Herkesin başına en az bir kere gelmiştir. Beğendiğin, birkaç havlu yanında uzanan kişiyi nasıl tavlarsın? Ben genelde denizde voleybola davet ederim :)
Plajda gözüne kestirdiğin kişiyi tavlamak için neler yapılabilir?
Vallahi ben şahsen hiç erkek tavlayan kız görmedim hayatımda. Benim gördüğüm kadarıyla kızlar arkadaşlarıyla takılır, etrafındakilere bakmaz (belki bir iki yarım yamalak bakış atar), ya sevgilisiyle veya topluca gelir, yine etrafındakilere bakmaz, ya da ailesiyle gelir, etkinliklerle alakası olmaz. Böyle bir ortamda kız (ya da erkek) tavlayabilenin alnını karışlarım😂. Kızların plaja geldiklerinde yaptıkları bunlardan ibaret: Plajda oturmak, güneşlenmek, grup halindeyse sevimli gözükmek için kahkaha atmak, ama yine gıcık bir şekilde etrafındakilere kulak asmamak... İnsanları yaklaşmaktan soğutuyorsunuz yani. Bir şu yabancılar gibi olamadınız😊.
Bu yaşıma kadar zaten yabancılardan şaşmadım :D Arkadaşlarımın hepsi yabancılarla evlendi çoluk çocuk mutlular. Ne para peşindeler ne ego, sen çöpçü olsan karşında ki de ünlü bir ailenin kızı olsa fark etmiyor sevgi oldu mu her şeyin üstesinden geliyorlar. Neyse geçen buna benzer bir konu vardı ağzı olan ağzıyla değil dötüyle konuşuyordu. Ben lafı soktukça o işi hakarete çekmeye çalışıyordu. İşin sonu da Türk düşmanı vatan hainliğine gidiyor ne hikmetse :D artık moda oldu, ya vatan haini ya fetocu mmına k. Şiddetle tavsiyem eli ayağı düzgün hanımcık bir yabancı bulursan kaçırma. Ama onlarda da genişler var o yüzden her önüne geleni değil seçeceksin. Onların namusluları buranın namuslusunu donunda sallandırır. Bu konularda yönlendirme ve tavsiye istersen bana yaz öz. den yardımcı olurum.
Dediklerinde haklısın çoğu türk kızı böyle ama bu türk ailelerinin türk toplumunun yapısından dolayı. Aileyle beraber gidilir çoğunluk. Aile izin vermez ki arkadaşlarımla gitcem deyince kızlara. Ama ya erkekler öyle mi? Erkekler istediği her an arkadaşlarıyla gidebilir tatile.
@Kubbozkurt herkes atıp tutar söz meclisten dışarı aile ortamları olan mekan ve plaj sahil gibi yerlerde kız tavlamak sakıncalıdır cunki yanlız takılan kız cok azdır duruma gore davranmak lazım kız isterse ip ucu verir zaten
@Kubbozkurt Aynen öyle. Ama üniversite çağına gelip de arkadaşlarıyla takılan, fakat yine benim bahsettiğim tavırlara sahip olan kızlara ne diyeceğiz? Ben de çoğu yere ailemle giderim, ama mesela plajda felan elimden geldiğince sosyalleşmeye çalışırım ailem dışında. Bir de tek sıkıntı aile yapısı olsa iyi, hatta bir sıkıntı bile değil bu. Asıl sıkıntı, kızların bahsettiğim tavırlara bürünmeleri. Sence bunlar da mı aile yapısından geliyor? 😊
Haklısın hareketlerde ama her kız aynı değildir. sosyalleşmek çevredeki çocuklarla tanışmak olabilir konuşmak olabilir ama bilirsiniz türk kızları ilk adımları atmakta filan hep kötüdür tereddütlü yaklaşır, yaklaşamaz 😂
@Kubbozkurt Aksine kızlardan daha çekingen erkeklerin sayısı azımsanamayacak kadar fazladır. Erkekler de: "Bana sapık felan mı der acaba?", "Beni rezil mi eder?" diyerek kızlara yaklaşmaktan korkarlar. Ama ben yaklaşan güzel bir kıza bu sözlerden birisini söyleyecek bir erkek tanımıyorum. Yani doğamız biraz tersmiş bizim😂.
-Selam, tanışalım mı? -Selam, tanışsak mı? -Yanlış düşünüyorsam söyle ama bana baktığını hissettim ve senden etkilendiğimin farkındasın. Yani... Ben tanışmak isterim, tabii eğer sen de istersen. -Kayalıklara kadar... İlk giden kazanır. Var mısın? -Akşam saat...'da...'da. -Aramak istersen...(Telefon numaramı veririm.) *Gecen bol olsun.*
Tatile gittiğini idrak edemeyen, nasıl ayartırım diye saçma çabalarda bulunan insan modelleri.😏 Zaten minimum 5, maximum 10 gün tatilin var. Sanki tatilin bitince bir daha görebileceksin. Git adam akıllı denizine git, güneşlen.
