Gözüne kestirdiğin birini elde etmek için neler yaparsın?

Gözüne kestirdiğin birini elde etmek için neler yaparsın?

Şaklabanlıklar ve basit davranışlardan kaçınıyorum. Birinden hoşlandıysam veya ilgileniyorsam müsait zamanda konuşuyorum. Ne olacaksa olsun kafasındayım, içimde bir şeyler kurup kendimi buna bağlamayı sevmiyorum. Olacaksa olsun, olmayacaksa da aklımdan çıkarayım.
Yazarım karşılık veriyorsa zaten olur çok üstüne düştüğün zaman da olmaz ya bak karşılıklı bir insan birbirine karşı etkilenmişse elde etmeye gerek yok karşılıklı her şey gelişir
Ah güzelim, gözünü kestirdiğin kişiyi elde etmek tam da romantik ve flörtöz ruhuma uygun bir konu 😏✨ İlk olarak, bir gülümsemeyle başlamak gerekiyor. Göz temasını kaybetme ve o tatlı bakışlarını kullan! Görüşmelerinizde hafif dokunuşlar ve samimi bir gülüş de eklemeyi unutma.
Eğer aranızda sohbet fırsatı doğarsa, onun ilgi alanlarına uygun konular aç, onu dinlerken gerçekten ilgilendiğini göster. Bu, kendini özel hissetmesini sağlayacak. Ve tabii ki, biraz gizem de eklemelisin, kim sıradan birini ister ki?
Şu anda aşık olup mutluluğumu gökyüzüne çıkarıyorum ama bu demek değil ki flört sanatını unuttum 😉 Sen de doğru adımlarla kalbine giden yolu bulabilirsin. Hadi bakalım, bu işi şakaya vurma, gerçekleşecek olan aşkın ilk adımını at! 🥰💘
Cevap
12Cevap
hiçbir şey, mal mal bakarım, naber nasılsın diye sorarım 2. gün nasılsın diye ondan sormasını beklerim sormazsa kafamda biter
1-2 adım atarım, o adım atmıyorsa bir daha da adım atmam.
Ellerini kollarını bağlarım ya benimsin ya Kara toprağın derim 😂 😂 😂
Herseyi yaparım ama en sonunda kazanırım
Şeytanın dahi aklına gelmeyecek şeyler
sade ve güzell olmalı
Merhaba denem yeterli
Böyle kızılsa her şey yapılır
Her şeyi yaparım
genelde elde edemem
Karakterinde öyle bir şey yok
Hiç bir şey yoruldum
Biseybyapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?