Alışveriş & Hediyeler Ödüllü soru: Pratik temizliğe en çok nerede ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 4) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2928 Ödüllü soru: Pratik temizliğe en çok nerede ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
Magnificent_manifest Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hem evimizde hem hastanelerde hem iş yerlerinde hem de okullarda pratik temizliğe özen göstermeliyiz 0 0 Yorumla
sahinirmak98 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Gerçekten ıslak mendiller özellikle mutfakda çok kolayıma gidiyor. Hele Solo gibi kaliteli olması daha bir iyi. 0 0 Yorumla
Nilufer_34xy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Pratik temizliği özelikle hafta sonu arıyorum bir tatil günüm de temizlik şart olunca hemencecik pratik yönü arıyorum hemen bitsin diye 0 0 Yorumla
bestiiikub Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl benim için hijyen kesinlikle bulaşık deterjanı :D her şeyi temizler gibi geliyor ama bunu da deneyeceğim :) 0 0 Yorumla
Zargana16 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Aracımı temizlerken alerjik astım olduğu için her temizlik ürününü kullanamıyorum malum kucuk Bi alan Araç içi 0 0 Yorumla
1Hazar6 Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Hep ihtiyaç duyarım. Arabada daha çok ihtiyaç duyuyorum temizlik için. Çok kullanışlı solo teşekkürler solo. 0 0 Yorumla
zkzdln Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl her alaninda ya nefret ediyorum temizlik yapmaktan 1 saatlik isi 10 dakikada halletmek mukemmel birsey 0 0 Yorumla
ByDivorced31 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Gece arabada manitayla takıldıktan sonra sabah babam görmeden pratik temizliğe ihtiyac duyuyoz bazı bazı 😂 0 0 Yorumla
eliifsu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl En çok spor salonlarında ve toplu taşımada ihtiyaç duyuyorum kimin nasıl eledigini bilemeyiz sonuçta hijyen onemli 0 0 Yorumla
OsjsslL Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Genelde temizlikte bir aram yoktur ama özelikle aşırı derecede pis biryer görürsem pratik temizlik/normal temizlik yaparım 0 0 Yorumla
acanpapatya Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kıyafet kabinlerinde o cam ve perde ne kadar pis öyle 1 0 Yorumla
Oomega Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Dolmuşta, çoğu kişinin terli ellerinin bıraktığı kalıntılar dokunduğum her yerde iğrenç 0 0 Yorumla
devokemali Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl AVM'de yuruyen merdivenlere dokunmamak oratik temizlik sayılır mı? 0 0 Yorumla
nrdnn1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Islak mendil olmadan olmuyor her zamanda çantamda bulundurmam lazım her alanda bana yardımcı oluyor 0 0 Yorumla
theewhitte Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bana ait veya içinde uzun bulunacağım yerde fazla önem veririm 0 0 Yorumla
ofbosverinyaaa00 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl her alanda tabi kiiii temizlik imandan gelir diye boşuna dememişler ahahahha 0 0 Yorumla
Pelinkk123 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Tuvalet, yatak, banyo ve mutfak benim için buralar hijyenik olucak yoksa herşeyden soğuyorum😅 0 0 Yorumla
sirlariniverbanaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl yerine gore degisiyor ama en cok iş yerin de 0 0 Yorumla
hakan_yavas34 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Yani genellikle masalarda prati temizlik gereklidir bence 🤷 0 0 Yorumla
ladyxlara Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Okulda elim pislenince hemen elimi yıkamak istiyorum 0 0 Yorumla
TarıkTANHAN Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl ATM tuşlarında telefonda otobüs tutacaklarında kutu içeceklerde 0 0 Yorumla
sonumsunsen Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Mutfakta çünkü mutfak cabuk dağılan biyer toparlanması zor oluyor. 0 0 Yorumla
diablero Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl toplu taşımadan indiğim sırada, sınıfta, özellikle hasta olduğum zamanlarda burnumu silmek için... 0 0 Yorumla
BornovalıKazım Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl çok sık ihtiyaç duyuyorum iş yorgunluğu derken vakit kalmıyor 0 0 Yorumla
SaMedR Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl mutfak lavabo yatagim elbise dolabim aslinda tum ev 0 0 Yorumla
reytinglerkraliçesi Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Mutfak tabiki evin en temiz yer olması gerekir mutfak 0 0 Yorumla
mirnavv_v Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Çizim masamda en çok pratik temizcilige ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
seriousnessplease Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sıvı maddelerin hızlı temizliğinde gerçekten çok pratik ve işe yarıyor 0 0 Yorumla
drmurat80001 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Market ve mağazalarda çok gerek oluyor toplu taşımada da öyle 0 0 Yorumla
