Tüm seçimlerinde hassas olanlar, ince eleyip sık dokuyanlar aramızda mı?
“Tuvalet kağıdı seçiminde de kriterlerim tabii ki var!” diyorsan seni çok iyi anlıyoruz ve kriterlerini çooookkk merak ediyoruz. 🧐
O zaman tuvalet kağıdı seçiminde nelere dikkat ettiğini bizimle paylaşmaya hazır mısın?

Tuvalet kağıdı seçiminde önemli olduğunu düşündüğümüz şeyler arasında uygun fiyatlı ve kaliteli olması başta geliyor. Bizim kriterlerimiz uzar gideeerrr ama bizden bu kadar, şimdi söz sende! 🥳
Tuvalet kağıdı seçerken nelere dikkat ettiğini, senin için önemli olan kriterleri okumak için sabırsızlıkla bekliyoruz ama şunu da söylemezsek olmaz: Aradığın tüm kriterler Solo’da!
Yenilenen Solo Tuvalet Kağıdı, Türkiye'nin ilk ve tek güçlendirilmiş doku teknolojisi ile şimdi %35 daha kalın, şimdi keşfet!
Yepyeni Solo Tuvalet Kağıdı, Güçlendirilmiş Doku Teknolojisi sayesinde artık çok daha kalın! Hem kaliteli hem hesaplı olmasıyla da içinizi rahatlatıyor, sen de hemen tanış!#SoloYenilenmiş
Sen tuvalet kağıdı seçerken hangi kriterleri göz önünde bulunduruyorsun? Hadi görüşlerini merakla bekliyoruz! 🤩
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
254Cevap
Merhaba,
Tuvalet kağıdı seçiminde en büyük kriterim tuvalet kağıdının kalınlığı. Tek katlı olanları zaten tercih etmiyorum 2 katlı olanlar da dayanıklı değil çabuk parçalanıyor. Benim tercihim genellikle üç katlı olan tuvalet kağıtları oluyor. Solo yüzde 35 kalın tuvalet kağıdıyla benim bu isteğime en iyi cevap veren tuvalet kağıtlarından biri hiç şüphesiz 😍😍
Bunun haricinde aradığım diğer özellik parfümsüz olması. Parfümün özel bölgelere nasıl etkisi olacağını kestiremiyorum çünkü 😏
Neymiş bu nasırlı deve poposumu siliniyor evde anlamadım ki
Tek katlıda olsa üç turda üç katlı olmuyormu
Tuvalet kağıdına tez yazılmış
Enteresan
@MtAydın1907 😂😂😂
3 katlılar daha hesaplı oluyor genelde indirimide takip ettin mi mis gibi
kalınlık konusunda en iyisi selpak solo değil. zaten ikiside eczacıbaşının
Tuvelet kağıdı gurmesi
Yumuşak, cildi tahriş etmeyen, kaliteli ve fiyatı uygun olması.
Tuvalet kağıdı seçiminde şu kriterler dikkate alınabilir:
Su absorblama kapasitesi: İyi bir tuvalet kağıdı, hızlı ve etkili bir şekilde suyu emmeli ve kirliliği içinde tutmalıdır.
Yumuşaklık: Tuvalet kağıdının cildinize hassas olması ve rahat bir kullanım sunması önemlidir.
Ürün malzemesi: Tuvalet kağıdının ekolojik açıdan dost olması ve çevresel etkilerinin az olması tercih edilir.
Fiyat: Tuvalet kağıdı fiyatı, diğer özelliklerin yanı sıra bir dikkat edilmesi gereken bir faktördür.
Marka ve kalite: Yüksek kaliteli bir marka, düzenli olarak kullanılan bir tuvalet kağıdı için güvenilir bir seçenek sunabilir.
Bu kriterlere göre tuvalet kağıdı seçimi yapmak, kullanım konforunu ve hijyenik bir ortam sunmasını sağlar.
3 katlı olmasına dikkat ediyorum. İki kat daha elime aldığımda eriyip gidiyor. Üstelik 3 katlı da 2-3 yaprak yeterken 2 katlı da 6-7 yaprak yetmiyor bazen.
Yumuşak olması çok önemli çünkü grip olduğumda bol kullandığım için burnumu silerkende kullanıyorum ve sert olursa çok tahriş ediyor.
Çok saçma belki ama kopma yerlerine dikkat ediyorum, istediğim kadar aldığımda asıldım mı düzgünce gelmeli, yarısı kalmamalı, ya da fazladan kopmamalı.
Solo kalite olarak memnun olduğum bir marka. Bir marka da bambu özelliği görmüştüm, bunu Soloda da görmek isterim.
