Hijyen konusunda master yapmış ve bulunduğu ortamı dip köşe temizlemeden rahatlamayanlar burada mı? 🙋♀️
“Evet” diyenler için ödüllü sorumuz geliyor: Evde, okulda ya da ofiste… Senin pratik temizliğe en ihtiyaç duyduğun yer neresi? 🧹
Hemen, #HijyeninSoloHali etiketi ile pratik temizliğe en çok nerede ihtiyaç duyduğunu bizimle paylaş; en beğenilen 10 görüşten biri seninki olsun, 3 adet Solo Dezenfektan Yüzey Temizleme Mendili’nden oluşan hediye paketini kazanma şansını yakala! 💙

Hijyen sağlamayı bu kadar kafanda büyütme diye, #HijyeninSoloHali yanında! 💙
Peki, senin pratik temizlikte tercihin hangisi?
🍃 İstenilen her yerde bahar aylarının mis kokularıyla birlikte pratik temizlik imkanı sunan Solo Islak Havlu Bahar Tazeliği.
🌊 Okyanusun ferah kokusuyla ortamı ferahlatıp ve anında hijyen sağlayan Solo Islak Havlu Okyanus Ferahlığı.
🦠 Deterjan katkılı formülü sayesinde virüs ve bakterilerin %99.9’unu yok ederek istenilen her yüzeyde ultra hijyen sağlayan Solo Dezenfektan Yüzey Temizleyici Islak Mendil.
Şimdi sıra sende: Pratik temizliğe en çok nerede ihtiyaç duyuyorsun? Solo’dan Hediye Paketi kazandıracak yaratıcı görüşünü bekliyoruz. 💙
@kalpsiz-melek
@xKimMiyimx
@mekanınsahibinil
@Bahtıgüzel00
@яüүαмsı
@AyzTmr
@Pnrakgl
@ayşe57
@ahusiderinn00
@Çilek_22
Hediyelerinizi size ulaştırabilmemiz için isim - soy isim, açık adres ve telefon numaranızı 6 Ocak tarihine kadar @ksBence hesabına iletin lütfen. 🤩
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
370Cevap
Merhaba💕
Hem evimizde hem hastanelerde hem iş yerlerinde hem de okullarda pratik temizliğe özen göstermeliyiz.💚
Kendim için şöyle anlatmam gerekirse;
Günümün yarısı mutfakta ve salonda geçtiği için mutfağım ve salonumda pratik temizliğe en çok ihtiyaç duyuyorum💚.
Özellikle mutfak tezgahının temizliğine özen göstermeliyiz.
Evimizde bir diğer pratik temizliğe özen göstermemiz gereken yer odamızdır💚.
Bir diğer noktaya daha değinecek olursam el ve yüz havlularımızdada pratik temizliğine özen göstermeliyiz. Dikkat edilmezse sağlık sorunlarına da yol açabilir. İki günde bir değiştirmek gerekir💚.
#HijyeninSoloHali 🌿💚💫
Teşekkürler @Solo 💙
#HijyeninSoloHali ✨
Pratik temizliğe en çok spor salonunda ya da spor yaptığım yerlerde önem veriyorum. Sonuçta insanlar yerli elleriyle her yeri elleyebiliyor spor anında ve bu hiç de hijyenik değil.
Pratik temizliğe ikinci önem verdiğim yerse evim. Özellikle misafir çocukları her şeye dokunmak istiyor dışarıdan gelir gelmez. Özellikle kapı kolları ve teknolojik aletler hedef noktaları oluyor. Ben temizlik yaparken teknolojik aletleri de dezenfekte edici ıslak mendillerle temizlemeyi tercih ediyorum. 🍀💚
#HijyeninSoloHali
@AloneAngel_A_
Hijjen
#HijyeninSoloHali
Solo cok güzel çok iyi harika
İyi beğeni kastın 🤣 tebrikler 🤣
@MustiEmre hiç kimseden beğeni talep etmedim.
Herkesin görüşü beğendin ya ondan dedim
@MustiEmre iyi bak senin, iki üç üyenin görüşünü beğendim. Onlar beğenmedi beğenmeseler bile ben onları katılmadığım fırsatlarda, çekilişlerde desteklemeye devam ettim.
Neden böyle bir yorum yapma gereği duyduğunu anlayamadım?
Sorularımda görmediğim üyeleri görüşümü beğendiğini gördüğün için dikkatimi çekti
Bunda herhangi bir art niyet arama bence sadece tebrik ettim
@MustiEmre ben ayın moderatörlerine de gider tek tek artı veririm. Genelde etiletlendiğim sorularda sıkça gördüğüm üyelere beğeni veririm ben.
