AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Bizim Türklerde temizlik nedense genelde kadınlara aitmiş gibi ama nasıl ki hayat musterekse oda öyle olmalı ama nerde
Ama sizde eski köye yeni adet getirmeyi abartiniz yok şöyle böyle mi la arkadaş kadının yapması gereken işler de temizlik eşine de rica eder yardımcı olur hepsi bu.
Erkek ne anlamış temizlikten ya tabiki kadının işi adam çalışıyor bide iş mi yapsın
Çalışan kadınlar da var.
Böyle geri zihniyetliler yüzuden oluyor hersey kusura bakmada valisan kadinlarda var o zaman onlarda yapmasin siz boyle devam edin
Benim için sorun yok ben yaparım her şeyi onun herseyini yerim paspas olurum ona sorun yok
Asıl memnun edememek geri kafalılıktır neyse artık herkesin kendi bileceği iş 😉 bir kadın vezirde eder rezilde sorun yok..
Ilk basta yazdihiniza bakin bi erkek adam ne anlarmis temizlikten yazmissiniz asil gei kafalilik budur sizi tebik ediyorum
Bana bak malca yazı yazıp durma aynı cümleyi tekrarlama kaşar seni sabir edeyim diyorm defol bak ne yaparsan yap orspu... Ben fikrimi söyledim burda laf atma hakkını kimse sana vermiyor sen git geri kafaliligini düzelt bence burd laf attigina göre sensin demek ki geri kafalı böyle olmasaydın burda olmazdın... zoruna gidiyorsa evlenmeyeceksn otur evinde kardeşim gökten zembille adam indirmezler sana kök sokturur merak etme
Nerde orspu evlâdı varsa beni buluyor yol all bak fena yaparım seni anladın mı lan sen burda laf attığını zannediyorsn yanımda olsan ağzını yüzünü kırardım senin kaşar seni
hadi işine seniii anca laf atarsin uzaktan yazarsın... kudurmaya devam et sen tamam... ne olacağın belli senin zaten bu lafları söylerken bi düşün bakalım bu durumda olduğunu... kimse yüzüne bakmaz senin ezikte olacaksın paspas ta kimse senin bkunu temizlemez herkes işini yapacak eşşek gibi mecbursun yoksa kimse almaz seni
Işını yapmada bak bakalım kim zavallı oluyor
Keşke benim zihniyetim sende olsaydı da doğru konusabilseydn malesef zihniyete me yetişemezsn kuşun bile beyni var o sende yok
Burda laf attığını zannediyorsn ama görünen köy klavuz istemez... tembel insanı kimse istemez
Yol al şimdi
Beyni çürümüş laf atmaktan yaa aklı yok geçmiş burda ahkam kesiyor sana akıl verilmesi lazım
Sen once o agzini topla ve ben mecbur degilim beni alan aldi zaten kafani yorma sen
Kavga ettiği konuya bak tembelim dengesizim zihniyetsiz geri kafalıyım demiyor da kendine geçmiş burda bana laf atıyor orspu ssni
Yuru git kızım senin gibi ite kemik atarım anca
Dengesiz deliii
Beni kimse zavalli durumuna dusuremez bende kimseyi zavalli durumuna dusurmeye calismam zaten
Ciddiyim bence sen bi psikologa görün hatta git tımarhaneye yat amca tedavi görürsun
Akıl denen bisey yok sende konuşma burda boş boş sürekli laf edip duruyorsn biyerlerin kalkmis senin köpek gibi kudurma burda
Naş yuvana...
Sen benim kim o, dugumu meslegimi biliyormsunda boyle konusuyorsun yaa
Bir daha yazma bak senin gibi insanla zerre muhatap olmak istemiyorum... git tedsvi ol bayram üstü yaptığına bak kendine yakışanı yapıyorsn gerçi burda hepimiz yorum yapıyoruz burda bana laf atmak kimsenin hakkı değil hele ki senin hiç zihniyetin çok iyiyse iş yaptıracak bynsiz adam bulursun yan gelip yatarsın şişmanlarsn okey...
Ne olduğun belli canım... merak etme meslek te kurtarmaz bu kafayla seni kim olduğunda bana insan lazım ama sen insanlık dışı varlıksın... malesef herseyden önce insan olacaksın bir insanı mesleği yukseltmez aklı konuşma tarzı yikseltir
Insanları kırarak insan olamazsin
Emin ol sendende fitim su tahmin edim sen kesin evlisin ve evin herseyini sen yapiyorsun esin kesin bi bulasigini bile kaldirmiyordur ya da evli degilsen benim dedigim bir hayati yasayacaksin evlenince
Bu hayatta herkese sabir ettim gerçekten ama bu kadar da olmaz haksızlığa gelemem anlıyor musun burda durup köpek gibi saldırıyorsn yok kimmissin istersen kral kızı ol kapımdan geçemezsin bu kafayla bu ahlakla bana insan lazim insan olmayı bileceksin daima illa sana ana avrat soveyimmi senin gibiler yüzünden agzımımi bozayim bayram günü benim morelimi bozdun sana hakkimi helal etmiyorum
Benim ne yapacağım seni hiç ilgilendirmez bem eşime itaat eden insanım
Sen kendi işine bak benle uğraşma 😉
Kendini bu kadar da övme 😂😂 gören de zannedecek ne bi boka yaramazsin wen
Bende sana etmiyoum emin oll
Senin hakkın geçmez güzelim burda kaşarlık yapan sensin susayim diyorm dayanamıyorum aynı köpek gibi saldırdın bana
Böyle gidersen çok dayak yersin emin ol aklını başına topla
Burda olsan ağzını burnunu kırardım senin
Vallahi bak sabir edilecek insan değilsin insan olmasını bileceksin bana yaptın başkasına yapma en sonunda mezara gömerler seni haberin olsun kişi diline hakim olmadimi herşey gelir başına şimdi güle güle
Senden tek bir istegim var sana istek aticam kabul et sana 1 tane mesan aticam seni kiracam bise degil lutfen bunu yap
Senin hakkın geçersiz burda mesajları oku köpek gibi neler yazmissin gülüyorum cidden sana
Agzinida bozduracak bise degil
Yok yok gerçekten akil kâr işi değil... Ben katlanamıyorum artk gidiyorm
Burda da rahat yok bana
Istediğin kadar laf say yazmayacağım
Sikti git o zaman
Resmen moralimi bozdun
Düzelt şimdi hadi
Bayram temizliği kadının görevi değildir, genel olarak temizlik kadının görevi değildir.
