misafir geleceği zaman ihtiyaç duyuyorum pratik temizliğe... hani evde misin yoldayım sana geliyorum dedikleri an...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Pratik temizliğe en çok okulda ihtiyaç duyuyorum. Ben bir öğretmenim ve çalıştığım yer sürekli çok fazla insanın temes ettiği bir sürü gözle görülmeyen ama temizlenmesi gereken şeylerin bulunduğu bı ortam
En çok annelere gerekli diye düşünüyorum bebişleri bu soğuklarda sürekli duş aldırmak olmuyor, bebeklerin kullandığı alanlar sık sık silinmesi gerekebiliyor, anneler gönül rahatlığıyla kullanabilirler eline sağlık bence icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
373Cevap
Solo gerçekten çok iyi. Biraz pahalı olsa da
En çok nerde değil her yerde ihtiyaç duyuyorum çok fazla titizim
En çok ayakkabılarımı silerken ya da odamdaki masayı silerken
Temizliğe saatlerimi ayırmayı sevmediğim için bana hep pratik temizlik lazım
Yani acelem oldugu zamanlar her yerde ihtiyac duyuyorum
Her an ihtiyaç fuyarım. Sehba silmek için telefon silmek için özellikle çok ihtiyaçım oluyor.
Döner yerken elimi yıkamamak için ıslak mendille elimi silmek
Kqdkqdkqdkqbkwfb
Otobüs ve metroda elbette. Her yer mikrop kaynıyor.
Ev veiş hayatında herkesin pratik temizliğe ihtiyacı olur.
evde, arabada var zaten. Bir de solo dev havlu tercihim.
Mutfakta tezgahta tabi ki, hızlıca temizleyip diğer işe geçmek bazen önemli oluyor
misafir geleceği zaman ihtiyaç duyuyorum pratik temizliğe... hani evde misin yoldayım sana geliyorum dedikleri an...
Pratik temizliğe en çok okulda ihtiyaç duyuyorum. Ben bir öğretmenim ve çalıştığım yer sürekli çok fazla insanın temes ettiği bir sürü gözle görülmeyen ama temizlenmesi gereken şeylerin bulunduğu bı ortam
Gittiğim mekanlarda masamın içtiğim içki nedeniyle ıslak olmasını hiç sevmem sürekli peçete ve ıslak mendil isterim.
Mutfak ta ve banyoda daha çok başvuruyoruz sanırım başka nerlerde böyle bir yola başvurulur bilmiyorum
Her yerde tabiiki. Fakat okulda hijyene daha az önem verildiği için bence okul bir tık önde geliyor.
en sık mutfakta ihtiyaç duyuyorum yemek masası benim için çok önemli çünkü ama her yerde kullanılabilecek pratik bir şey yapmış solo
Mutfak temizliği konusunda pratik çözümler herzaman yani başımızda olması gerek gerci ev temizliği başlı başına pratiklik istiyo
Pratik temizliğe en çok arabamı temizlerken ihtiyaç duyuyorum. Özellikle çocuklu araç sahipleri ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır.
Çocuklar yagli ya da tatli seyler yerken ellerini baska bir yere sürmeden onlardan once o parmakları yakalayip hemen islak mendille silmek 🤭😅
Pıratik temizlik gündelik hayatımızda olan bir şey mesela mutfak dolaplarında çok çabuk iz oluyor tam bu sırada solo lazım oluyor
Herkese merhabalar.
Ben hijyene en çok toplu taşımalarda ihtiyaç duyuyorum o yüzden de sürekli bir temizleme ihtiyacı hissediyorum.
Okulda çok ihtiyaç duyuyorum özellikle kalabalık yerlerde oturacaksam solo hep çantamda olmalı
2 yaşındaki oğlum elleriyle hep camlara değiyor o zaman hızlı bir şekilde silmeye çalışıyorum.
herkes alsın herkes gerçekten harika bir ürün çıkarmış solo ba yıl dım şahane bir pratiklik anlatamam
Toplu taşıma veya kalabalık ortamlarda çok ihtiyaç duyuyorum
Zihnimdeki gereksiz düşünce ve bilgileri silmek için. Var mı öyle bir kozmetik ürünü?
Mutfak ve banyoda pratik çok hızlı temizliğe ihtiyaç var çamaşır suyu kokusu beni öldürecek
En çok annelere gerekli diye düşünüyorum bebişleri bu soğuklarda sürekli duş aldırmak olmuyor, bebeklerin kullandığı alanlar sık sık silinmesi gerekebiliyor, anneler gönül rahatlığıyla kullanabilirler eline sağlık bence icin
Yurtda çok ihtiyaç duyarım çünkü kalabalık bir oda hijyen önemli
En çok enerjiye ihtiyaç duyuyorum bi ayağa kalkabilsem yapacamda
Ortak kullanım alanlarının heryerinde ihtiyaç duyulur
Her yerde ihtiyaç duyarım ben buna seviyorum soloyu solo solo sooooooloooo
solo hem çok pratik hemde çok hijyeniz. ben genelde mutfakda kullanıyorum.
Benim için temizlik önemli. Her yerde ihtiyaç duyulmalı.
Pratik temizliğe en çok mutfakta ihtiyaç duyarım.
hijyen çok önemli her zaman lazım olan bir ihtiyaç solo solo
Sürekli mutfakta zaman geçirdiğim için orası derim.
Çalışma alanlarımda ihtiyacım olur çünkü hızlıca toparlamak isterim.
hastanede... her hastamdan önce ve sonra Solo Islak Havlu Bahar Tazeliği. harika
Villayı temizlerken zaman kısıtlı ve her detayla ilgileniyorum
Tabiki en çok evde sonuçta orada uyuyorum temiz olmalı
Misafirim geleceği zaman evimde tabikide kendi temizlemediğim yere her zaman pis diyen bir insanım.
Kişisel temizliğe en çok yemek yerken ihtiyaç duyarım...
tek bı yerde değil pratık temızliğe heryerde ıhtıyac duyuyorum olması gerekende o
Bana göre hem tuvalet hemde mutfak temiz olmalı
Temizlik yapmanın zor olduğu yerlerde, mesela arabanın içinde.
Maalesef ki zorunda kaldığım el sıkışmalarından her sonra.
Pratik temizi en çok tuvaletlerde ihtiyaç duyuyorum
Okyanus ferahlığını daha önce kullanmıştım, güzel bir ürün.
Solo kaliteli bir marka , peçete ürünlerinde tercih ettiğim marka.
Pratik temizliğe tabii ki araçta, evde, odamda, işyerinde, masamda... :)
Her alanda tabikide. İnatçı lekelerde özellikle.
Her zaman heryerde temizlik şarttır bazen pratik olması gerekir
Ben araçta ve mutfakta en çok kullandığım yerler
Arabada en çok pratik hijyen ve temizlik ihtiyacı hissediyorum. 😎
Islak mendil hayatımın her yerinde dezenfektan da dahil buna
Hayatın her alanında... Çok güzel olmuş elinize sağlık
Otomobil elbette🙄🤐 her zaman yıkamaya vermeye de fırsat olmuyor.