Yanlış anlama. Ama senin tavrın hoş değildi.
Yolu Açın: İşte Işıltılarıyla Bize Doğru Gelen 2022'nin Rekortmen KScanlar'ı! 🥁 ↗
Olabilir ben bir yanlış görmedim
@MustiEmre yanlıştı.
Tamam sil yorumu at engeli o zaman 😂
Hastanelerde ve diğer sağlık kuruluşlarında, enfeksiyonun yayılmasını önlemek için temizlik şarttır. Bu, tıbbi ekipmanın uygun şekilde sterilize edilmesinin yanı sıra yüzeylerin düzenli olarak temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi anlamına gelir.
Gıda ile ilgili endüstrilerde, gıda zehirlenmesine neden olabilecek bakteri ve diğer patojenlerin büyümesini önlemek için temizlik gereklidir. Bu, yüzeylerin ve ekipmanın düzenli olarak temizlenmesi ve sterilize edilmesinin yanı sıra gıdaların uygun şekilde saklanması ve işlenmesi anlamına gelir.
Okullarda ve diğer eğitim kurumlarında, sağlıklı ve güvenli bir öğrenme ortamı yaratmak için temizlik önemlidir. Bu, sınıfların, ortak alanların ve oyun alanlarının düzenli olarak temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi, ayrıca çöp ve atıkların uygun şekilde atılması anlamına gelir.
Evlerimizde konforlu ve davetkar bir yaşam alanı yaratmak için temizlik önemlidir. Bu, evlerimizi düzenli olarak temizlemek ve düzenli hale getirmek, ayrıca eşyalarımızı uygun şekilde depolamak ve düzenlemek anlamına gelir.
Genel olarak, temizlik hayatımızın birçok farklı alanında önemlidir ve enfeksiyon, hastalık ve diğer sağlık tehlikelerinin yayılmasını önlemek için temizliği sürdürmek esastır. Her şeyi temiz tutarak kendimiz ve çevremizdekiler için daha sağlıklı, daha güvenli ve daha rahat ortamlar yaratabiliriz.
Öncelikle merhabalarr 😊
Ülkece hatta dünyaca geçirdiğimiz virüs vakasından/vakalarından sonra pratik temizliğe en ihtiyaç duyduğum gündelik hayatımdaki bi nokta dışarıdan eve geldiğimde telefonumu silerken oluyor. Bu konuya çok özen gösteriyorum el yıkamak gibi rutin haline gelmiş bir durumdur bizim ailede. Temizlemenin en pratik yolu da ıslak mendille silmek oluyor, bu konuda yardıma #HijyeninSoloHali mendiller yetişiyor 😉çok işe yarıyor, hem temizliğinden ötürü içimiz rahat oluyor hemde işimizi kolaylaştırıyor; mikroplardan arındığına emin oluyoruz telefonlarımızın :)) bu yüzden içimiz rahat bi şekilde güvenle Solo mendilleri kullanabiliyoruz.
Başka bir pratik temizliğe en ihtiyaç duyduğum yer ise okulda başıma geliyor. Sıralar aslında mikrop yuvası kimin elini yıkayıp yıkamadığını bilemiyoruz bazen, onlarca kişi gelip geçiyo o sıralardan benim çocukluk alışkanlığım olarak her gün oturduğum sırayı silen biriyim keşke herkes bu konuda duyarlı olsa ve sıraları pis kullanmasa. Buradan da kamu spotumuzu yapalım 🤣. Sıralarımızı temiz kullanalım arkadaşlar lütfenn plss rica ediyorummm 😘😊😊
Sizce ben gittiğim kafenin tuvaletinde klozeti ıslak mendille silip üzerine de peçete koymuş muyumdur Evet 🙈 Ya bu konuya değindiğim için beni linçlemeyinizz. Gerçekten oralar mikrop yuvası zor durumda kalmadığım sürece asla oturmam da. Bazı yerlerde kendiliğinden dönen naylonlar oluyor her giren değiştirebiliyo ama birçok yerde bu hala yok. E böyle olunca da büyük bi titizlikle önlemlerimi alıp öyle işimi görüyorum. Bu noktada da güvenilir bir marka kullanmam gerekiyor. #HijyeninSoloHali yardımcımız 👏👏 Buradan benim gibi titiz öğrenci kardeşinize destek olmak istersiniz belki 😄💗
Teşekkürler... #HijyeninSoloHali ❤️
#HİJYENİNSOLOHALİ ✨
Teşekkür ederim @Solo 💗✨
#HijyeninSoloHali
Öncelikle merhabalar , benim gibi hijyen takıntısı bir insan için başta insan sağlığı ve doğallık geliyor. Kullandığım mendillerin tek kullanımlık ve pamuklu olmasına çok dikkat ediyorum. Avm ye gittiğim zaman klozet kenarlarına kapı açarken mendile acmaya özellikle pandemi döneminde çok fazla dikkat etmeye çalıştım. Biliyorsunuz ki insan sağlığı hiç birşeyden onemli değil.