Senin ki nasıl bı popo 🤣
En önemli kriterimiz kokulu olmayacak. Annemin kokulara karşı alerjisi olduğundan dolayı mecburen kokusuz tercih ediyoruz, malum annem en ufak kokuda saatlerce öksürük krizine giriyor. Piyasada kokusuz tuvalet kağıdı bulmak çok zor; ama bildiğimiz başka marka var. Mecburen onu almak zorunda kalıyoruz.
Tuvalet kağıdı seçiminde şu kriterler dikkate alınabilir
Su absorblama kapasitesi: İyi bir tuvalet kağıdı, hızlı ve etkili bir şekilde suyu emmeli ve kirliliği içinde tutmalıdır.
Yumuşaklık: Tuvalet kağıdının cildinize hassas olması ve rahat bir kullanım sunması önemlidir.
Ürün malzemesi: Tuvalet kağıdının ekolojik açıdan dost olması ve çevresel etkilerinin az olması tercih edilir.
Fiyat: Tuvalet kağıdı fiyatı, diğer özelliklerin yanı sıra bir dikkat edilmesi gereken bir faktördür.
Marka ve kalite: Yüksek kaliteli bir marka, düzenli olarak kullanılan bir tuvalet kağıdı için güvenilir bir seçenek sunabilir.
Bu kriterlere göre tuvalet kağıdı seçimi yapmak, kullanım konforunu ve hijyenik bir ortam sunmasını sağlar.
Kimyasal artıklar taşımayan, mümkün olduğu kadar doğal olmasını tercih etmeli. Fiyatı da bazı ürünler gibi uçuk olmamalı. Yumuşak olması ilk kriterim Herkes bunu ister sanırım. Bir de kaliteli olması, hesaplı olması
Yumuşak ve kaliteli olmasıdır. birde sanırım kokulu olmasıdır bazı ürünler parfüm gibi kokabiliyor mesela. birde cildi tahriş etmemelidir. ve tabi ki de uygun fiyatlı olmasıdır. Solo bu yüzden tercih edebileceğim markalardan birisidir daha çok..
Yumuşak ve kaliteli olmasıdır. birde sanırım kokulu olmasıdır bazı ürünler parfüm gibi kokabiliyor mesela. birde cildi tahriş etmemelidir. ve tabi ki de uygun fiyatlı olmasıdır. Solo bu yüzden tercih edebileceğim markalardan birisidir daha çok
Çok ince olmayacak.. emici ve kalitesine önem veriyorum.. fiyatıda uygun olucak tabi boşyere kazıklanmayı sevmem. Her aldığım şeyi hesaplarım... gereksiz masraftan kaçınırım... hesaplı olucak yanii..👍🏻
Tene yapışmayan, yumuşak, sifona basıldığında giden bereketli ve uçuk bir fiyatı olmayan kolay ulaşılabilir bir tuvalet kağıdı olması lazım aynı şekilde peçete ve kağıt havlu da.. Rulo da cimri olmamalı bunub hilesine kaçan çok firma var🤷🏻♀️
Kimyasal artıklar taşımayan, mümkün olduğu kadar doğal olmasını tercih etmeli. Fiyatı da bazı ürünler gibi uçuk olmamalı. Yumuşak olması ilk kriterim Herkes bunu ister sanırım. Bir de kaliteli olması, hesaplı olması
Genelde 3 katlı olanları tercih ediyorum, diğerleri çok ince oluyor...
Parfümlü tuvalet kağıtlarını asla tercih etmiyorum, gereksiz bi özellik...
Tuvalet kağıdının kalınlığı en önemli etken yani
gelen zamlardan sonra ağaç yaprağı hatta zımpara kağıdı kullanıyorum
Sari etiketli, indirimde olani seciyorum.
Burasi Turkiye.
Kokulu, dokulu, şulu bulu kagit dahi olsa kagidin maksadi belli..
Oramizi temizlemek icin urunlerinizi alacak parayi harcayacak kesim bildiginiz gibi cok kisitli..
İnce olmaması. Bazıları cidden çok ince olduğu bir su değdiğinde mahvoluyor. Solo gibi tuvalet peçeteleri kalın oluyor. Ondandır ki tercihim solo.
En az 3 katlı olsun, kokulu olmasıda önemli, ayrıca elde garip bir his uyandıran kağıtlar var onları sevmiyorum, biraz kaliteli olduğunu belli etsin fiyatıda çok önemli değil sonuçta ucuz kagitlar var zaten benim isteklerimi gerçekleştiren bir kağıt parasal olarak ucuz olamaz kabul ediyorum.
Popişi kuru tutucak sürtüğün zaman zımpara etkisi yaratmayacak birde en düşük para biriminden daha ucuz olacak
Hiç bi kritere bakmıyom fiyat önemli hangisi uygunsa o hepsi aynı hepsi aynı yola gidiyo ne gerek var kritere falan