Aynı evde yaşaya herkes birlikte yapmalıdır. Sadece kadının görevi değildir
Bayram temizliği diye birşey olamaz. Ne yani. Ev sadece bayramdan bayrama mı temizlenir?
Erkek kadına yardım etmeli de bu kadar dillendirmeyin yeter ya oldu olacak bide mikin
Beraber yapılmalı kadın erkek görevi diye bir şey yok
Ev işini illa kadın yapacak diye birşey yok. ikiside birlikte yaparsa hem daha kolay hemde daha eğlenceli olur bence.
beraber yapılsın ne olur yani eğlenceli olur hatta fantastik şeyler bile çıkabilir beraber yapılırsa bence yani
Ya feministler aloo herşeyi cinsiyete ayırıp kaos yaratmayın daa
Asla öyle bir şey yok. Soyle sorular sormayı da bırakın be
Sahibemin ev işlerini ben yapıyorum. Aile evinde de öyle.
Evde kadın olmadığı için ben kendim yapıyorum
Kolay gelsinn 🙂
Sağol :D
Kesinlikle tabiki kadının görevi zaten eve bakmak mecbur kim bakacak eve
cinsiyetsiz temizlik istiyoruz
Ev işlerinin cinsiyeti yoktur
Hayır evli kadın sadece dışarda yüzlerce müşteri si ile zevk yapma para dolandırma derdinde
Bence sadece bayanların değildir erkeklerin de eline yapışmaz bayanlarına yardım etmesinde
Bugün moldovali temizlikçi çağırdım iyice ovalattim heryeri
Yatak odasını da temizledi mi 🤣🤣🤣
@NaneKokusu143 Heryeri 1+1 rezidans zaten
Bence kadın da erkek de birlikte yapmalı herşeyi sadece yükü kadına yüklemek doğru değil..
erkekte işin ucundan tutması gerekir kadınlar hamal değill😅
Kurban da eti tek başına kadın yiyecekse evet onun görevi
Görevi değil de bayanların eline de iyi yakışıyor ya
Ne alaka evi herkes kullaniyor
Bence yardımcı olmalıdır
Temizlik sadece kadının görevi değildir.
ben istemem yardım etmesin kafam karışır
Bayram temizliği evde yaşayan herkesin görevidir.
Biz nasıl temizlik yapalım ki kadınlar kadar yetenekli değiliz bu konuda.
kendi evin olsa bøk götürcek demek xd
Kadinin gorevi degildir
@darabüşra bu kıza kurban ol lan evin hizmetçisi olarak almış kocan seni pis kuduruk
Agzina saglık tesekkur ediyorum sana
Terbiyesiz ahlaksız onun kendi sayfasına da yorum yaptım çok sinirlendim size yazdıklarını görünce bir kaşık suda boğasım geldi pis hizmetçi ya
Rica ederim ben her zaman haklının yanındayım klavye artisti o sadece bi şeye gücü yetmez mahalle karısı gibi lafları var
Aynen
beni takip etsene sana bi mesaj aticam
Temizlikten nefret Eden bir bayanım 🙄😔
Hayır öyle bir şey yok.
İkisinin de görevi ama kadın daha ağır basar
Erkekler araba temizliyor ya işte
evet kadının görevidir çalışmıyorsa şayet
Beraber yapılırsa çok daha harika olur
Cıxx temizlikcinin 🤪🤪
Temizliğin kadını erkeği yok
Öyle bir görev göremiyorum ben
Canlı varlık olan herkesin görevidir net!
Hayır ben hep temizlik yapıyorum
Yapmıyorum temizlik falan
Ailede herkesin görevi
Temizlik temel insani bir ihtiyaçtır.
yine beraber yapılmalıdır..
Yardımcı olması gerekir
Hayır erkeğin görevi
aynen
Güzel cevap
📌İNSAN OLAN YAŞADIĞI YERİ TEMİZLER❗
Hayır. Alakası yok, erkekte yapacak.
Siz de bu gidişle her işi erkeklere yikacaksiniz
Temizlikçi çağırın.
Hayıe tabii ki
En iyisi hiç temizlik yapmamak.
Erkeğin görevidir
Yooo.
Bu kadar büyük temizlik bence ortak yapılmalı.
yo değildir. bende yaparım ki.
Hayır erkek de yapabilir
Ben bile yapiyorum erkek halimle