Alışveriş & Hediyeler Tuvalet kağıdı seçiminde kriterlerin neler? (Sayfa 4) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1012 Tuvalet kağıdı seçiminde kriterlerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl 4 lagig olsun birde parfümsüz doğal kâğıt 0 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Ben dokusuna dikkat ederim kalitesi önemli 0 0 Yorumla
KeşfedilmemişbirRuh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl Bir kriterim yok. Tuvalet kagidi olsun yeter. 0 0 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl yumuşak olsun suya dayanıklı olsun yeter. 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Fiyat-Kalite-Performans + Kampanyalar :) 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl üç katlı olmalı mutlaka olmazsa olmazım 0 0 Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Biz solo alıyoz. Onu kullanıyoz ohh misss 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Yumuşak olması kriterlerimin arasında 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ucuz yırtılmayan ve zımpara etkisi olmayan 0 0 Yorumla
gecmeyen_stres Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ucuzluğa bakarım sadece genellikle. 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tuvalet kağıdı olması, tuvalet kağıdı olması 0 0 Yorumla
Kolodwaa Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Kaliteli olması lazım yoksa kullanılmaz. 0 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kağıdın, kalın, emici ve çok olması 🙂 0 0 Yorumla
Züüüüüüüüüüüü Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Alt tarafı popiş siliyoruz ne kriteri 😏 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. yumuşak ve kaliteli olması ❤ 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl ucuzluk dışında bişeye bakan var mı sanmam 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl En ucuzunu alıyorum kalite falan önemli değil 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl 3 katlı olması, yumuşak olması ve kokulu olması. 0 0 Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl teşekkürler solo güzel olmuş 0 1 Yorumla zzzmmmyyy +1 yıl teşekkür Yorumla
CutAndAlwaysExposed Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Kokusuz olması ve ucuz olması 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kokulu bir tuvalet kağıdı benim için iyidir 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
257Cevap
Uygun fiyata olması kesinlikle
ekonomik ve sayısının fazla olması...
Yumuşak ve fazla olması galiba
Solo solo herxaman en iyisi
Solo solo soloo efsanedir
Sağlam olması tabi ki ve ucuz
Bakıyorum, kağıt havlu değilse alıyorum.
Dokusu çok önemli aslında
4 lagig olsun birde parfümsüz doğal kâğıt
Solo solo solooo. İyi marka
Yumusaklık ve uygun fiyat
Ben dokusuna dikkat ederim kalitesi önemli
Bir kriterim yok. Tuvalet kagidi olsun yeter.
yumuşak olsun suya dayanıklı olsun yeter.
Fiyat-Kalite-Performans + Kampanyalar :)
Kendi silsin yıkasın kurutsun
Kritere önem vermiyorum gerek yok
Yumuşak emici olması ve uygun olmalı
Yumuşak ve emici olması önemli
Solo dan vazgeçmem kesinlikle
En dandik en ucuz olanı makbuldür
Yumuşak olması yeterli benim için
Kalın kaliteli ve kokulu olsun
üç katlı olmalı mutlaka olmazsa olmazım
Biz solo alıyoz. Onu kullanıyoz ohh misss
Sağlamlık, kalite ve ucuzluk
Yumuşak olması kriterlerimin arasında
Parçalanmaması ve suyu emiş gücü...
Selpak harici kullanmam 🤭
Tuvalet kağıdı olması hdbsjsj
Parfümsüz doğal olması en önemlisi
Ucuz yırtılmayan ve zımpara etkisi olmayan
Fiyat ve performans önemli
Ucuzluğa bakarım sadece genellikle.
Yumusaliklik tahriş etmeyen kokulu
Mentol kokunca efso bence
Tuvalet kağıdı olması, tuvalet kağıdı olması
Yumuşaklığı ve emiciliği tabi
Yumuşak ve kaliteli olmalı
3 katlı olması fiyatı per
Kaliteli olması lazım yoksa kullanılmaz.
İnce olmasın yeterli benim için. :D
ilk kriterim kağıt olması :)
Kağıdın, kalın, emici ve çok olması 🙂
Alt tarafı popiş siliyoruz ne kriteri 😏
yumuşak ve kaliteli olması ❤
ucuzluk dışında bişeye bakan var mı sanmam
Teşekkürler efendim güzel anlatım
En ucuzunu alıyorum kalite falan önemli değil
3 katlı olması, yumuşak olması ve kokulu olması.
teşekkürler solo güzel olmuş
teşekkür
Yumuşak olması tercihlerim arasında
Kokusuz olması ve ucuz olması
Kokulu bir tuvalet kağıdı benim için iyidir 😊
Marka ve kat sayısı önemli bence
Tek kriter en ucuz olanı almak :)
Yumuşak ve kaliteli olması tercihim
Çabuk dağılmadan işimi görsün yeterli
Hijyen ve pratik koparılması
Yumuşak, cildi tahriş etmeyen