Merhaba! Otobüs seyahatlerim pek sık olurdu ama Pandemi Dönemi dolayısı ile bu sorun ortadan kalktı. :) Otobüs seyahatlerinde önceden durum daha vahimdi. Sigara içenler, bağıranlar, konuşanlar, hiç eksik olmazlardı. Şimdi sigara yasak, kurallar daha da arttı. Bu sebeple daha iyi bir durumda seyahat edenler. Zira kokan yiyecekler yiyenler bence yanlış yapıyorlar. Dinlenme tesislerine istediklerini yesinler ama otobüs içinde bunu yapmalı pek güzel olmaz. Özellikle de yaz günlerinde bu durum daha kötü oluyor. Seyahat eden herkese iyi yolculuklar dilerim. Saygılarımla...
Bir defasında Çanakkale den istanbula gelirken gece yarısı otobüse binmeden evvel canım iskembe çorbası çekmişti. O saat kulesinin hemen arkasinda duran corbacidan bolll sarımsak, sirkeli duble işkenbe corbasini icip otobüse binip istanbula geldim. Eşime durumu söyleyince sen otobüste sarimsak kokmadin mi diye sorunca yaptigim hatayi fark ettim. Filmi geri sardirinca yol boyunca yanimda oturan kişinin yüzünü neden benden ters tarafta tuttuğunu anlamış oldum. 😅 Keşke şu mubaregi otobusteki bütün yolcular icse de kimse, diğerine kokmasa 😄
ay bu ne be sanki herkes tanrı da acıkmıyormuş gibiler, insanları araba tutabiliyor tutmayanı bile bazen tutup midesini bulandırabiliyor. midelerini tutsunlar diye az buçuk yemek yemek görgüsüzlük, bencillik iğrençlik ğöeh tarzında olmamalı -_- koku alamadığım için koku olayını bilmiyorum ama bizde sandviç yerdik, pilav falan yerdik. görgüsüz bencil pislikler mi olduk yani ghklşhfhgf sadece eleştirmek için yapılmış yorumlar resmen
Çok yanlış olduğunu düşünüyorum ama yine de birşey diyemem belki kişi çok acıkmıştır diye. Ben biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar lafıyla hareket edip hiçbir zaman toplum içinde yemek yemem. Bu ister lahmacun olsun, ister bir bisküvi. Çok acıktıysam da fazlaca alır etrafımdaki kişilere ikram ederim.
Bence çok normaldir gadası. Çünkü mola yerlerinde küçük tosta bile 10 lira para istiyorlar. Yazık günah o paraları vermektense kendim götürürüm daha iyidir.
Arka koltuktaki bebenin bağıra çağıra koltuğumu tekmelemesi, yanımda oturan vatandaşın buram buram sıcakta kalmış tam yağlı ezine peyniri kokması, ekmek arası haşlanmış yumurta olduğunu tahmin ettiğim (ama kokusuna bakılırsa b*k) yiyen teyzelerin olduğu o ortama mümkün olduğunca girmemeyi tercih ediyorum
Cips yiyen var, bunu görüp bundan istifade çorap kokusu cips kokusuyla karışır diye ayakkabısını çıkartan da oluyor sonra Çernobil otobüsü gibi geziyoruz
Hadi o neyse. Ben Haşlanmış Süt mısırı suyunu eme eme yiyeni ardından meyveyi yiyeni gördüm. Keşke bir iki tane olsa ya... Ben bunları yesem midem bozulur kusarım ya...
Yesinler ya ama bana da uzatsınlar, o zaman 10/10, otobüste lahmacun keyfi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bi kere spor olimpiyatları için otobüsle gidiyoduk. Biri gong almış, kızlar dövecekti nerdeyse :D bir de bagira bagira arkadaslar kimin ayakları kokuyooo diye sorup gong yiyenin yüzüne bakmislardi 😂
en sinir olduğum şeylerden biri sadece şehir arası değil normalde kalabalık bir alana bile girilecekse insanların rahatsız olabileceği şeyleri yemekten kaçınmalı insanlar