Alışveriş & Hediyeler Temizlikte işin rengi değişti! Hijyenik Temizlik Beziyle tanışmaya hazır mısın? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2531 Temizlikte işin rengi değişti! Hijyenik Temizlik Beziyle tanışmaya hazır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 56 kişi beğendi
denizlerinatlası Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bu kadar özelliği bir arada bulundurabilmesi harika mutlaka deneyeceğim 0 0 Yorumla
ÇilekliAcıBiber Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Güzelmiş migrosa gittiğimde varsa alıp denerim mutlaka 0 0 Yorumla
denizalanya Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Evet hazırım. En sevdiğim hobim temizlik yapmak... 0 0 Yorumla
YalnızHayalet0 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl bende hep solo kullanıyorum hem pratik hemde hesaplı bence 0 0 Yorumla
Kralınızgeldi25 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Peçetesiyle isim yapan solo bence mutfak bezide çok kullanışlı geçerli olmuştur. 0 0 Yorumla
goodgirlscry Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Solodan daha azını beklemezdim temizlikte yardımcı daha ne olsun 0 0 Yorumla
Hümanistgusav Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Teknoloji her geçen gün hayatımıza katkıda bulunuyor. 0 0 Yorumla
mrrrvee Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Temizlik şu hayatta en zor şeylerden biri olabiliir 0 0 Yorumla
SihirliMilkshake Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bilmem güzele benziyor ekonomik gibi denemek isterim 0 0 Yorumla
herkimse1755 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl önerileriniz için tesekkür ederim paylasım güzel 0 0 Yorumla
kralice2020 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl kullanmadan bir şey demek olmaz çok reklamı izledim duydum 0 0 Yorumla
Mavie196 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Solo harika bir marka zaten, bütün ürünleride bir o kadar. 0 0 Yorumla
melikesecim Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl solo hijyen bezi ile çok rahat ve çok kullanışlı heryerde kullanabiliyorum 0 0 Yorumla
sedaalbaklarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tek kelimeyle mükemmel! Daha önce reklamlarda görmüştüm fakat deneyimleme fırsatım olmamıştı. 0 0 Yorumla
mstfdrsnt Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl temizlik eşyalarıda çok pahalandı giç tanışmamak gerek 0 0 Yorumla
Cıubıfugkddll Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok güzel temizlik bezleri çok kullanışlı oluyor bence alan alabilir tavsiye ederim 0 0 Yorumla
sadesmain Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ayyy çok iyi bir haber buuuu. Temizlik yaparken denicem bı gun 0 0 Yorumla
DiaryOfCosmos Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl temiz bir ev yaşam kalitesi için çok önemli. içinde bulunduğum ortam kesinlikle temiz olmalı 0 0 Yorumla
scorp08 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl iyi çözüm teşekkürler solo. Ürün özellikleri muadillerinden daha iyi 0 0 Yorumla
derindw Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Solo, şimdiye kadar gördüğüm bütün markaların en iyisi 0 0 Yorumla
Kaygiistemiyorum Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Solo hakkında aldığım bilgiler gercekten güzel bilgilerdi iyi ki almışım 0 0 Yorumla
Bilmiyorum49 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Evde yaşarken temizlik sana kalıyor haliyle yardımcı gerek 0 0 Yorumla
tuhafzade Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Solo verdiğimiz paraya değen bir marka herkesin bunu bilmesi gayet iyi 0 0 Yorumla
Mlisa12 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Cok mükkemmel bir fikir biz hanimlarin isleri kolaylasicak 0 0 Yorumla
Mklesya Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ben solo ile tanıştım ve tanıştığıma memnun oldum. Solo solo sooooolllooooo 0 0 Yorumla
nursuyareno Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Temizlikle asla aram yok. Bizde hep annem yapıyo bu tip işleri. 0 0 Yorumla
sıkılmısbirkız Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Sürekli kullandığım kaliteli bir markadır solo. Bu ürünü yine efsane gözüküyor. 0 0 Yorumla
lilithh394 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Solo yenilendi, daha kalın oldu,solo Temizlik bezi fikri çok iyi 0 0 Yorumla
