Kir ve toz gördüğünde rahatsız olan, evinin temizliğini ancak hakkıyla yaptığında mutlu olanları ilgilendiren bir haberimiz var: Temizlikte yepyeni bir çözümle karşınızdayız! 🥁
Artık; koku yapan, temizlemesi zor, hijyenik olduğundan emin olamadığın, seni yoran ve uğraştıran bezlere mahkum değilsin. 🥳
Duyduk duymadık demeyin: Solo Hijyenik Temizlik Bezi geldi, temizlikte işin rengi değişti! 😎

Solo Hijyenik Temizlik Bezi temizlikte kuralları nasıl yeniden belirliyor? Gel, birlikte bakalım. 🤗
💙 Ultra hijyeniktir; hızlı kurur, koku yapmaz
💙 Az yaprakla çok iş halleder
💙 Evin her yerinde kullanılır; mutfak, banyo, salon, camlar ve tüm yüzeyler…
💙 Hijyenik olmayan alanlarda kullanıldıktan sonra çöpe atılabilir
💙 Temizler, yıkanır, durulanır, tekrar kullanılır
💙 Deterjanlı ve deterjansız kullanıma uygundur, kalıntı bırakmaz
💙 Gerekirse durulanmadan çöpe atılabilir
💙 Bir paket 400 kullanıma kadar, tek yaprak 20 kullanıma kadar dayanır
💙 20 kullanım sonunda kendiliğinden parçalanır, bu sebeple koku yapması imkansızdır.

Evinin hak ettiği temizliği, hem ekonomik hem pratik ürünlerle sağlamak isteyenler Solo Hijyenik Temizlik Bezi’ni favorilerine ekledi bile, sen neyi bekliyorsun? 😉
Bu yepyeni çözüm temizlikte işini nasıl kolaylaştıracak? Düşüncelerini merak ediyoruz, bizimle paylaşmayı unutma. 👀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
Teşekkürler Solo kaliteli bulduğum bir marka ve kullanıyorum.
Merhaba! Solo Hijyenik Temizlik Bezi hakkında bilgi sahibi olmaktan mutluluk duyarım. Bu yeni temizlik çözümü nedir ve nasıl kullanılır?
Solo Hijyenik Temizlik Bezi, özellikle hijyen konusunda hassasiyeti olanlar için geliştirilmiş bir temizlik bezi olarak tasarlanmıştır. Bu bez, özel bir dokuya ve temizleyici bileşenlere sahiptir ve bakteri ve diğer mikropları etkili bir şekilde ortadan kaldırır. Ayrıca, yüzeyleri çizmez veya leke bırakmaz, bu da temizlik işlemini daha kolay ve hızlı hale getirir.
Solo Hijyenik Temizlik Bezi, kullanımı oldukça basit bir üründür. Sadece bezi hafifçe nemlendirin ve temizlemek istediğiniz yüzeyleri silin. Bezi sık sık durulamak veya değiştirmek gerekmeyebilir, bu da temizlik sürecini daha az zaman alıcı hale getirir.
Solo Hijyenik Temizlik Bezi, ev temizliği, ofis temizliği ve hatta hastane ve okul gibi yerlerde kullanım için idealdir. Bu bezle temizlik yaparak, yüzeylerdeki kirleri, lekeleri ve mikropları etkili bir şekilde temizleyebilir ve hijyenik bir ortam sağlayabilirsiniz.
Temizlik, sağlıklı ve düzenli bir yaşamın temel adımlarından biridir. Evimizi, eşyalarımızı ve bedenimizi temiz tutmak, mikroplardan arındırmak ve hijyenik bir ortam sağlamak önemlidir. Temizlik, günlük rutinlerimizin bir parçası olmalıdır. Süpürge, mop, bez ve temizlik malzemeleri kullanarak evimizi toz, kir ve lekelerden arındırabiliriz. Banyo, mutfak ve tuvalet gibi alanlara özel dikkat göstermeliyiz. El yıkama, bulaşık deterjanı, sabun ve dezenfektanlar da temizlikte önemli araçlardır. Düzenli temizlik, sağlığımızı korur ve yaşam kalitemizi artırır.