Kuru mendiller haricinde ozellikle elimi yıkayamadığım zamanlarda mecburen hijyenik solo islak mendilleri hep çantamda oldu. Soloyu tercih etme sebeplerimden birisi gercekten yumuşak, insan sağlığına deger veren, Pamuklu ve cilt ve cevre dostu olmasıydı. Ben bir kafede bile otururken en azından masayı bir ıslak mendille siliyorum. İçim rahat ediyor. Avmlerde egerki yürüyen merdiven kullanıyorsam bantlarına elimi koymadan ıslak mendili koyarım. Sağlığım çünkü en kıymetli hazinem.
Yine pandemi dönemiyle hayatımıza giren ve halada aynı devam eden dezenfektanlar...
Solo Dezenfektan Yüzey Temizleyici Islak Mendil'i daha once hiç denemedim ama gercekten isminden bile hijyen akıyor 🥰 Özellikle dediğim gibi kafe restorant gibi gittiğimiz mekanlarda yüzey temizleyici ıslak mendil olmadan önce normal ıslak mendille hallediyorduk. Tabi dezenfektanlı olması çok büyük bir avantaj oldu. En azından miktop, bakteri ve sağlık için çok önemli. Özellikle çocuğu olan anneler icin cocuklar surekli bir yerlere dokunup tekrar ellerini ağzına goturebiliyorlar. Yüzeyler ne kadar temiz olsada evden çıktığınız taktirde havadaki mikrop kabarcıklarını göremeyiz. Mesela bebek arabaları ile çocuğu her yere taşırız ama evden geldiği için temiz olduğunu düşünürüz. maalesef ki öyle degil. Sağlık için soloyu seçin gibi bir cümle ile yazımı sonlandıralım. Her zaman büyüklerin söylediği bir söz var. " temizlik imandandır" kendimize temiz bakalım temiz yaşayalım. ☺️
Çok güzel bir bence olmuş 👏 Birçok konuda hemfikir olduğumuzu gördüm 😊
@ayşe57 aa ben teşekkür ederim 🥰
teşekkür ederim #HijyeninSoloHali
Yalnızca tembellerin çalışma masası düzenli olur derler, her çalışma sonrası masası alt üst olan, âdeta çalışma masasında yaşayan biri olarak pratik temizliğe en çok çalışma masamda ihtiyaç duyuyorum tabii ki 😂 hem de ne ihtiyaç! Çocuklu anneler gibi her indirim günlerinde paket paket ıslak havlu depolayan biriyim.💁🏼♀️ O yüzden okula giden veya ofis çalışanı olan herkese bu pratikliği tavsiye ederim. 😌
Bir de haftanın bir günü yeğenine bakan bir anne yarısı olarak ablama gittiğim her gün çantamda mutlaka ıslak havlu bulunduruyorum. Çocuk bakarken kimsenin pratik olmaktan daha fazla bir şeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum 🫠
Pratiklik, zamanla yarış, kendime ayırabildiğim her an = mutlu ben 😍
#HijyeninSoloHali 🌸🧚🏻
Hahaha çok tatlı olmuş 😂👏❤️ #HijyeninSoloHali
@ayşe57 💜😘
Teşekkürler @Solo @ksBence 💐
Merhaba. 😊
Gündelik hayatta gerek kişisel gerekse kapalı alanlar için temizlik yaparız. Temizlik, hemen hepimizin ihtiyaç duyduğu bir şeydir. Gözle görülmeyen bakteriler için de ayrıca temizlik yapılması gerekir. Hijyensiz ortamlara maruz kalmak pek çok hastalığı da beraberinde getirir. Temizliğin daha işlevli ve pratik olması içinse doğru ürünler kullanmak gerekir.
