Kir ve toz gördüğünde rahatsız olan, evinin temizliğini ancak hakkıyla yaptığında mutlu olanları ilgilendiren bir haberimiz var: Temizlikte yepyeni bir çözümle karşınızdayız! 🥁
Artık; koku yapan, temizlemesi zor, hijyenik olduğundan emin olamadığın, seni yoran ve uğraştıran bezlere mahkum değilsin. 🥳
Duyduk duymadık demeyin: Solo Hijyenik Temizlik Bezi geldi, temizlikte işin rengi değişti! 😎

Solo Hijyenik Temizlik Bezi temizlikte kuralları nasıl yeniden belirliyor? Gel, birlikte bakalım. 🤗
💙 Ultra hijyeniktir; hızlı kurur, koku yapmaz
💙 Az yaprakla çok iş halleder
💙 Evin her yerinde kullanılır; mutfak, banyo, salon, camlar ve tüm yüzeyler…
💙 Hijyenik olmayan alanlarda kullanıldıktan sonra çöpe atılabilir
💙 Temizler, yıkanır, durulanır, tekrar kullanılır
💙 Deterjanlı ve deterjansız kullanıma uygundur, kalıntı bırakmaz
💙 Gerekirse durulanmadan çöpe atılabilir
💙 Bir paket 400 kullanıma kadar, tek yaprak 20 kullanıma kadar dayanır
💙 20 kullanım sonunda kendiliğinden parçalanır, bu sebeple koku yapması imkansızdır.

Evinin hak ettiği temizliği, hem ekonomik hem pratik ürünlerle sağlamak isteyenler Solo Hijyenik Temizlik Bezi’ni favorilerine ekledi bile, sen neyi bekliyorsun? 😉
Bu yepyeni çözüm temizlikte işini nasıl kolaylaştıracak? Düşüncelerini merak ediyoruz, bizimle paylaşmayı unutma. 👀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
Çamaşır suyunda sarı bez bekletmeye son 😂 hem tek kullanımlık değil hem de bakteri üretmeyecek kadar da ideal bir ömür tasarlanmış. Bravo Solo 👏🏼 🎉
Solo hem hijyeenik hem pratik hem de ekonomiktir💪 #SoloSolo
Merhaba! Solo Hijyenik Temizlik Bezi hakkında bilgi sahibi olmaktan mutluluk duyarım. Bu yeni temizlik çözümü nedir ve nasıl kullanılır?
Solo Hijyenik Temizlik Bezi, özellikle hijyen konusunda hassasiyeti olanlar için geliştirilmiş bir temizlik bezi olarak tasarlanmıştır. Bu bez, özel bir dokuya ve temizleyici bileşenlere sahiptir ve bakteri ve diğer mikropları etkili bir şekilde ortadan kaldırır. Ayrıca, yüzeyleri çizmez veya leke bırakmaz, bu da temizlik işlemini daha kolay ve hızlı hale getirir.
Solo Hijyenik Temizlik Bezi, kullanımı oldukça basit bir üründür. Sadece bezi hafifçe nemlendirin ve temizlemek istediğiniz yüzeyleri silin. Bezi sık sık durulamak veya değiştirmek gerekmeyebilir, bu da temizlik sürecini daha az zaman alıcı hale getirir.
Solo Hijyenik Temizlik Bezi, ev temizliği, ofis temizliği ve hatta hastane ve okul gibi yerlerde kullanım için idealdir. Bu bezle temizlik yaparak, yüzeylerdeki kirleri, lekeleri ve mikropları etkili bir şekilde temizleyebilir ve hijyenik bir ortam sağlayabilirsiniz.