Solo hem hijyeenik hem pratik hem de ekonomiktir💪 #SoloSolo
Çamaşır suyunda sarı bez bekletmeye son 😂 hem tek kullanımlık değil hem de bakteri üretmeyecek kadar da ideal bir ömür tasarlanmış. Bravo Solo 👏🏼 🎉
Mermer yüzeyde denedim mutfak tezgahında başarılı sonuç verdi plastik çöp kovasını temizledim kurulamadım sonuç mükemmel hiçbir iz kalmadı ocak sildim kurumuş lekeyi çıkarmıyor ama güzel temizledi sadece cam kapakta pek başarılı olmadı izler bıraktı ve son olarak ahşap yüzeyde denedim komodinimi sildim zarar vermediği gibi normal temizlik bezine göre daha güzel temizledi pırıl pırıl yaptı üstelik temizlik keyif verdi bence şahane ürün evimden eksik etmeyeceğim özellikle toz alırken benim gibi zamanı olmayan hanımlar için kurtarıcı bir ürün.
Bir yerde bir bez görmüştüm. Kendinden deterjanlıydı. Islatmak yeterliydi. Ve tek kullanımlık değildi. O bizlerden arıyorum. Neden evlere de öyle ürün yapmıyorsunuz. İş yerlerinin çok mu ihtiyacı var o ürüne. Esas evlerde çok lazım
İstendiğinde tekrar kullanılabilme, kirlendiğini düşündüğünde çöpe atılması çok iyiymiş. Normal temizlik bezlerini insan kolay kolay atamıyor, temizlik dışında bir de bezleri temizlemekle uğraşıyoruz.
Solo yine temizlikte devrim yaratmış. Toz almaya, bezle bir yeri silmeye o kadar üşeniyordum ki Solo hijyenik temizlik bezi bana ve temizlik rutinime çağ atlatacak pratiklikte. İlk fırsatta alınsın
Solo yine yapmış yapacağını. Evimde solo tuvalet kağıdı kullanıyorum gayet memnunum alerjik bir bünyeye sahibim beni rahatsız etmiyor. Bu yeni çıkan ürünü de deneyeceğim. Şimdiden teşekkürler Solo.
Temizlik gibisi yok gerçekten.. solo ürünlerini Türkiyedeyken kullandım çok memunum tavsiye ederim 😊
Kutumun elime ulaştığı gün kaşe montumun üstüne kuru kahve döküldü hemen denedim sonuç başarılıydı montumu güzelce temizledi köpürünce başta montuma zarar verecek diye korktum ama hiç umduğum gibi olmadı montumu temizlediği gibi diğer ıslak mendiller gibi yüzeyine zarar vermedi.
Harika bir şey. Su israfını engeller ve zararlı bakteriler için bizim açımızdan daha hijyeniktir. Sadece geri dönüşüme uygun olsa çok daha iyi olur
Solo hijyenik temizlik bezleri, evde ofiste tüm yaşam ve çalışma alanlarında temizliğin en kolay ve en pratiğe dönüşmüş hali..
Nerde bir toz leke varsa Solo ile anında yok oluyor
Çok pratik bir ürün gibi duruyor ama her yerde bulmak zor olur diye düşünüyorum. Ben internetten alışveriş yapmıyorum. Bu yüzden almam zor olur.
Bezlerden yana aşırı mağdur olan biriyim. Bazıları çok tüyleniyor, bazıları hızlı kurumuyor. Bunu hemen deneyeceğim ama şeyi merak ediyorum, araba için de kullanabilir miyiz?
Özellikle balık veya kızartma yaptıktan sonra ki temizlikde kullan at ürünler cok iyi oluyo bence kokusu siniyo
Evet tabii ki de hazırım güzel yazı olmuş tek bir parça ile bütün temizlik yapmak isteyenler için mükemmel bir keşif.