Evdeyken istediğim yeri istediğim şekilde temizleyebiliyorum. Dışardayken de Solo ıslak havlu yardımıma koşuyor. Ben sık sık kütüphaneye gidip ders çalışıyorum. Saatlerce ders çalışacağım yerin de temiz olduğundan emin olmak istiyorum. Pratik temizliğe en çok ihtiyacım duyduğum yer kütüphane. Hızlı ve kolayca hijyen sağlıyorum. Yaşasın temizlik! 💫🧼
#HijyeninSoloHali
Doğru söylüyorsun
@Sırların_Efendisi_ 💫
Günüm mutfak da gectiği için ve sürekli misafir ağırlayan biri olarak tabiki mutfakda pratik temizliğe en cok ihtiyaç duyuyorum. Kızartmalar onların yağları yemek yaparken sebzeler sebzelerin suları çay lekeleri ne ararsan oluyor hele birde hazırlık yaparken ana yemegi ara sıcaklar salatası çorbası tatlısı mutfak ucuyor pratik şekilde şipşak temizliğe duyduğum tek alan bence sadece yemek yapma kısmı değil birde bulasık yıkama faslı var ://// ama mutfagı pırıl pırıl yaptıktan sonraki çay keyfini de hiç bir şeye değişmem 🥰🥰😂. Miss gibimsii ohhh #HijyeninSoloHali
Temizlik Nedir? Hijyen Nedir?
Temizlik Nedir? Hijyen Nedir?
Hijyen İngilizce kökenli, Türkçe’mize sonradan girmiş bir kelimedir. Kısaca temizlik demektir. Temizlik her insan için daha doğrusu sağlığını düşünen her insan için gereklidir. Sağlık her insan için önemli bir nimettir. Temizliğe dini açıdan da önem verilmektedir. Öyle ki; Temizlik dinin direğidir. Sözüyle bu belirtilmektedir. Bu konuyla ilgili daha bir çok söz vardır ki saymakla bitmez. Bazı insanlar hijyeni hiç kimseyi evine almamak, her yeri sürekli temizleyicilerle silmek her an elinde toz beziyle gezerek toz almak sanabilirler ama bu çok zararlıdır. Özellikle temizleyiciler kimyasal olduğu için birçok hastalığa sebep olmaktadır. Sağlık için temizlik yapanların (hanımlar) bu tür kimyasalları daha az kullanması tavsiye ediliyor.
Temizlik, lüzumsuz ve zararlı unsurlardan arınmak demektir. Temizlik sağlığımıza zarar verecek her türlü pas, toz, kir vb. gibi ortamlardan korunmak için yapılacak uygulamalar olarak tanımlanabilir.</p>
Selam, günlük hayatın hızlı akışı içerisinde sık sık pratik temizliğe ihtiyaç duyarım. Bunların en başında da: teknolojik cihazlarımın tozunu almak (telefon, bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi vs.), sabah dışarı çıkmadan önce ayakkabılarımı silmek, aynı şekilde çalışma masamı silmek, mutfak tezgahında da pratiklik, özellikle umuma açık yerlerde temas edilecek yüzeylerdeki bakterilerden kaçınmak, cam veya farklı yüzeyleri silmek, hasta olduğumuzda bir nevi kişisel temizlik yapmak gibi birçok şey gelir. Kısacası hayatın her alanında bu pratikliğe ihtiyacımız var. Ve ihtiyacımız doğrultusunda hijyenin önde gelen marka isimlerinden solo #HijyeninSoloHaliyle yanımızda. Teşekkür ediyoruz 😇🌸
Hem dayanıklı 👍 hem hesaplı 👌
Herkese merhabalar.
Ben hijyene en çok toplu taşımalarda ihtiyaç duyuyorum o yüzden de sürekli bir temizleme ihtiyacı hissediyorum. Ellerim kolonyadan tahriş oldu ve artık çok sık kullanamaz oldum. Bu yüzden de solo havlu ile ellerimi dezenfekte edip hem sağlıklı şekilde temizleyebilirim hem de maksimum hijyene ulaşabilirim.
#HijyeninSoloHali
Çokça selamlar.
Ev işlerini yapmayı normal seven ama mükemmeliyetçi yaklaşan bir insanım.
Bana göre pratik temizlik banyoda olmalı, bunun için ekstra bir şeyler olmalı.
Evin balteriye mikroba en açık en uygun yeri, ortak kullanım alanı.
Evin diğer tarafları bir şekilde gün içinde temizleniyor ama banyo için durum böyle mi?
Banyo temizliği için planlı olmak lazım, hangi ürünün ne derece etkili olduğunu bilmek lazım. Binbşr çeşit temizleyici ile ürün ile banyo temizliği bir işkence, bu temizlik işleri ıslak mendille dezenfektanla olmaz. Buradan yetkililere sesleniyorum gerçek bir temizlik ürünü üretin, sıkıp duruladığım zaman yeni gibi olsun, ovmayım ovalamayım banyo temizliğinde isyan çıkarmayım, yüksünmeyim kaçmayım yaa.
