Alışveriş & Hediyeler Tuvalet kağıdı seçiminde kriterlerin neler? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1012 Tuvalet kağıdı seçiminde kriterlerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
nicolear Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hesapli olmasi bence en onemli kriterlerden birisi su zamanda 0 0 Yorumla
Zeynebimmmmm Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Fiyatı uygun ve cilde zarar vermeyen bir tuvalet kağıdı tercih ederim. 0 0 Yorumla
ZeynepBereketoğlu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sert, kalıplı, çıkıntılı, zevk veren bir tuvalet kağıdını tercih ederim. 0 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Tövbe 😜 Yorumla
Muhteris381 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Ürünleri gerçekten kaliteli 3 katlı solo mükemmel. 0 0 Yorumla
emirci Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl Solo gerçekten de hem hesaplı hem de kalın. tam bir f/p ürünü 0 0 Yorumla
Lovender Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl tabii ki de ucuz olmalı herşeyden önce. sonra da daha silerken parçalanmamalı. 0 0 Yorumla
Sertmerthakan2 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Kokulu olması ilk kriterim , sonrasında 3 katlı 0 0 Yorumla
Nilufer_34xy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ucuz olmasıYumuşak olmasıVe 3 yapraklı olması 0 0 Yorumla
Mannequınsp Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Tabi ki yumuşaklığı ve uygun fiyatına dikkat ederim 0 0 Yorumla
Dark-Ghostt Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Gene de pek dikkat etmem bilindik bir marka varsa onu alıyorum 0 0 Yorumla
Ksmagduruu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tuvalet kağıdı kullanmıyorum su varken tuvalet kağıdı neymiş 😂 0 0 Yorumla
syzapo Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hemen yırtılmayacak yumuşak dokusu olacak kazık gibi olmasın bi zahmet 0 0 Yorumla
Vişnelimuz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Solo indirim yapsa da insanlar bir yerlerini rahat silse 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Solo yüzde 35 kalın tuvalet kağıdıyla benim bu isteğime en iyi cevap veren tuvalet kağıtlarından biri hiç şüphesiz. 0 0 Yorumla
Nazikkbirkıııızz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 86% +1 yıl 👏🏻👏🏻👏🏻yumuşak olması ilk kriterimm 1 0 Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Yumuşacık olması lazım benim için önemli bir şey 1 0 Yorumla
UnaMujerEnBicicleta Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yumuşak olması emiciliginin yüksek olması 0 0 Yorumla
NNoktalıVirgüll Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl popoma iyi davransın, hemen bitmesin. :) 0 0 Yorumla
burokoliw Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Kalın olacak tuvalet kağıdı dediğin abi 😂 0 0 Yorumla
ŞerefBekirAşkın26 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Çok fazla kritere takılmıyorum 0 0 Yorumla
enginyozgat Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yumuşak şu emiciligi fazla güzel kokması 0 0 Yorumla
Melisgülkk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl İnce olmasın yumuşak olsun kokusuz olsun 0 0 Yorumla
sebebimsinaga Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 66% +1 yıl Yumuşak, kaliteli ve cildi tahriş etmemeli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kağıt kalitesi, yumuşaklığı ve 2-3 kat olması yeterli. fiyata da bakmak lazım.. 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Solo marka gerçekten çok başarılı. 0 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl En az üç katlı olması çok önemli benim için 0 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Solo harika bir marka. Yumuşacık ve kalın. 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl popiş silme konusunu fazla kafaya takıyorsunuz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
257Cevap
Hesapli olmasi bence en onemli kriterlerden birisi su zamanda
Kalınlığı ve hesaplı olmasına özen gösteriyorum
Güzel kokulu ve kalın olmasını tercih ediyoruz
Fiyatı uygun ve cilde zarar vermeyen bir tuvalet kağıdı tercih ederim.
Sert, kalıplı, çıkıntılı, zevk veren bir tuvalet kağıdını tercih ederim.
Tövbe 😜
Ürünleri gerçekten kaliteli 3 katlı solo mükemmel.
Solo gerçekten de hem hesaplı hem de kalın. tam bir f/p ürünü
tabii ki de ucuz olmalı herşeyden önce. sonra da daha silerken parçalanmamalı.
Kokulu olması ilk kriterim , sonrasında 3 katlı
Ucuz olması
Yumuşak olması
Ve 3 yapraklı olması
Yumuşak olması hemen dağılmaması ve uygun olması
Tabi ki yumuşaklığı ve uygun fiyatına dikkat ederim
Ya ı sonuçta ismi üzerinde tuvalet kagıdı işte
Gene de pek dikkat etmem bilindik bir marka varsa onu alıyorum
Tuvalet kağıdı kullanmıyorum su varken tuvalet kağıdı neymiş 😂
Hemen yırtılmayacak yumuşak dokusu olacak kazık gibi olmasın bi zahmet
Solo indirim yapsa da insanlar bir yerlerini rahat silse
Solo yüzde 35 kalın tuvalet kağıdıyla benim bu isteğime en iyi cevap veren tuvalet kağıtlarından biri hiç şüphesiz.
Kalınlık ve yumuşaklık çok önemli
oooof of ya erkekler kapatılsın
👏🏻👏🏻👏🏻yumuşak olması ilk kriterimm
Ucuz olması ve uzun süre gitmesi 😵💫
Yumuşacık olması lazım benim için önemli bir şey
kesinlikle kokulu olması gerekli
Yumuşak olması emiciliginin yüksek olması
Solo solo soooloooooo kullanıyorum
popoma iyi davransın, hemen bitmesin. :)
Tuvalet kağıdı seçiminde tercihim yok
Ucuz olsun. Amacı belli zaten.
ucuz olması bu pahaılıkta
Kalite ah kalite her şey kalite
İlk tercihim Ucuz olması :)
Kalın olacak tuvalet kağıdı dediğin abi 😂
Çok fazla kritere takılmıyorum
Üç katlı ve parfümlü olması
Yumuşak şu emiciligi fazla güzel kokması
İnce olmasın yumuşak olsun kokusuz olsun
Yumuşak, kaliteli ve cildi tahriş etmemeli.
Yumuşak ve kaliteli olması...
Kalın ve yumuşak olması ideal
kağıt kalitesi, yumuşaklığı ve 2-3 kat olması yeterli. fiyata da bakmak lazım..
Solo kesinlikle en iyisi.
Kaliteli ve özelikle yumuşak olması
Çok katlı ve yumuşak olması
Solo marka gerçekten çok başarılı.
Yumuşak ve kalın olmalı ve kaliteli
Yumuşak ve kalınlığı bir kriter
Bence en iyisi solo kaliteli bir ürün
Yumuşak yumuşak yumuşak yumuşak yumuşak
Popoyu iyi siliyorsa tamamdır 😂😂
Yenilenmiş hali çok güzel solonun
Yumuşak ve fiyat artk malum
kokulular daha hoş oluyor
En az üç katlı olması çok önemli benim için
Solo harika bir marka. Yumuşacık ve kalın.
Yumuşak ve kokulu olması :)
popiş silme konusunu fazla kafaya takıyorsunuz.
Çok sayıda ve ucuz olması.
Hepsiiii benim için ideal
Yumuşak, kalın, kaliteli olmalı