Bir insan nasıl gezerken sıkılır? Sürekli of puf yapıyor, sıkıldım yaaa diyor... Anlam veremiyorum doğrusu...
#tatil&seyahat
Bir insan nasıl gezerken sıkılır? Sürekli of puf yapıyor, sıkıldım yaaa diyor... Anlam veremiyorum doğrusu...
#tatil&seyahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sadece gezerken değil, sıkılan insana anlam veremiyorum. Çünkü insan gerçekten isterse her zaman yapacak bir şey bulur. Bir ağacın gölgesinde oturup düşünmek bile bir uğraştır. Yeni bir sokak keşfetmek, bir kitap okumak, bir müzik dinlemek, insanları izlemek, fotoğraf çekmek ya da sadece kendi iç sesini dinlemek... Bunların hepsi hayatın sunduğu küçük ama değerli anlardır.
Bence sıkılmak çoğu zaman yapılacak bir şeyin olmamasından değil, yapılan şeyden keyif alamamaktan kaynaklanır. Merak duygusunu kaybetmiş bir insan, dünyanın en güzel yerinde bile sıkılabilir. Ama öğrenmeye, keşfetmeye ve yaşamaya açık biri, en sıradan günü bile anlamlı hâle getirebilir.
Hayat bize sürekli yeni kapılar açıyor. Önemli olan o kapılardan geçmeye istekli olmak. Çünkü zaman, geri gelmeyen en değerli sermayemizdir. Onu "sıkılıyorum" diyerek tüketmek yerine, bize bir şey katacak anılarla doldurmayı tercih ederim.
Ahaha yükselenin kova olduğu için sıkılıyorsun.
Ben sıkılmıyorum ki 😌
Gezerken sıkılabilir ama hani gezerken tadını çıkarmayanlara ben üzülüyorum
Anın tadını çıkarmayı bilmiyorlar bence ya da hep yorgunlar 🤷🏻♀️😅
İçi huzursuz , mutlu değil maneviyatı rahat değil , altından ırmakları göstersen sıkılır
Bazen oluyor ya insanın keyfi yerinde olmayınca güzel yerlere bakmakta gezmekte insan zulüm gibi geliyor.
İnsan böyledir işte canı gezmek ister gezer ama nefsi yetinmez gözü doymaz sıkılır
O insanla 1 defa gezerim baktım ofluyor puf diyor bir daha hiç bir yere gitmem
Aa ben jdjfjf evimi çok sevdiğim için hemen özlüyorum jjxjfjf
Öylesi gelmesin yatsın zıbarsın kümesinde
bende sıkılırım boş boş gezmekten
Bu sıralar çok sıcak normaldir
Yok veremiyorum hani daha ne yapalım diyorum.
Gezerken Sıkılma Olmaz
buyur mezara yat canım
Kim o dümbelek
Arkadaşım varda sürekli bi karşı cins ilgisi istiyor. Gezmeye gidiyoruz keyif almıyor anlamadım gitti 😌
Sen mi o mu daha güzel
Kurbağaya benziyor
Biliyordum senden güzeli daha görülmedi
Yaaaaa aristoooo 🙂↔️
Veririm, herkesin hoşlandığı şeyler farklı yani nesi garip.
Vermem sıkılıyorsa gezmesin
Kim o
Fark eder mi? Genel soru işte 🐙
Merak ettik niye bize 2. Sınıf insan muamelesi yapıyorsun
Niye yapayım? Ne alaka şimdi ya
Kırık küp kırkınında kırkı kırık küp
Neceydi bu
Yasa
Şimdi bak bi tane kız var tamam mı gezmeye gidiyoruz hemen diyo ki ben çok sıkıldım 🙄 normal mi sence? Taksime gidiyoruz mesela geziyoruz ne güzel 😌 sonra sahile gidiyoruz bi bakıyorum diyor ki artık eve gidelim slk mı acaba
Sen direkt taksime insan kalabalığı içine sokmuşsun daralmıştır kızcağız, sosyalliği azaltalım
Ya ne alaka gayet güzel mis gibi yer nereye götüreyim 🙄 hem o her yerde öyle karşı cinsle olsa sıkılmaz kuduruk
Sevgili istiyor demekki yap bacına bir manita
Biz yaptıkta o kaldı 😁😁😁 tövbe ya dur sana ayarlıyım biraz çirkin ama idare et
Benden geçti artık rahip modu açtım da ben
Şansına küs 😁
O küssün ben niye küsüyorum ya iyice karazgözle hacivata döndük
Tamamdır Karagöz’üm
İyi geceler o zaman beberuhi’m
İyi geceler hacıcavcav