Sizce temizlik yapmak yalnızca kadınlara özgü bir görev mi yoksa erkekler de temizlik yapmalı mı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Sizce temizlik yapmak yalnızca kadınlara özgü bir görev mi yoksa erkekler de temizlik yapmalı mı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Hayır, temizlik yapmak yalnızca kadının görevi değildir. Temizlik, herkesin ortak sorumluluğu olan bir ev işidir ve cinsiyetle ilişkilendirilmemelidir. Günümüzde toplumların çoğunda, ev işleri ve temizlik görevleri eşit şekilde paylaşılmaya başlanmıştır ve bu, daha adil ve eşitlikçi bir yaklaşımı yansıtmaktadır. Evin temizliği ve düzeni, aile üyelerinin birlikte işbirliği yaparak üstesinden gelebileceği bir konudur. Kadınlar ve erkekler, ev işleri ve temizlik görevleri arasında paylaşım yaparak birlikte çalışabilirler. Cinsiyet, temizlik yapma becerisini veya sorumluluğunu belirleyen bir faktör değildir. Eşitlikçi bir yaklaşım benimsemek, ev işleri ve temizlik görevlerini ailenin tüm üyeleri arasında adil bir şekilde dağıtmak demektir. Her birey, kendi yetenekleri ve zamanı dahilinde katkıda bulunabilir. Önemli olan, tüm aile üyelerinin bu konuda işbirliği yapması ve ev işlerini bir ekip olarak üstlenmeleridir.
Kesinlikle kadının görevi... Bunu niye söylüyorum kendi odamı temizleyeyim dedim sabahtan akşama kadar zor bitirdim... Bittiğinde pekte temiz görünmüyordu 😂
Ben çalışmıyorum iki oğlum var kocam çalışıyor. Ama evde bana yardım eder hiç yardım edemedi mi temizlikçi gönderir erkekler bizdeb daha güçlü. 8 saat çalışıp eve geliyorlar. Ama biz 24 saat bir zagmer anam babam
Cevap
7Cevap
Erkekte yapabilir kadına sorumluluk yüklemekte anlamlı bir konu değil.
Ailenşn diğer bireyleri temizliğe katılabilir.
yetiştiğin ortama göre değişiyor bazı anneler çocuklarını şehzade olarak yetiştiriyor ve bu kadının görevi sanıyor bu bile kadının suçu aslında
bazı erkeklerin asalak olması yani çoğunlukla annelerinin suçu
Kahve içiyorum birazdan evi temizlicem nasıl sadece kadınların görevi sjshsdkdjd
Şu resimdeki kadın temizlik yapmasin 😂😂
Hayat müşterek sadece kadına özgü değildir
Bence hayr erkeklerde temizlik yapmali
Eşit ikisi de yapar
eşit görev
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?