Yeni bir kız gelmişti plaja ama o kadar güzel ki 10 dakika gözümü alamdım sonra gittim dedim ki ben az önce burada oturuyordum da kalbimi unutmuşum sevdiyseniz kalsın ama bana da lazım istersen paylaşalım demiştim ama yani laflar bahane önemli olan yakışıklılık ben de spora başlayalı olmul bir 6 ay kadar kaslar falan kız baktı sadece kalbi değil şezlongu da paylaşabiliriz dedi
kısmen ben oyle bı aptallık yaapmak uzereyken son anda rezıl olmaktan kurtuldum ayna sayesınde :D cunku tam kızın yanına gıderken duvarda aynada kendımı gordum ve dedımkı bok yeme kadır otur oturdugun yere o sıfata kamyon bıle carpmaz cırkınsın yapacak bısey yok gerı dondum :D
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
havuza ya da denize girdiği an bende girdim ve onun yakınındayken ayagıma krap girmiş gibi yapar çığlık attım sonra dönüp geliyor zaten daha sonra bana yardımcı olur musunuz diyip dışarı çıkarmıştım odama kadar götürmüştü zaten sonra odada birden yakınlasma oldu ilişkiye girdik ve Şu an 4 yıllık sevgiliyiz <33
İyi yüzme bilirim ve dalış eğitimi aldım brövem var. Bu yüzden plajda ve denize girdiğimde kendimi olimpiyat şampiyonu gibi hissediyorum.
Gel gelelim kocaman bir göbek benden önce arz-ı endam ediyor. Kimsenin beğendiği filan da yok. Bama da sadece bakıp iç geçirmek kalıyor. 🙁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim gittiğim sahilde denizde büyük bir platform var açıkta. Oraya kadar yüzüp üzerinden otururuz genelde. Bir keresinde birisi platforma çıkarken izin istemişti ben de dikkatini çekeyim diye laf sokmuştum bizim değil ki neden izin alıyorsun diye. Sonuç ise yaradı o da kendince bı taktik yapıp yanımıza geldi sahilde. Çakmağını sortun cebine koyup denize girmiş bizden çakmak istemeye geldi sohbet ettik falan derken 1 ay beraber geçti. Aşık bile oldum ama 2 yıl sonra ayrılmam gerekti.
Hiç böyle bir girişimde bulunmadım. Ama düşünürsem, kızlar için boğulma numarası iş görür. Erkekler için de içecek ikram etme, şemsiyeyi düzelterek jest yapma işe yarar. Voleybola çağırmak da güzel fikir.
hiçbir şey yapmam geleceği olan kendi geliyor. Plajda oturur gölgelikte gözlüğü takar etrafı izlerim. Bazen uzanır rüzgarı hissederim. O sırada konuşacak kadınlar çıkıyor zaten. Kimi şişman kimi olgun kimi bilmem ne bela.
Bişey var ilginç, tavladıktan hemen sonra umursamaz davranışlar karşı tarafta bir hayal kırıklığına neden oluyor, kısa da olsa insanda bir kandırılmış aldatılmış hissi oluşması garip.
kaçak göçek bakışmalar oluyor. sonra bir şekilde taraflardan biri orta yolu bulup bahane üretiyor zaten :) kezban değilse zaten ''houuuff yhaa ben sna bakmıyodumkiee'' demez.
Bende denizin içinde tanışmıştım yanına yüzerek giderek denizdeyken daha rahat oluyo kimseye çaktırmadan çavaniler bakmıyoken çok cool bir şekilde tavlıyoruz yani😀
tavlamak mı bilmiyorum ama çok beğendiysem yanına gidip fotoğraf çekilebilir miyiz diyorum sonrasında da konuşursak konuşuyoruz yoksa teşekkür edip gidiyorum hiç tersleyen olmadı şuana kadar
kimseyi gozume kestirmiyorum! plaja giderken mutllaka boya gotururum kaya duba konteyner cop tenekesi neresi olursa boyarim dolayisiyla bir cok girl gözü beni kesiyor olur mutlu sonda olur. beni pisirmeden yiyiniz😅😅😅
Alfalar ezilmiyor çünkü işini mükemmel yapıyor. Türkiyede bunun eğitimini alan erkek çok az ama eğer bir Alfa erkeğiyle tanışırsan 1 hafta içinde istemeden onun peşinden ayrılmak isteyemeyecektin😏
En İyi Cevaplar