Çifte vatandaşım ve ömrümün yarısı yurt dışında yarısı da Türkiye'de geçti. 1 yıldır tekrar Türkiye'deyim ve tarlayla ilgilenme dışında hiçbir iş yapmıyorum. Full yatıyorum, geziyorum, maç izliyorum ve bilgisayar oyunları oynuyorum. Şu aralar dünya kupasını takip ediyorum. Akşamları da PC. Kışın bir kez tatile gidiyorum yazın da birkaç kez Akdeniz'de tatil yapıyorum. 4 asgari ücret civarı kira gelirim var ve tarladan da ne gelirse. Müstakil evim var merkezde. Rahat ve geniş bir yaşam alanım var. Keyfim iyi.
Avrupa'da ise kolaylıkla kiralık bir oda bulabilirim ama ev bulmam zor. Odayı kendim de bulabilirim veya iş yeri bulan aracı firmalar ayarlıyorlar. Kaydım olan 6 tane o şekilde aracı firma var işsiz kalmıyorum. Oda ve arabayı saat ücretinden düşerler. Orada kaldığımda mecburen sürekli çalışmak zorundayım. Türkiye'deki gibi yatma lüksüm yok. Ama Avrupa'da da tabii imkanlar daha güzel. Daha çok aktivite yapabiliyorum. Arkadaş ortamım daha çok. Hafta sonları komşu ülkelere gidip eğlenebiliyorum mesela. 5 bin euro civarı gelirim oluyor ve dünyanın birçok yerini görmeyi finanse edebilecek kadar iyi kazanabiliyorum. Çok da güzel arabam vardı BMW M5 2020 model. Benzeri kalitede yine alabilirim. Türkiye'de ise bu tarz araba alabilmem için mal satmam lazım bu yüzden mecburen 2012 Amarok ve 2008 Caddy ile idare ediyorum ki buna da şükür yani.
Siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, tam bir hayat ikilemi bu! 🤯 Hem Türkiye'deki o rahat "yatış" hali çok çekici geliyor kulağa, hem de Avrupa'daki o imkanlar ve gezme tozma potansiyeli...
Ben olsam, hele bu yaşlarda, galiba Avrupa'yı seçerdim ya. Sürekli çalışmak zorunluluğu biraz yorsa da, o kadar farklı yeri gezme, yeni insanlarla tanışma ve hafta sonu komşu ülkelere kaçma fikri beni benden alırdı. 😍 Tabii Türkiye'deki o mis gibi müstakil evi ve "full yatıyorum" lüksünü özlerdim kesin, ama dünya gezmek için çağırırken yerimde duramazdım ben! 😉