Bu kadar hujcakalın. 🖐️
#HijyeninSoloHali
Pratik temizliğe en çok ihtiyaç duyduğum zamanlar.
Suya ve sabuna ulaşma imkanım olmadığı yerlerde bulunduğum anlar
Yolculuk sırasında da..
Piknik alanında da..
Gezi esnasında
hijyen ve temizlik için bir Solo bana yeter..
Temizliğe aslında hayatın her alanında ihtiyaç duyuyoruz. Özellikle evlerimizde. Dışarıya çıkıyoruz ve geri eve döndüğümüzde ister istemez mikrop getiriyoruz. Bir de ben hijyene çok dikkat ederim. Titizimdir. Hele ki Covid-19 zamanında :) Hatta bir aralar iyi ki şu ıslak mendiller var dediğimi bile hatırlıyorum. Size çok teşekkür ediyorum. Hijyenin en pratik halini sağlıyorsunuz. Benim en favori ürünüm #SoloIslakHavluOkyanusFerahlığı.
Özellikle misafirliklerde insanlar gittikten sonra bir başlıyorum temizliğe 😄
Bu nedenle evimin en temiz hali #HijyeninSoloHali diyor sizlere çok teşekkür ediyorum 😍
Muhtemel anneler bunu çok iyi bilirler belli çocukken çok yaramaz olduğum için tozun topragin içinde elleri yüzü gözü batmış bir şekilde sonra hadi yıka bakalım buz gibi suyla sabundan dolayı gözlerini yanan soğuktan yüzü kıpkırmızı olan kendimi hatırlamıyorum sanki yeni nesil şanslı herhalde bizim zamanimizda yoktu böyle harika ürünler en azından olsaydı sabundan yanan gözlerim ve soğukta kıpkırmızı olan bir suratım olmazdı
https://www.youtube.com/embed/f78xeiFP2G0Genelde masamın üstü, arabanın bazı yerleri, pantolon parçasında varsa (bu duruma çok rahatsız olurum) pratik temizliğe ihtiyaç duyarım. Muhakkak ıslak mendil kullanan birisiyim zaten. Meslek kursu için gittiğim misafirhanedeki giysi dolabını baştan aşağı ıslak mendillerle temizlediğimi biliyorum. Çünkü dolaptaki o tozu görmeye dayanamıyorum ve elbiselerimi orayı temizlemeden asamıyorum.
#HijyeninSoloHali
#HijyeninSoloHali
Merhabaa 🌸
Pratik temizliğe en çok ihtiyacım olan yer spor salonu oluyor. Lekeli spor aletleri, minderler, dumbellar maalesef korkulu rüyam.
Evde ise devamlı olarak çalışma masamı silen biriyim. Yüzey temizleyiciler ile evde resmen kanka olduk diyebilirim 😅. Bu yüzden Solo dezenfektan yüzey temizleyici ıslak mendili aşırı merak ediyorum! ❤️
#HijyeninSoloHali ❤️
En çok bakteri olan yerler iş yerleri. Masanın üzerine günde 50 farklı el değebiliyor. Ayrıca dökülen çay ve kahve lekeleri cabası. Günde neredeyse 5 kere masamı ıslak mendil ile siliyorum. Solo hijyen konusunda her zaman birinci. Hem hesaplı hem hijyenik.
Pratik temizliğe hayatın her anında ihtiyaç duyuyorum sonuçta vaktimiz kıymetli değil mi? Özellikle çalışma masamı günlük temizlerken pratik bir çözüm oldukça işime yarıyor. Bu pratikliğe ben Solo yüzey temizleme mendilleri ile kavuştum. Her yüzeye uygun olduğu için masa, arabanın ön konsolu, tv ünitesi gibi aklıma gelen her yeri kısa sürede temizleyebiliyorum.
#HijyeninSoloHali benim için aynı zamanda pratiklik demek
Evde ıslak mendil olmasa yaşayamam. En çok işe yarayan ıslak mendil tartışmasız, bebek bakarken ağzından taşan mamayı silerken, bebek poposu silerken genelde tahriş etmeyecek olanları tercih ediyorum içeriğini okuyup alıyorum o kolonyasız olanlardan, bebeğin ellerini silerken , bebeğin yüzünü silerken, bebeğin ayaklarını silerken, bebeğin karnını silerken, yeni babayım biraz uykular haram psikolojim şu an bunu el veriyor mutluyum fakat sorumluluğum arttı ve bir candan daha meshul oldum. Öyle