Alışveriş & Hediyeler Ödüllü soru: Pratik temizliğe en çok nerede ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 6) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2928 Ödüllü soru: Pratik temizliğe en çok nerede ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
SanırımDeliyim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl En çok kafeye oturduğumds ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
Cennetegidenyolcu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Pratik temizlik en çok annelere yararıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 bucuk yillik evliyim. Asla evimden eksik etmedigim bi ürün solo iyi ki var 0 0 Yorumla
yigit6443 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Acil yola çıkacağım zaman araba temizliğinde 0 0 Yorumla
walkerrr34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl En çok çalışma alanında ihtiyaç duyarıö 0 0 Yorumla
Getirbimutluluk352 Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 93% +1 yıl Mutfakda ihtiyaç duyarım basende banyoda açıkçası 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ev temizliği yaparken.. bir de banyo 0 0 Yorumla
ZaRgAnA49 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Temizlik her yerde gerekli bence şart. 0 0 Yorumla
alperer5657 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evde, arabada, işte, belki de her yerde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tatilde en ihtiyacım olan şey... Delirmeden tatil yapıp gelmek çok zor benim için. 0 0 Yorumla
barabar Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Pratik temizliğe dışarda araabada cafede 0 0 Yorumla
CanTr92 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Eve gelir gelmez hallederim elimi yıkarım 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ev ev kesinlikle evde ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
saygisevil Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 34% +1 yıl ben en çok mutfakda ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
Bay_Sapyo Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Mutfak da tabii ki hızlı ve pratik temizlik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mutfakta yemek yendıkten sonra bulaşıkların hemen yıkanmasını gerek duyuyorum. 0 0 Yorumla
Cahidbeyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Evde çok önem veririm temizlik güzel bir şey bence 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Evde mutfakta tabiki de Ocak ve tezgahta 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Mutfakta odamıda yarın iyice temizlicem 0 0 Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Misafir gelecegi zaman daha cok ihtiyacim oluyor 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl hastanelerde... oraların temiz olması şart... 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 488 cevap paylaştı. Temizlik ve hijyen önemlidir herkes icin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
373Cevap
Peçete ye yani bence bence de öyle
Mutfak tabikiii🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Banyo ve tuvalet gibi yüzeylerde
En çok kafeye oturduğumds ihtiyaç duyuyorum
Tabiki de mutfakta lazım oluyor
Pratik temizlik en çok annelere yararıyor
Her yerde lazım bence hayatımızın bir parçası oldu
1 bucuk yillik evliyim. Asla evimden eksik etmedigim bi ürün solo iyi ki var
Acil yola çıkacağım zaman araba temizliğinde
Mutfakta çok ihtiyaç duyuyorum ya
en çok işyerlerinde bence
En çok çalışma alanında ihtiyaç duyarıö
Mutfak heryeri kirletiyorum cunku 😂
Mutfakda ihtiyaç duyarım basende banyoda açıkçası
Ev temizliği yaparken.. bir de banyo
Yemek masasında. masaya yemek damlar hemen silersin
Telefonumun ekranında canım.
Temizlik her yerde gerekli bence şart.
Masayı silerken buluyorum.
Evde, arabada, işte, belki de her yerde.
Tatilde en ihtiyacım olan şey... Delirmeden tatil yapıp gelmek çok zor benim için.
Her an, her yerde ihtiyaç duyarım.
Evimin dışındaki tüm lavabolarda
Evde ihtiyaç duyuyorum knk.
Yemek masasını silerken tabiki
Canım temizlik istemediğinde
Her yerde önemli tabi 😊🌸
Solo’dan başkasını düşünemiyorum
Pratik temizliğe dışarda araabada cafede
Tabibi dışarıda kullanılan wc lerde
Bilgisayarımı temizlerken
Solo ile her yer pırıl pırıl
Eve gelir gelmez hallederim elimi yıkarım
Mutfak banyo tuvalet bence
Ev ev kesinlikle evde ihtiyaç duyuyorum
Günlerdir karşıma çıkıyor. Biktiim
Banyo da galiba
ya da mutfakta.
Bilgiler için teşekkürler
Genelde dışarıda lazim oluyo maalesef her yer mikrop yuvasi
Her zaman her yerde ihtiyaç.
Hayatımın her alanında var
ben en çok mutfakda ihtiyaç duyuyorum
Ekran kartı temizliğinde :D
otobüslerde çok zor oluyor
Mutfak da tabii ki hızlı ve pratik temizlik
Mutfakta yemek yendıkten sonra bulaşıkların hemen yıkanmasını gerek duyuyorum.
Evde çok önem veririm temizlik güzel bir şey bence
Mutfakta cok ihtiyac tabiki
Lavabo ve banyo fayanslari
Topluma açık tuvaletlere.
Evde mutfakta tabiki de Ocak ve tezgahta
Mutfakta odamıda yarın iyice temizlicem
Misafir gelecegi zaman daha cok ihtiyacim oluyor
Otomobilimde gerekli oluyor
Evimde tabiki nerede olabilir
Evet solo güzel bir t kağidi
hastanelerde... oraların temiz olması şart...
Klozet ve mutfak tezgahı silerken
Her yerde ihtiyaç duyuyorum.
Temizlik ve hijyen önemlidir herkes icin