GökhanTT Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ozaman solo solo solooo diyoruz çünkü kalitenin adresi 0 0 Yorumla
heisenberg-WW Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Ne alıyorsan kalitelisini alacaksın. Ucuz etin tiridi olmaz! 0 0 Yorumla
EzgiAsln Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl temizlikte soloyu tek geçerim üstün hizmet kalitesi ve tedarik bolluğuyla harikalar. 0 0 Yorumla
Şilan35 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Güzelmi kullanan var mı silerken kıl tüy veya bez izi kalıyomu 0 0 Yorumla
medineeenurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Güzel temizleyici bir şeye benziyor ama denemek lazım 0 0 Yorumla
Ruyaaamm Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Yani iyi gibi duruyor ama ne kadar pratik oldugu denemeden anlasilmaz ama iyi icat yani 0 0 Yorumla
pelinsmrl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl hijyen ve kaliteli bir ürün içeriği soloyu tebrik ederim cidden çok kaliteli ürünleri var. 0 1 Yorumla Olgunerkek38 +1 yıl Kasan çok genis be Yorumla
leylamcnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl solo gerçtekn hem kalite farkı hemde ürün bolluğu ile harika bir firma. 0 0 Yorumla
elmasyns Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl solo bence bu işi yapan tek firma gerçetken görüyorum yani. 0 0 Yorumla
selengunr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl solo nun hijyen bezleri hem ekonomik hem pratikliğiyle evinizde hijyeni sağlar 0 0 Yorumla
haticesendl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl solo ile gelen temizlik hayrılı bir temizlik gerçekten hakkını veriyor. 0 0 Yorumla
ceylanels Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl solo yine harikalar yaratmaya devam ediyor harikasın solo daha iyi ürünler bizleri bekliyor. 0 0 Yorumla
Sirinnurrr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Güzel bence ya benim annem falan kullanıyodu bir ara 0 0 Yorumla
nerminalnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl solo kalitesinden şaşmam 5 senedir aktif kullandığım marka ve şaşmadı. 0 0 Yorumla
eminedlk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl harika solo yine yapmış yapacağını ve harikalar yaratmış gerçekten başka marakaya gerek yok. 0 1 Yorumla Olgunerkek38 +1 yıl Kasa iyi Yorumla
Samet0623 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hijyenik temizlik bezlerinin öğrencilik yıllarımda çok faydasını gördüm 0 0 Yorumla
CallOutMyName0 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kullanıyorum zaten ama genede teşekkürler bilgilendirme için gerçekten çok güzel bir şey olmuş 0 0 Yorumla
İyiUykularKuzucuk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Vaay baya kullanışlı kendi evim olsa kesin alırdım 0 0 Yorumla
meriiimer Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl solo hijyen ile hayatta 1 adım önde ol kalite tesadüf değildir denildiği zaman akla gelir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hem kaliteli hem hesaplı Solo Hijyenik Temizlik Bezi GREVE hazır, hemen temizlikteki yeni yardımcınla tanış! 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Gayet iyimis uygun fiyatlı 0 0 Yorumla
Mascren Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Güzel duruyor emilgenliği yüksek ise kullanılır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
bu kadar özelliği bir arada bulundurabilmesi harika mutlaka deneyeceğim
Güzelmiş migrosa gittiğimde varsa alıp denerim mutlaka
Evet hazırım. En sevdiğim hobim temizlik yapmak...
bende hep solo kullanıyorum hem pratik hemde hesaplı bence
Araba camı siliyor ise lekesiz tamamdır bu is :)
Solo'nun tuvalet kağıdını kullanıyorum enfes
Peçetesiyle isim yapan solo bence mutfak bezide çok kullanışlı geçerli olmuştur.
Solodan daha azını beklemezdim temizlikte yardımcı daha ne olsun
Temizlik güzeldir solo ürünü kullandım bende güzel
Teknoloji her geçen gün hayatımıza katkıda bulunuyor.
Temizlik şu hayatta en zor şeylerden biri olabiliir
Bilmem güzele benziyor ekonomik gibi denemek isterim
önerileriniz için tesekkür ederim paylasım güzel
kullanmadan bir şey demek olmaz çok reklamı izledim duydum
Solo harika bir marka zaten, bütün ürünleride bir o kadar.