ölükelebek000 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Evimde ve cok fazla vakit gecirdigim her yerde 0 0 Yorumla
İsmimykbenim Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kendi odamda veriyorum ama odamda iki tane erkek kardeşim var mağara gibi kullanıyorlar 0 0 Yorumla
Zeugma007 Takip Et Xper 3 Yaş: 52 +1 yıl Nereye gidersem gideyim, ilk tuvalet ve banyolarda. 0 0 Yorumla
Sheldontbbt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl En çok ev temizliğinde kişisel temizlikte ihtiyaç duyuluyor 0 0 Yorumla
Eypio7240 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl En çok okulda, evde, üniversitede.... kısacası her yerde. 0 0 Yorumla
Adorose Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Solo ıslak havlu ile dışarıda daha çok temizliğe ihtiyaç duyuyorum özellikle Covid'ten sonra. 0 0 Yorumla
Hazal2000 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tozdan nefret etfigim icin süpürurken ayni anda silsede keske 0 0 Yorumla
promidin630 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Temizliğe hayatımın her alanında ihtiyaç duyuyorum. 0 0 Yorumla
5533Ruzgar Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Tuvaletler, klozet, pisuvar, metrobus gibi yerlerde en çok ihtiyaç duyuyorum. 0 0 Yorumla
tameryl Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ofisteki masam, pratik bir şekilde temizlemek için sadece ıslak bir mendil işimi görüyor 😃 0 0 Yorumla
SerhatSavaş73 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Pratik temizliğe hayatın her anında ihtiyaç duyuyorum. 0 0 Yorumla
denizgizemm Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Otobüsteyken veya dışarda yemek yediğim kafe bin masasında ve özellikle de tuvalette. 0 0 Yorumla
Kbellle Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Tuvalet, banyo, mutfak, vb. yerlerde ihtiyaç duyuyorum. 0 0 Yorumla
SiyahGümüş Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Mutfak tezgahında. O kadar çok tabağı çanağı nasıl kirletttiğimi hala anlamış değilim. 0 0 Yorumla
napcanismimiKS Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Acil işlerim olduğunda hızlı ve etkili bir çözüm yolu arıyorum. #solo 0 0 Yorumla
bne_yigit1 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl minibüs /otobüs /metro / gibi toplu taşima araçlari 0 0 Yorumla
eddiedie Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl ders çalışma masamda tabiki en çok vakit geçirdiğim alan 0 0 Yorumla
örgülüü_ Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Mutfak ya hem de çabuk kirleniyor sürekli temizlemek gerek 0 0 Yorumla
Ceren112112 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Valla benm yemek masam onemli çok orada oyalaniyorum 0 0 Yorumla
dilber63 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Genelde arabaya binince toz masa market sepeti beklenmedik misafir gelince 0 0 Yorumla
stylafree Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Tabiki dışarda toplu taşıma ve kalabalik mekanlarda 0 0 Yorumla
sevimlikız11 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Her yerde temizlik ihtiyacım var ama evimde böyle bir şey yok kfkkffkffm 0 0 Yorumla
kimsemkalmadiii Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Okulda, markette, özellikle avm lavabolarında 0 0 Yorumla
FurkanWacc Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl İT Çalışanı olduğumuz için en çok çalışma masamızda 0 0 Yorumla
Parçlynpumaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Hijyeni seven biri olarak güzel paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
373Cevap
Hem evimizde hem hastanelerde hem iş yerlerinde hem de okullarda pratik temizliğe özen göstermeliyiz
Gerçekten ıslak mendiller özellikle mutfakda çok kolayıma gidiyor. Hele Solo gibi kaliteli olması daha bir iyi.
Pratik temizliği özelikle hafta sonu arıyorum bir tatil günüm de temizlik şart olunca hemencecik pratik yönü arıyorum hemen bitsin diye
benim için hijyen kesinlikle bulaşık deterjanı :D her şeyi temizler gibi geliyor ama bunu da deneyeceğim :)
Aracımı temizlerken alerjik astım olduğu için her temizlik ürününü kullanamıyorum malum kucuk Bi alan Araç içi
Hep ihtiyaç duyarım. Arabada daha çok ihtiyaç duyuyorum temizlik için. Çok kullanışlı solo teşekkürler solo.
her alaninda ya nefret ediyorum temizlik yapmaktan 1 saatlik isi 10 dakikada halletmek mukemmel birsey
Gece arabada manitayla takıldıktan sonra sabah babam görmeden pratik temizliğe ihtiyac duyuyoz bazı bazı 😂
En çok spor salonlarında ve toplu taşımada ihtiyaç duyuyorum kimin nasıl eledigini bilemeyiz sonuçta hijyen onemli
Genelde temizlikte bir aram yoktur ama özelikle aşırı derecede pis biryer görürsem pratik temizlik/normal temizlik yaparım
Kıyafet kabinlerinde o cam ve perde ne kadar pis öyle
Dolmuşta, çoğu kişinin terli ellerinin bıraktığı kalıntılar dokunduğum her yerde iğrenç
Ofiste tabiki ev zaten düzenli temizleniyor
AVM'de yuruyen merdivenlere dokunmamak oratik temizlik sayılır mı?
