Alışveriş & Hediyeler Ödüllü soru: Pratik temizliğe en çok nerede ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 5) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2928 Ödüllü soru: Pratik temizliğe en çok nerede ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
AviorMira Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Reklama ihtiyacınız yok. Siz reklam yapmasanız da seviyor ve alıyoruz :) 0 0 Yorumla
sefiliz Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Her yer aslında.. temizlik hayatın her anında var :) 0 0 Yorumla
mthnky Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl klozet temizliginde ellerimi kirletmeden uzak mesafeden temizlik yapacak bir aparat iyi olur 0 0 Yorumla
yumas Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Temizlik her yerde lazim ama dışarda ekstra gerekiyor. 0 0 Yorumla
SAWAGE_ANGEL Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Tabykide mutfak temizlik icin en önemLi yer ztn mutfaktır 0 0 Yorumla
Ayollumsucuk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dershane de çalıştığım sırayı silerken. İlkel insanlar gibi çöplerini bile bırakiyolar 0 0 Yorumla
Aysnurff Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle mutfak, o karmaşada en gerekli şey pratik bir temizlik, çok zaman almadan. 0 0 Yorumla
Kalender_Cansın Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl İş yerinde her yere herkes dokunuyor ve ben hastanede çalışıyorum çok dikkat etmem lazım 😊 0 0 Yorumla
cytoNNN Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle kafeler, onun harici tuvaletler. Sonuçta temizlik her şeydir. 0 0 Yorumla
yanlizderya26 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tuvalette ve banyo cokk takintiliyim oralar çok temiz olcak 0 0 Yorumla
Kcaqq Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Merhaba yaramaz çocukları olan anneler bilir ki her yerde pratik temizliğe ihtiyaç vardır 😁 0 1 Yorumla 00Hsn00 1 yıl :D :D o kadar zor mu be. Burada gördükce daha çok korkuyorum evlilikten falan :D Yorumla
Sahibekaraklc1 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl kesinlikle fırınlar bence hemen yaglanıyor ya da bir şey dökülüyor 0 0 Yorumla
sinanistanbul1984 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Pratik temizliğe en çok spor salonu banyo mutfak 0 0 Yorumla
Kanada-Toronto Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Fast food yedikten sonra ihtiyaç oluyor genelikle encok 0 0 Yorumla
Zamancizgisi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Solo havlu ogrenci evinin vazgecilmezidir abi. 0 0 Yorumla
melissaydinnss Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle banyo her yer en görünmez yerler bile temiz olmalı 0 0 Yorumla
Sevgimizzz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Mutfak bence enn çok orasının pratik temizliğe ihtiyacı var 0 0 Yorumla
enes_3_ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Tabikide genelde tuvalkette kullanılıyor el, yüz kurutmada falan 0 0 Yorumla
Quicksel Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kesinlikle odam çünkü hep dağınık oluyor bıktım artık 0 0 Yorumla
Sudeeemertt Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bence her yerde gerekli ama örnek vermem gerekirse ev okul hastane vs. 0 0 Yorumla
Cory_67 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Mutfaklarda tabiki pratik olması çok önemli doğrusu 0 0 Yorumla
4k1nc1 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Yatak odamda duyuyorum. Çünkü çok vakit geçiriyorum. 0 0 Yorumla
Ayzümra Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Grip olunca tuvalet kağıdı ile burnumuzu siliyoruz yumşak oluyor kızartmıyor 😁 0 0 Yorumla
yenibiri446 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gece gece ateş bastı yine de aile için tıklayın bağlantısıyla görünümler arası geçiş 0 0 Yorumla
brgl_20 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl temizliğe önem veren biriyim çantamda sürekli ıslak mendil olur 0 0 Yorumla
galaykkn Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl evde, arabada var zaten. Bir de solo dev havlu tercihim. 0 0 Yorumla
Huzurluyasam000 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl evde veya arabada tatile giderken özellikle en temel ihtiyaç bunlar çünkü 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Mutfak tezgahında duyarım genelde 1 0 Yorumla
cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Kalbimde diyebilirim. Solo kalbimi pratik temizle. 1 0 Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Masada çünkü masa kirlendiğinde sinirleniyorum 1 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Her yeri temizlemem lazım bir iki üç… 1 0 Yorumla
MirGabriel Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Ayakkabı temizliği ve genital bölgede ve mutfakta 1 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Yaşam alanı olan her yerde pratik temizlik şart 1 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Banyo tuvalet temizligi çok bayıyor beni 1 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Pratik temizlik ve tertip için gerekli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya soruyu görür görmez öğrencilik zamanimdaki sıralarim. geldi aklıma durmadan ıslak mendille silerdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cogunlukla disardia tuvalete gittigim zaman klozette cunku cok pis oluyor sidik falan oluyor maalesef. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bilgisayarların temizliğinde kullanıyoruz. Özellikle klavye, mouse ve diğer donanım malzemelerinde elimiz ayağımız solo ıslak mendil 0 0 Yorumla
Aysefjsjjsjs Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl En çok nerelerde bulunuyorsam orada. 1 0 Yorumla
Ruzgar2124 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 92% +1 yıl Bilgisayar ekranımda ve gözlüğümde :D 0 0 Yorumla
__scaffold__ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 75% +1 yıl Mutfak kesinlikle Aksini iddia eden varsa ne bilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
373Cevap
Reklama ihtiyacınız yok. Siz reklam yapmasanız da seviyor ve alıyoruz :)
Her yer aslında.. temizlik hayatın her anında var :)
Tuvalet temizliği önemli solo peçete her daim
klozet temizliginde ellerimi kirletmeden uzak mesafeden temizlik yapacak bir aparat iyi olur
Temizlik her yerde lazim ama dışarda ekstra gerekiyor.