Temizlik, sağlıklı ve düzenli bir yaşamın temel adımlarından biridir. Evimizi, eşyalarımızı ve bedenimizi temiz tutmak, mikroplardan arındırmak ve hijyenik bir ortam sağlamak önemlidir. Temizlik, günlük rutinlerimizin bir parçası olmalıdır. Süpürge, mop, bez ve temizlik malzemeleri kullanarak evimizi toz, kir ve lekelerden arındırabiliriz. Banyo, mutfak ve tuvalet gibi alanlara özel dikkat göstermeliyiz. El yıkama, bulaşık deterjanı, sabun ve dezenfektanlar da temizlikte önemli araçlardır. Düzenli temizlik, sağlığımızı korur ve yaşam kalitemizi artırır.
Mermer yüzeyde denedim mutfak tezgahında başarılı sonuç verdi plastik çöp kovasını temizledim kurulamadım sonuç mükemmel hiçbir iz kalmadı ocak sildim kurumuş lekeyi çıkarmıyor ama güzel temizledi sadece cam kapakta pek başarılı olmadı izler bıraktı ve son olarak ahşap yüzeyde denedim komodinimi sildim zarar vermediği gibi normal temizlik bezine göre daha güzel temizledi pırıl pırıl yaptı üstelik temizlik keyif verdi bence şahane ürün evimden eksik etmeyeceğim özellikle toz alırken benim gibi zamanı olmayan hanımlar için kurtarıcı bir ürün.
Bir yerde bir bez görmüştüm. Kendinden deterjanlıydı. Islatmak yeterliydi. Ve tek kullanımlık değildi. O bizlerden arıyorum. Neden evlere de öyle ürün yapmıyorsunuz. İş yerlerinin çok mu ihtiyacı var o ürüne. Esas evlerde çok lazım
Solo yine temizlikte devrim yaratmış. Toz almaya, bezle bir yeri silmeye o kadar üşeniyordum ki Solo hijyenik temizlik bezi bana ve temizlik rutinime çağ atlatacak pratiklikte. İlk fırsatta alınsın
Temizlik gibisi yok gerçekten.. solo ürünlerini Türkiyedeyken kullandım çok memunum tavsiye ederim 😊
Kutumun elime ulaştığı gün kaşe montumun üstüne kuru kahve döküldü hemen denedim sonuç başarılıydı montumu güzelce temizledi köpürünce başta montuma zarar verecek diye korktum ama hiç umduğum gibi olmadı montumu temizlediği gibi diğer ıslak mendiller gibi yüzeyine zarar vermedi.
Harika bir şey. Su israfını engeller ve zararlı bakteriler için bizim açımızdan daha hijyeniktir. Sadece geri dönüşüme uygun olsa çok daha iyi olur
Solo hijyenik temizlik bezleri, evde ofiste tüm yaşam ve çalışma alanlarında temizliğin en kolay ve en pratiğe dönüşmüş hali..
Nerde bir toz leke varsa Solo ile anında yok oluyor
Çok pratik bir ürün gibi duruyor ama her yerde bulmak zor olur diye düşünüyorum. Ben internetten alışveriş yapmıyorum. Bu yüzden almam zor olur.
Bezlerden yana aşırı mağdur olan biriyim. Bazıları çok tüyleniyor, bazıları hızlı kurumuyor. Bunu hemen deneyeceğim ama şeyi merak ediyorum, araba için de kullanabilir miyiz?
Evet tabii ki de hazırım güzel yazı olmuş tek bir parça ile bütün temizlik yapmak isteyenler için mükemmel bir keşif.
Solo Markası Çok Kaliteli Dayanıklı Ve Güvenilir Ben 6 Yıldır Kullanıyorum Herkese Soloyu Tavsiye Ediyorum Muhteşem Bir Ürün 👑😎
@Solo yıllar geçse de kaliteden ödün vermeyen markalardan bir tanesin bu yüzden Solo tercihim olmuştur her zaman
çok kullanışlı bir şey gibi görünüyor, inşallah ıslak mendilin makyajlı ve geliştirilmiş versiyonu değildir.
temizlik hastasi ben icin guzel bir bence olmus, tebriks
Kullanıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim
soloyu seviyorum ben ya bu bezi de toz almak için kullanıyorum başarılı