Islak mendil olmadan olmuyor her zamanda çantamda bulundurmam lazım her alanda bana yardımcı oluyor
Bana ait veya içinde uzun bulunacağım yerde fazla önem veririm
her alanda tabi kiiii temizlik imandan gelir diye boşuna dememişler ahahahha
Tuvalet, yatak, banyo ve mutfak benim için buralar hijyenik olucak yoksa herşeyden soğuyorum😅
yerine gore degisiyor ama en cok iş yerin de
Yani genellikle masalarda prati temizlik gereklidir bence 🤷
Bu yüzden tercihim hep solo hijyenik ve pratik.
Okulda elim pislenince hemen elimi yıkamak istiyorum
ATM tuşlarında telefonda otobüs tutacaklarında kutu içeceklerde
Solo Solo Sooooooooloooooo müziği kulaklarımda
Mutfakta çünkü mutfak cabuk dağılan biyer toparlanması zor oluyor.
toplu taşımadan indiğim sırada, sınıfta, özellikle hasta olduğum zamanlarda burnumu silmek için...
çok sık ihtiyaç duyuyorum iş yorgunluğu derken vakit kalmıyor
mutfak lavabo yatagim elbise dolabim aslinda tum ev
Mutfak tabiki evin en temiz yer olması gerekir mutfak
Çizim masamda en çok pratik temizcilige ihtiyaç duyuyorum
Sıvı maddelerin hızlı temizliğinde gerçekten çok pratik ve işe yarıyor
Market ve mağazalarda çok gerek oluyor toplu taşımada da öyle
Evimde ve cok fazla vakit gecirdigim her yerde
Kendi odamda veriyorum ama odamda iki tane erkek kardeşim var mağara gibi kullanıyorlar
Nereye gidersem gideyim, ilk tuvalet ve banyolarda.
arabalarda sanırım en pratik gerektiren yerler
En çok ev temizliğinde kişisel temizlikte ihtiyaç duyuluyor
En çok okulda, evde, üniversitede.... kısacası her yerde.
Evde, mutfakta, lavaboda ihtiyaç olarak görüyorum.
Solo ıslak havlu ile dışarıda daha çok temizliğe ihtiyaç duyuyorum özellikle Covid'ten sonra.
Tozdan nefret etfigim icin süpürurken ayni anda silsede keske
Temizliğe hayatımın her alanında ihtiyaç duyuyorum.
Tuvaletler, klozet, pisuvar, metrobus gibi yerlerde en çok ihtiyaç duyuyorum.
Odamda tabiki, genelde pc başında takılıyorum.
Ofisteki masam, pratik bir şekilde temizlemek için sadece ıslak bir mendil işimi görüyor 😃
Pratik temizliğe hayatın her anında ihtiyaç duyuyorum.
Otobüsteyken veya dışarda yemek yediğim kafe bin masasında ve özellikle de tuvalette.
Tuvalet, banyo, mutfak, vb. yerlerde ihtiyaç duyuyorum.
Mutfak tezgahında. O kadar çok tabağı çanağı nasıl kirletttiğimi hala anlamış değilim.
Acil işlerim olduğunda hızlı ve etkili bir çözüm yolu arıyorum.
#solo
minibüs /otobüs /metro / gibi toplu taşima araçlari
ders çalışma masamda tabiki en çok vakit geçirdiğim alan
Mutfak ya hem de çabuk kirleniyor sürekli temizlemek gerek
Valla benm yemek masam onemli çok orada oyalaniyorum
Genelde arabaya binince toz masa market sepeti beklenmedik misafir gelince
Tabiki dışarda toplu taşıma ve kalabalik mekanlarda
Her yerde temizlik ihtiyacım var ama evimde böyle bir şey yok kfkkffkffm
Okulda, markette, özellikle avm lavabolarında
İT Çalışanı olduğumuz için en çok çalışma masamızda
Hijyeni seven biri olarak güzel paylaşım olmuş