Su israfına engel olması mükemmel. Tebrikler.
solo hijyen bezi ile çok rahat ve çok kullanışlı heryerde kullanabiliyorum
Tek kelimeyle mükemmel! Daha önce reklamlarda görmüştüm fakat deneyimleme fırsatım olmamıştı.
temizlik eşyalarıda çok pahalandı giç tanışmamak gerek
Çok güzel temizlik bezleri çok kullanışlı oluyor bence alan alabilir tavsiye ederim
Ayyy çok iyi bir haber buuuu. Temizlik yaparken denicem bı gun
temiz bir ev yaşam kalitesi için çok önemli. içinde bulunduğum ortam kesinlikle temiz olmalı
iyi çözüm teşekkürler solo. Ürün özellikleri muadillerinden daha iyi
Solo, şimdiye kadar gördüğüm bütün markaların en iyisi
Solo hakkında aldığım bilgiler gercekten güzel bilgilerdi iyi ki almışım
Evde yaşarken temizlik sana kalıyor haliyle yardımcı gerek
Solo verdiğimiz paraya değen bir marka herkesin bunu bilmesi gayet iyi
Cok mükkemmel bir fikir biz hanimlarin isleri kolaylasicak
Ben solo ile tanıştım ve tanıştığıma memnun oldum. Solo solo sooooolllooooo
Temizlikle asla aram yok. Bizde hep annem yapıyo bu tip işleri.
Sürekli kullandığım kaliteli bir markadır solo. Bu ürünü yine efsane gözüküyor.
Cok iyi ve kullanisli sari bezlerden kurtulduk
Solo yenilendi, daha kalın oldu,
solo Temizlik bezi fikri çok iyi
Ozaman solo solo solooo diyoruz çünkü kalitenin adresi
Ne alıyorsan kalitelisini alacaksın. Ucuz etin tiridi olmaz!
temizlikte soloyu tek geçerim üstün hizmet kalitesi ve tedarik bolluğuyla harikalar.
Güzelmi kullanan var mı silerken kıl tüy veya bez izi kalıyomu
Güzel temizleyici bir şeye benziyor ama denemek lazım
Yani iyi gibi duruyor ama ne kadar pratik oldugu denemeden anlasilmaz ama iyi icat yani
hijyen ve kaliteli bir ürün içeriği soloyu tebrik ederim cidden çok kaliteli ürünleri var.
Kasan çok genis be
solo gerçtekn hem kalite farkı hemde ürün bolluğu ile harika bir firma.
solo bence bu işi yapan tek firma gerçetken görüyorum yani.
solo nun hijyen bezleri hem ekonomik hem pratikliğiyle evinizde hijyeni sağlar
solo ile gelen temizlik hayrılı bir temizlik gerçekten hakkını veriyor.
solo yine harikalar yaratmaya devam ediyor harikasın solo daha iyi ürünler bizleri bekliyor.
Güzel bence ya benim annem falan kullanıyodu bir ara
solo kalitesinden şaşmam 5 senedir aktif kullandığım marka ve şaşmadı.
harika solo yine yapmış yapacağını ve harikalar yaratmış gerçekten başka marakaya gerek yok.
Kasa iyi
Hijyenik temizlik bezlerinin öğrencilik yıllarımda çok faydasını gördüm
Kullanıyorum zaten ama genede teşekkürler bilgilendirme için gerçekten çok güzel bir şey olmuş
Vaay baya kullanışlı kendi evim olsa kesin alırdım
solo hijyen ile hayatta 1 adım önde ol kalite tesadüf değildir denildiği zaman akla gelir.
Hem kaliteli hem hesaplı Solo Hijyenik Temizlik Bezi GREVE hazır, hemen temizlikteki yeni yardımcınla tanış!
Güzel temizliyor mu ki farkı ne?
kendi kendine temizliyor herhalde
Gayet iyimis uygun fiyatlı
Hazırım ve hep bunu kullanırımm
Güzel paylaşım olmuş denenir
Her eve lazım
İse yariyordur mutlaka
Güzel duruyor emilgenliği yüksek ise kullanılır.