Alışveriş & Hediyeler Temizlikte işin rengi değişti! Hijyenik Temizlik Beziyle tanışmaya hazır mısın? (Sayfa 4) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2531 Temizlikte işin rengi değişti! Hijyenik Temizlik Beziyle tanışmaya hazır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 56 kişi beğendi
Sarımelike Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Temizlikte büyük kolaylık. Tabiki hazırım. 0 0 Yorumla
senidertetmeler0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl hazırmmmmmm hadiii baslayalimmm 0 0 Yorumla
Gizemli-Asil Takip Et Xper 3 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Elinize sağlık güzel paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Baya kullanışlı mikrofiber özelliği 10/10 0 0 Yorumla
Ladyd3ath Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Çook iyi bir marka evde de bundan kullanıyoruz 0 0 Yorumla
x_cuckquean Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Harika bir ürün olduğunu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Güzel bir paylaşım değerlendirilebilir 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Tek bez ile heryer silinmez (?) 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Harika bir ürün hiç pişmanlık yaşamadım 0 0 Yorumla
Shangri_La Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Eve bir masraf kalemi daha eklendi desene 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Temizlik güzeldir temiz olmalıyız her zaman 0 0 Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Bu noktaya solo el atmamıştı. Başarılar... 0 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Değilim 🤣🤣🤣 şu an birazdan hazır olabilirim 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Deneyeceğim bakalım merak ettim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Enteresan bence olmus eline saglik. Denemek lazim diye dusunurum 0 0 Yorumla
KSBilir Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl @Solo kalitenin adı ve benim vaz geçilmezim 😊 0 0 Yorumla
LinaBenli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Teşekkürler bilgi için. Çok verimli olmuş. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Teşekkürler solo. Hem kaliteli hem hesaplı 0 0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Böyle yenilikleri seviyorum gratise gelir mi acaba 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Emeğinize sağlık iyi paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
Güzel bir ürün olmuş gibi görünüyor.
Az yaprakla fazl iş yapması
Temizlikte büyük kolaylık. Tabiki hazırım.
hazırmmmmmm hadiii baslayalimmm
Hiç bilgim yok 😂😂😂😂hiç
Uuuu cok iyi solo markasini severim
teşekkürler çok faydalı olmuş
Elinize sağlık güzel paylaşım olmuş
solo güzel marka sağlam tavsiye ediyorum
Solo gayet iyi ve güzeldir.
Solo iyidir temizlik için bencede
Denemedim. Ama deneyeceğim
Merak ettim belki denerim ama
Denerim bunu emeğinize sağlık.
Baya kullanışlı mikrofiber özelliği 10/10
Solo harika gerçekten de.
Bu ürün çok kullanışlı...
Kullandım ve gayet başarılı olmuş..
Çook iyi bir marka evde de bundan kullanıyoruz
Hmm paylaşım güzelmiş acikcasi
Alıyorum bundan. İyi oluyor
Harika bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Solo tektir en iyisidir tercihim solo
Güzel bir paylaşım değerlendirilebilir
Bilgiler için teşekkürler
Tek bez ile heryer silinmez (?)
Ne temizler ama solo solo, soooolo :D
Denemek isterim ama çoğu bez aynı
Harika bir ürün hiç pişmanlık yaşamadım
Eve bir masraf kalemi daha eklendi desene
Temizlik güzeldir temiz olmalıyız her zaman
Bu noktaya solo el atmamıştı. Başarılar...
Değilim 🤣🤣🤣 şu an birazdan hazır olabilirim
Güzel paylaşım teşekkürlerrr
Deneyeceğim bakalım merak ettim
Yeni bir ürüne benziyor. Denicem
faydalı bir ürüne benziyor.
Çok iuiyiye benziyor denemek lazım
merak ettim alip kullanicam ya
Enteresan bence olmus eline saglik. Denemek lazim diye dusunurum
Marketler de bulunuyor mu
@Solo kalitenin adı ve benim vaz geçilmezim 😊
Hoş duruyor
Alıp denemek lazım.
harika bir ürün denerim bir gun
Kaliteden ödün vermeyeceksin...
Hazırım, çokzel harika mersiiii
güzelmiş gerçekten
beğendim
Bilgiler için teşekkürler
solo solo solo solo iyi marka
Leke bırakıyor mu acaba? 😔
Hiç denk gelmedim haziriim
Teşekkürler bilgi için. Çok verimli olmuş.
Teşekkürler solo. Hem kaliteli hem hesaplı
Böyle yenilikleri seviyorum gratise gelir mi acaba
Güzel tavsiyeler emeğine sağlık
Güzel kullanışlı gözüküyor
Belki sonra ama şu an ihtiyacım yok 👍
Teşekkürler bilgilendirme için
Neden olmasın ki herkes ister bence
Emeğinize sağlık iyi paylaşım olmuş