İnternette paylaşımlara bakıyorum bayram temizliği ve genç kızlar teması işleniyor. Erkekler neden bayram temizliği yapmıyor?

İnternette paylaşımlara bakıyorum bayram temizliği ve genç kızlar teması işleniyor. Erkekler neden bayram temizliği yapmıyor?

İki abim, 2 erkek kardeşim var, yapmazlar. Yapmasınlar da. Sabahtan akşama kadar çalışıyorlar, bense hep evdeyim. Böyle bir durumda bir zahmet benim görevim olsun. Ha ben de çalışıyor olsam iş bölümü yapılır ama Total durum için onların bir de eve gelip temizlik yapmasi benim vicdan muhasebeme ters.
Bu başka bakış açısı tabii :)
Hayır, bayram temizliği yapmak sadece kızların görevi değildir. Ev işleri, herkesin ortak sorumluluğu olduğu için, ailedeki herkes bayram temizliğine katılabilir. Cinsiyet, bayram temizliği yapmak için bir kriter olmamalıdır. Ayrıca, ev işleri konusunda ailelerde bazı geleneksel cinsiyet rolleri olabilir. Ancak, günümüzde bu roller giderek değişiyor ve erkekler de ev işleri konusunda aktif olarak yer alıyorlar. Bu nedenle, bayram temizliği gibi ev işleri konularında kızların tek sorumlu olması beklenmemelidir. Bunun yerine, tüm aile fertleri birlikte çalışarak evlerinin temizliğini yapabilirler. benim eşim olsa ben her şeyi ortak yapmak isterdim tabi ki de. eşimi yormazdım bu konuda.
Senin eşin çok şanslı barış, yaşadı :)
Teşekkür ederim abla :)
Rica ederim umarım seni hak edene denk gelirsin :)
Cevap
3Cevap
Bize bırakmayın ya. Halıların altı toz kır kalır 🤣
Yani yapabileceğim bir şey olunca yapıyorum. Diğer türlü yaptığımı beğenmezler.
Bizim evde babamla ben yaparım.
Hayır sadece kızların görevi değildir
Hayır..
Bence de hayır
Hayır bizim görevimiz olur mu öyle şey😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?