8 aylık hamileyim, eşim hep iş ve ev arasında, çok bunaldım yalnızlıkla nasıl başa çıkabilirim?

Arkadaşlar hiç kafa dengi bir eşim yok, çalışmaktan başka hiçbir şey yapmayan, yaptığı tek şey evde oturmak olan bir insan. Ben dışarı çıkalım dersem çıkar, sesimi etmesem 1 yıl oturur evde her pazar. 8 aylık hamileyim, hiçbir yere gitmedik, ne tatil ne günübirlik bir kaçamak yapmadık. Çok bunaldım artık, daha da son günlerim gelmeden bu pazar için günübirlik bir yere gideriz diye düşündüm. Dün 11 buçukta geldi işten, uzanıyordu salonda, telefona bakıyordu, ben de diğer koltuktaydım, yarın bir şeyler yapalım dedim, ne yapalım dedi, bilmiyorum dedim, cevap bile vermedi, telefona baktı baktı sonra bıraktı TV izlemeye başladı. Ben de ben sana bir şey dedim farkında mısın dedim, unuttum hayatım, o an daldım napalım, ne yapmak istiyorsun dedi, ben de hiçbir şey istemiyorum dedim sustum. Ardına 2 3 saat hiç konuşmadım, tavır aldım, geldi bana 3 saat sonra neyin var, o an gerçekten daldım, dediğini unuttum dedi, ben de sıkıldım bu evlilikten, anca gecelere kadar çalış, eve gel, telefona bak, TV izle, uyu uyan diye sert çıkıştım tepki verdim. O da bana ters tepki verdi, ben de çok doluydum, ağlamak istemediğim için muhatap olma benimle, ya saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsun dedim çıktım odadan. Sonra da uyuduk hiç konuşmadan. Gerçekten çok bunaldım, bir iki tane arkadaşım var, onlar da ya eşleriyle ya başka arkadaşıyla genelde planlar yapıyorlar her hafta sonu. Kardeşim yok, plan yapabileceğim kimse yok. Çok bunaldım, çok doluyum, ben ne yapabilirim, sürekli ağlamak istiyorum, hem eşimin yaptığı canımı sıkıyor hem de yapayalnız hissetmek. Tek başıma bir şeyler yapayım diyorum ama yapacak bir şey de bulamıyorum, bir öneriniz var mı?

8 aylık hamileyim, eşim hep iş ve ev arasında, çok bunaldım yalnızlıkla nasıl başa çıkabilirim?