Tabykide mutfak temizlik icin en önemLi yer ztn mutfaktır
Dershane de çalıştığım sırayı silerken. İlkel insanlar gibi çöplerini bile bırakiyolar
Kesinlikle mutfak, o karmaşada en gerekli şey pratik bir temizlik, çok zaman almadan.
İş yerinde her yere herkes dokunuyor ve ben hastanede çalışıyorum çok dikkat etmem lazım 😊
Kesinlikle kafeler, onun harici tuvaletler. Sonuçta temizlik her şeydir.
Tuvalette ve banyo cokk takintiliyim oralar çok temiz olcak
Merhaba yaramaz çocukları olan anneler bilir ki her yerde pratik temizliğe ihtiyaç vardır 😁
:D :D o kadar zor mu be. Burada gördükce daha çok korkuyorum evlilikten falan :D
kesinlikle fırınlar bence hemen yaglanıyor ya da bir şey dökülüyor
Pratik temizliğe en çok spor salonu banyo mutfak
Fast food yedikten sonra ihtiyaç oluyor genelikle encok
Solo havlu ogrenci evinin vazgecilmezidir abi.
Kesinlikle banyo her yer en görünmez yerler bile temiz olmalı
Mutfak bence enn çok orasının pratik temizliğe ihtiyacı var
Tabikide genelde tuvalkette kullanılıyor el, yüz kurutmada falan
Kesinlikle odam çünkü hep dağınık oluyor bıktım artık
Bence her yerde gerekli ama örnek vermem gerekirse ev okul hastane vs.
Mutfaklarda tabiki pratik olması çok önemli doğrusu
Yatak odamda duyuyorum. Çünkü çok vakit geçiriyorum.
Grip olunca tuvalet kağıdı ile burnumuzu siliyoruz yumşak oluyor kızartmıyor 😁
Gece gece ateş bastı yine de aile için tıklayın bağlantısıyla görünümler arası geçiş
temizliğe önem veren biriyim çantamda sürekli ıslak mendil olur
Tuvalet banyo en çok ihtiyaç duyulan yer bence
evde, arabada var zaten. Bir de solo dev havlu tercihim.
evde veya arabada
tatile giderken özellikle
en temel ihtiyaç bunlar çünkü
Mutfak tezgahında duyarım genelde
En çok evde ihtiyaç oluyor.
Yemek yaparken ihtiyaç duyuyorum
Koltuk arkaları dar mekanlar 😁
Pek çok zaman pek çok yerde.
Zaman sıkıntısı çektiğim anlarda...
Arabamda sürekli temiz olmali
Kalbimde diyebilirim. Solo kalbimi pratik temizle.
Her yerin ihtiyacı vardır...
Masada çünkü masa kirlendiğinde sinirleniyorum
Her yeri temizlemem lazım bir iki üç…
Her alanda ihtiyacımız oluyor 😊
Ayakkabı temizliği ve genital bölgede ve mutfakta
Yaşam alanı olan her yerde pratik temizlik şart
ev araba ve iş yerimde...
Fast food yerken intiyaç duyuyorum
Banyo tuvalet temizligi çok bayıyor beni
Pratik temizlik ve tertip için gerekli
Ya soruyu görür görmez öğrencilik zamanimdaki sıralarim. geldi aklıma durmadan ıslak mendille silerdim
Cogunlukla disardia tuvalete gittigim zaman klozette cunku cok pis oluyor sidik falan oluyor maalesef.
Bilgisayarların temizliğinde kullanıyoruz. Özellikle klavye, mouse ve diğer donanım malzemelerinde elimiz ayağımız solo ıslak mendil
En çok nerelerde bulunuyorsam orada.
Genelde dışarıda olduğum zamanlar
Bilgisayar ekranımda ve gözlüğümde :D
Mutfak, yatak odası, misafir odası, Banyo , WC fjjgg
Mutfak kesinlikle Aksini iddia eden varsa ne bilim
Tuvalette ihtiyacım oluyor
Her yerde panka her yerde
halka açık tuvaletlerde tabii ki.
mutfak lavabo banyo tuvalet
Mutfak ve banyo kesinlikle