Kutumdan ürünün çıkmasıyla önyargımı geride bırakıp bir şans vermek istedim. Hepimiz mutfakta uzun süreli vakitler geçiriyoruz ve mutfak her ne kadar temizlense de her zaman kirlenmenin bir yolunu buluyor.
Günümüz şartlarında hızlı, pratik ve kullanışlı olanı tercih ediyoruz ancak bunu yaparken en önemli olan konuyu hijyeni es geçiyoruz. Solo adına bu detaylara önem ve özen gösterilmesini tebrik ediyorum 👏💙
Mutfak dolaplarını silerken bile annemi arayıp muhakkak alman gerek solo yüzey temizleyiciden dedim. Cünkü zamandan tasarruf ediyorsunuz ve çocuklu anne olarak zaman en kıymetli sey benim icin.
Geçen gün Carrefourda görüp almış annem. İlk başta kötü kokan bezlerden olduğunu sanıp üzüldüm ama kullanınca koku yapmadığını farkettik. Gayet kullanışlı. El altında bulunmalı mutlaka.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Solo markası bence gayet kullanışlı ve dayanıklı işe yarıyor diğerleri gibi değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence kullanışlı bir ürün. Üzerinde yazmıyor ama koltukları siliyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Teşekkürler solo. Gayet kaliteli ve uygun 🖤
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendiliğinden parçalanması çok komik ve sevimli. Benden artık hayır gelmez der gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
denemek gerek ;) fiyat kalite performansı nasıl acaba...
Solo solo. Hayatımızın. Vazgeçilmez parçası
Temizliğe bayılan biri olarak Solo temizlik bezleri çok önem arz ediyor.
Teşekkürler @Solo 💙
Temizlikte kolaylık sağlanacak artık🌸.
Hijyen önemli bu devirde özellikle kişisel temizlik
Temizlik sevenler için güzel tavsiyeler çok teşekkür ederim
Teşekkürler bilgi için çok önemli bir şekilde yaklaşım gösteriyo
Kullanışlı bir şeye benziyor kullanmak gerek tabi ki
solo ile uzun zamandır alışveriş yaparım ama bu başka olmuş hatta evde artık gerekli bir ürün.
Kutumdan ürünün çıkmasıyla önyargımı geride bırakıp bir şans vermek istedim. Hepimiz mutfakta uzun süreli vakitler geçiriyoruz ve mutfak her ne kadar temizlense de her zaman kirlenmenin bir yolunu buluyor.
Hayatı kolaylastirmayin bukadar. İnsanlar tembelliğe alışıyor
Günümüz şartlarında hızlı, pratik ve kullanışlı olanı tercih ediyoruz ancak bunu yaparken en önemli olan konuyu hijyeni es geçiyoruz. Solo adına bu detaylara önem ve özen gösterilmesini tebrik ediyorum 👏💙
solonun dayanıklı yapısı ve suyu emmesi çok rahat kullanımı evimde olmazsa olmazlarındandır.
temizlik bile kalitesi ve konforu ve en önemlisi hijyenik sertifikası olmalı
Bence gayet güzel bir ürün tasarlamışsınız umarım fiyatı da ucuzdur
Bu tam benlik bu ürün. Kova kova su taşımaktan belime ağrı giriyordu ilk gördüğüm yerde alıp kullanacağım
Sizde var galiba biraz, sizemi yorum yapmışım? Sizin gibi kaba saba insanlar neden varki şu dünyada
Ultra hijyeniktir; hızlı kurur, koku yapmaz
solo her zaman iyiydi ve halen kaliteden ödün vermeyen bir firma.
harikee diyor ve solo diyorum gerçekten güzel temizlik ile ortamı tertemiz yapıyor.
solo gerçekten bu işin hakkını veriyor emici gücü ve kalitesiyle harika bir temizlik bezi.
Her sey pas pahali oldu napicaz bilmiyorum ülkem ekonomisi batti
Bir ara denemek için alırım bir tane bakalım işe yarıyor mu
Mutfak dolaplarını silerken bile annemi arayıp muhakkak alman gerek solo yüzey temizleyiciden dedim. Cünkü zamandan tasarruf ediyorsunuz ve çocuklu anne olarak zaman en kıymetli sey benim icin.
Geçen gün Carrefourda görüp almış annem. İlk başta kötü kokan bezlerden olduğunu sanıp üzüldüm ama kullanınca koku yapmadığını farkettik. Gayet kullanışlı. El altında bulunmalı mutlaka.
