaparlardı. Nereden nereye
tezgahin ustundeki beze dokunmaya asiri igreniyorum normalde iyi olmus bu urunun cikmasi
Şahsen annemgilin kullandığı temizdir diye düşünüyorum
Evet eminim ve son kararım. Solo ile yapılan her temizlik hijyeniktir.
@Solo tanışmadan önce emin değildim şimdi artık hijyenik olduğundan eminim Solo sayesinde
Tam da böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Ben beğendim. Yazı için emeğinize sağlık.
Tek tercihim solo zaten markete girerken başka bir şey tercih etmem kullanmaktan mutluyum sizi
Önem verilir tabii ama kesinlikle emin olmak mümkün değil
Alırken dikkat ediyoruz ama tabi tam olarak bilemeyiz
Evet gayette hijyenik kullanmadan önce üç kez yıkıyorum
Evet babaannemin yerlerden dolaplara kadar sildigi olum kokan bezi kullaniyoruz
Hiyyenik olduklarına emin olmak istiyorum. TSE gibi kurum onay mühürleri var sonuçta... :/
bence o ölüm kokan sarı bezler hiç hijyenik değil 🤪😂😂😅
Evet fazlası ile eminim fazladan para harcamaya gerek yok :D
Valllaaaaahhh hiiiccc billmiyorummm bi ömür biterde temizlik hic bitmez!!! 😂😂😂
Gayet hijyenik olduğuna eminim solocuğum teşekkür ederim.
Bazı markalar hileli sarım sık değil hemen bitiyor önemli olan adet değil
Bence gramaj yazma zorunluluğu getirilmeli
BEn bezlerimin temiz olup olmadıgından emin olurum herzaman
Valla mikrofiber bez adı altında satıln ürünleri alıyoruz genelde inşallah temizdir.
Kullanmadan önce ve kullandıktan sonra çamaşır makinesine atıp yıkanırsa gayet hijyenik olur.
Kesinlikle emin değilim ve bu benim için büyük bir problem
sırf 40 keredir karşıma çıkmasın diye yazıyorum.
Temizlemeye bezlerden basladigim icin sorun olmuyor sevgili solo...
her zaman tercih ettiğimiz bir marka, teşekkürler #solo :)
Kimi hijyenik kimi değil. Nerde kullandığıma göre değişir bence.
Hangimiz eminiz ki 🤷 zaten çok titizlik hastalık belirti relaks
Evet biz yıkamıyoruz çöpe atıyoruz ve yeni oluyor hep
Ne kadar sıcak su sirke falan da kullansam emin değilim
Emin değiliz o yüzde temizlik öncesi makineye atmak lazım
Kendiliğinden parçalanıp yok olması çok güzel.
Çamaşır suyunda durduğu için problem olmuyor
#Mirliva
Sıvı Arap sabunu ile yıkadıktan sonra her bez temizdir
Ben düzenli olarak yıkıyorum gerektiği gibi ve kaynatıyorum mis gibi oluyor solocum
fiyatı diğerlerine göre pahalı ama kaliteside ortada...
Çok lazim oluyor eski bezleri hemen atarım yenisini alırım
Evet eminim son kararım çünkü bez dediğin temiz olmalı
Solo gibi tek kullanımlık ürünler kullanmayı seviyorum
Temiz olmasa bile kullandığım zaman çamaşır suyuyla yıkıyorum temizlenmesi için.
Eminim emin olamadıysam tekrar tekrar kaynatıyorum bezleri
Mutfakta çok kullanışlı.. Harika bir markasınız.
Tabiiki de. Temizlikte kullandığım bezlerin hijyenik olmasına önem veririm. Çünkü hijyenik olmayan bir şeyin hijyen sağlamasını bekleyemem. Bu konuda da Solo'nun temizlik bezlerine güvenebilirim. Oldukça pratik ve kullanışlı hijyenik ürünler.
Evet temizlik bezlerini tititizlikle çekerim
pek sanmıyorum herkes kendi ürününün iyi olduğunu savunuyor