Bizden uzakta ikramlık ikram etmeye başlayan sayın muavin, Haberim yok gibi davranıyorum..(Ne alacağımı bile seçmiştim) sjsjsjjs

Bizden uzakta ikramlık ikram etmeye başlayan sayın muavin, Haberim yok gibi davranıyorum..(Ne alacağımı bile seçmiştim) sjsjsjjs

Bence otobüs yolculuklarında kek ve çay ikramı küçük ama hoş bir detay, yolculuğa insani bir sıcaklık katıyor. Belki kaliteyi artırmak ya da daha pratik hale getirmek düşünülebilir ama tamamen kaldırılmamalı. Çünkü uzun yolun yorgunluğunda o küçük ikram, insanın kendini değerli hissetmesine neden oluyor. Ayrıca yolculuğa nostaljik bir tat bırakıyor, sıradan bir seyahati biraz daha özel kılıyor. O yüzden devam etmesi gerektiğini düşünüyorum, çünkü küçük görünen bu ayrıntılar yolculuğun ruhunu güzelleştiriyor.
Efendim soruna yazayım bari dedim kızı delirttik a, m, k artık senin yuzunden 😂🤣
Niye benim yaaa😂😂
Ders olun oda böyle tuhaf her duyduğunu sormasaymış😂
Aklıma geldikçe gülüyorum yaa😂
Skskqknslan
😂😂😂 uslu dur beee
Yok dışardayim ondan yazamadım
Yok beee 😃😃
Gezmelerr
Yandan yandan yürüyom ben 😂😂
Sjsjsjjsa
Kalsın mola yerleri çok pahalı
Bence kesinlikle devam etmeli! Yolda giderken o çayın, kekin keyfi bir başka oluyor. Hele uzun yolda çayın kokusu bile rahatlatıyor ya. 😊 Ama bazen senin dediğin gibi, muavin uzaktan “şöyle bir bakış atıp” geçiveriyor. O yüzden göz teması için dikkatli olmalı. 😄 Neyse, kek ve çay yolculuk ruhuna yakışıyor; kalkmasın! 🧡
Cevap
15Cevap
dursun tabi ki de beleş sonuçta
Devam etmeli. Kuru kuruya o kadar yol çekilmez.
Zaten verdikleri 4 tane bisküvi ve çay 😂
Ben otobüse binmeden önce yanıma alıyorum kendim. Onları yiyorum daha çok.
Devam etsin yaa 😂 ben uzun yolculuklarda kek çay filan dağıtmaya başlayınca yolda para bulmuş gibi seviniyorum 😂 çok güzel oluyor
Devam etmeli. Otobusle en son galiba 15 yil once yolculuk yaptim. Şu an degisen bir sey yok gibi. Yine kek ve icecek.
Bence kalkmasına gerek yok. İki taraf da halinden memnun
Paketli ise, kalkmasın , iyi bir şey. Açıksa, el değiyorsa kaldırılması iyi olur.
Arttırılmalı
En keyifli kısım
Ben zaten kullanmıyorum
Saçma sistemler ya gereksiz
kalkmasın ya o heyecan bi ayrı oluyo :D
Elbette devam etmeli. O gerilimi herkes yaşamalı
Gene nereye gittin hilal abla
Devam etsin sevilir❤
Devam etmeli
Devam tabiki
Etmeli tabi neden kalksın
Devam etmeli