Solo markası bence gayet kullanışlı ve dayanıklı işe yarıyor diğerleri gibi değil
Bence kullanışlı bir ürün. Üzerinde yazmıyor ama koltukları siliyorum.
Teşekkürler solo. Gayet kaliteli ve uygun 🖤
Kendiliğinden parçalanması çok komik ve sevimli. Benden artık hayır gelmez der gibi.
Klasik evlerde kullandığımız sari bezlere gore cok hijjenik ve tek kullanimlik bezlere gore de çok ekonomik baya guzel bir urun gördügum yerde alicam
Çok gizel paylaşım olmuş. Bende zaten günlük hayatımda kullandığım bir marka
Solo çok sevdiğim ve kullandığım bir marka emeğinize sağlık
Hijyen olarak bakılınca mantıklı fakat tek kullanımlık ürünler de ekonomik açıdan zorluyor.
Solo temizlik bezleri annemin ilgisini çeker
Ben de solo kullanıyorum elinize sağlık çok başarılı ve güzel
solo ürünlerini sürekli kullanıyoruz. memnunum..
Temizlikte işin rengi değişti! Hijyenik Temizlik Beziyle tanışmaya hazır mısın?
Hazırım😊
Solo neden KS üyelerine birer adet göndermiyorsun? Dener memnun kalırsak alırdık zaten 🤭
Temizlik imandan gelir tabi önemlidir kesinlikle hijyenik temizlik beziyle daha da iyi olur normalide iyi
pasakli halimle memnunum yav, kim ugrasacak
vallabbezlentoz aliyom bi bakiyom canım tezgah gene kirlenmis, kafayi siyiracam
Gayet iyi olabilir bence parali olmasa
Solo ile temizlik sağlıklıdır
Welcome to mavi 😂
Gel sen sil birazda
Güzelmiş yani çok amaçlı kullanıma uygun olması ve hijyenik olması harika.
annem sürekli solo alıyordu bir keresinde sordum hem kaliteli hem ucuz dedi.
böyle gidip sürekli bez almaya gerek yok ya da biri ıslanınca kurumasını beklemeye gerek yok çok iyi ve güzel
Solo ütünler alanında profesyonel bence, kullanışsız hiçbir ürünü yok, özellikle tercih ediyoruz marketlerde.
Temizlik gibisi yok gerçekten.. solo ürünlerini Türkiyedeyken kullandım çok memunum tavsiye ederim
Tabi ki solo çok güzel bir marka pahalı diyoruz ama kalite karşılaştırması yapınca aynı hesaba geldiğini görüyoruz
Solo çok kaliteli bir marka, zaten başka marka kullanmıyoruz. Denemedik değil ama yine geri döndük..
Bir kaç dk ovalama ile mendildeki deterjan hemen köpüğe dönüşüyor temizliyor. Yerine de mis gibi kokusu kalıyor.
Ürünü çok duymuştum ama ilk kez dene bunu kutusuyla kullandım. Ürünün boyutu ve ıslak mendil tarzındaki paketini çok kullanışlı buldum.
Öncelikle Kokusu mükemmel. Dokusu da oldukça kalın bu da temizlik anında rahat bir şekilde hareket ve hijyen sağlıyor.
Firmaların geliştirdikleri yenilikçi ürünler sayesinde hayatımıza birçok kolaylık da beraberinde geliyor.
Hep evimize aldığımız ve bizi memnun bırakan solo yinr mükemmel bir iş çıkarmış işimizi kolaylaştırıyorsun solo❤️
Zaten kullanıyorum. Hızlı, pratik ve hijyenik. Benim gibi çamaşır suyu kullanmadan içi rahat etmeyenler için ideal.
Kalıntı yapmaması ve koku olmaması çok hoşuma gitti peki kansorejen madde içeriyor mu Buda önemli ama ben bayıldım her eve lazım duruyor
mendillerini kullandıktan sonra rulo peçetelerinide kullandım gerçekten harika olduğu için sürekli alıyorum.
solo nun üstün kaliteli performansı herşeye yetiyor cidden kalitenin tesadüf olmaması solo ile bağlantılı.
Sem gercekmisin 😍😍😍🔥🔥🔥
Valla ekonomiden dolayı kullanmıyoruz yapacak bir şey yok daha ucuz şeyler tercih ediyoruz mecburi olarak
Sonuna kadar bambu ya çok iyi kesinlikle 😂😂