Cidden mutfaktaki temizlik bezlerinin kokması çok kötü. Güzel bir ürün olmuş ama marketlerde yerini alması lazim
Bugün solo banyo mutfak ile temizlik yaptım. Bez yıka sık elin acısın derdinden kurtuldum. O kadar pratik ki anlatamam. Alın aldırın.
Solo Markası Çok Kaliteli Dayanıklı Ve Güvenilir Ben 6 Yıldır Kullanıyorum Herkese Soloyu Tavsiye Ediyorum Muhteşem Bir Ürün 👑😎
@Solo yıllar geçse de kaliteden ödün vermeyen markalardan bir tanesin bu yüzden Solo tercihim olmuştur her zaman
çok kullanışlı bir şey gibi görünüyor, inşallah ıslak mendilin makyajlı ve geliştirilmiş versiyonu değildir.
İnsanlar bilinçsiz bir şekilde yıllarca aynı bezi kullanıyor... Bu çözüm gerçek hijyene doğru yönlendirmek için bir araç bence.
Çok iyi bir marka temizlik bezleri olmazsa olmazimiz
İsmini ilk defa duydum ve baya hoşuma gitti bu hafta de neye bilirim
mutlak çözüm ve rahatlık. yoksa sürünüyorsun
temizlik hastasi ben icin guzel bir bence olmus, tebriks
Kullanıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim
Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki falcon heavy roketi reklamı yapıyorsunuz
soloyu seviyorum ben ya bu bezi de toz almak için kullanıyorum başarılı
Merak ediyorum nasıl olduğunu denemek isterim
Denemek lazım, ilgimi çekti. Araba temizliğinde işe yarar umarım.
Solo severek alıp kullandığım bir marka ve kaliteli olduğu için ekonomik oluyor
Hijyenik solo yla kurutma, koku derdi yok. 🙏❤️
Konaklama işletmesi temizliğimizde denemeyi düşünüyorum teşekkürler mükemmel paylaşım için 🤗
Solo kullandım
Çok güzel
Çok faydalı pratik
Hazırım.. Yanında bi tane de kullanacak kişi versinler 😂
Garip fakat etkili bir reklama benziyor. Kadinlarin dikkatini ceker.
Harika bir şey. Su israfını engeller ve zararlı bakteriler için bizim açımızdan daha hijyeniktir. Sadece geri dönüşüme uygun olsa çok daha iyi olur…
Gerçekten bu kadar özelliği varsa güzel bir ürün demektir.
Gerçekten çok kullanışlı eve devamlı alıyorum herkese de tavsiye ederim
yıllar geçse de kalitesinden asla taviz vermeyen markalardan bir tanesi. teşekkürler #solo :)
Tek iyi yanı parçalanmadan uzunca kullanilmasi ve bunun tek kullanımlık olması
Bezler ayrı, ayrı olmalı tek bez ile her yeri silemezsin..
Temizlik güzeldir temiz olmalıyız her zaman teşekkürler Solo
İşimizi kolaylaştıan pratik bir çözüm. bunu sevdim
sarı bezden kurtulduğum için seviniyorum şu an
Solo kaliteli maldır indirimde olduğu an alirim
Motorumda kullanıyorum bunu. Gerçekten çok işe yarıyor. Teşekkürler Solo!
Solo her zaman en iyisi temizlik hijyen için ise fevkalade
solo ile temiz bir ev ve hijyen dolu bir temizlik.
Hijyenik berke ilgili bilgiler için teşekkürler
Memnun oldum bende ali sizi tanımak güzeldi evim mis gibi olur artık :)
Solo genelde de iyi bir marka zaten. Emeğinize sağlık.
Eller üzerinde allerjik etkisi yoksa harika bir ürün
Temizlik iyidir... Temizlik imandna gelir...
Temizlik sevenler için güzel tavsiyeler çok teşekkür ederim
Oh ne güzel valla kullan istediğin kadar hijyen bu kadar kolay solo ile.
solo hep hayatımdaydı halende öyle kalıcak cidden harika bir firma.