Yeme & İçme Otobüs yolculuğunda tatlı mı tuzlu daha iyi gider? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor Ben tuzlu kraterlerin her zaman büyük bir taraftarıyımdır. En çok da peynirli ve otlu olanların. Otobüs yolculuğunda tatlı mı tuzlu daha iyi gider? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kesinlikle tuzlu daha iyi gider. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Tatlı gider bence 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben tatlı tercih ediyorum çünkü tuzlu susatabilir su içip tuvalete gitme ihtiyacı sağlayabilir. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç o yönden düşünmedim 🤭 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Tuzlu iyi gider amaa peynirli mideyi ekşitiyor.. sade tuzlu çubuk tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl İkram bisküvi ile Nescafe içmeyi çok severdim şimdi Nescafe çok şekerli geliyor içemiyorum uzun zamandır otobüs yolculuğu da yapmadım 1 1 Yorumla SonSavaş +1 yıl İkramin kakaolu olanı ile kahve ağır gider fındıklı olanı ile daha iyi Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Otobüsle yolculuk yapmıyorum bebekken yaptıysam bilmem onda da annem sütten başka bir şey vermemiştir her halde :) 1 1 Yorumla omeraslanmete +1 yıl iyi yolculuklar Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Net tuzlu uzun yolculuklara gelemiyorum 2 saat en fazla 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. yolculukta pek yemem. ama tesislerde varsa sucuk ekmek ya da soğuk sandviç yemeyi çok severim. 1 0 Yorumla
FazlaUkala Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tuzlu iyi gider tatlı bulantı yapıyor bende, Şunları markette bulamıyorum ya 1 tane veriyolar tadı damağımda kalıyor 1 0 Yorumla
DenizOturak Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Çocukken ben çok kusardım. Annem bana hep ülkerin klasik tuzlu çubuk krakerini alırdı. O iyi gelirdi, yatıştırırdı midemi. 0 0 Yorumla
eskici49 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Tuzlu daha iyi gider tatlı çeşitleri mideyi eşkitebilir ama tuzlu atıştırmalıklar rahatsızlık vermez 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tuzlu daha iyi gider, mide bulantısına birebir, mideyi bastırır. 0 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Tatlı bazen bayıyor. Tuzlu daha favori benim için de 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çizi peynirli ve tuzlusu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok severim Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tatlı aşığı biri olarak tatlı diyorum. 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. Tuzlu daha iyi 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yemek olsa daha iyi gider 😋😅 Mm 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. tuzlu 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tuzlu ablacımm💐 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kesinlikle tuzlu 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 822 cevap paylaştı. Ben bişeyler yemem, o yüzden bilemedim 0 0 Yorumla
Revesma Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 528 cevap paylaştı. İkisi de hoş oluyor 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Tuzlu bence 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Farkketmez 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Karışık 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 527 cevap paylaştı. Tüzlu 0 0 Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Moduma göre. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kesinlikle tuzlu daha iyi gider.
Tatlı gider bence
Ben tatlı tercih ediyorum çünkü tuzlu susatabilir su içip tuvalete gitme ihtiyacı sağlayabilir.
Hiç o yönden düşünmedim 🤭
Tuzlu iyi gider amaa peynirli mideyi ekşitiyor.. sade tuzlu çubuk tavsiye ederim
İkram bisküvi ile Nescafe içmeyi çok severdim şimdi Nescafe çok şekerli geliyor içemiyorum uzun zamandır otobüs yolculuğu da yapmadım
İkramin kakaolu olanı ile kahve ağır gider fındıklı olanı ile daha iyi
Otobüsle yolculuk yapmıyorum bebekken yaptıysam bilmem onda da annem sütten başka bir şey vermemiştir her halde :)
iyi yolculuklar
Net tuzlu uzun yolculuklara gelemiyorum 2 saat en fazla
yolculukta pek yemem. ama tesislerde varsa sucuk ekmek ya da soğuk sandviç yemeyi çok severim.
Tuzlu iyi gider tatlı bulantı yapıyor bende, Şunları markette bulamıyorum ya 1 tane veriyolar tadı damağımda kalıyor
Çocukken ben çok kusardım. Annem bana hep ülkerin klasik tuzlu çubuk krakerini alırdı. O iyi gelirdi, yatıştırırdı midemi.
Tuzlu daha iyi gider tatlı çeşitleri mideyi eşkitebilir ama tuzlu atıştırmalıklar rahatsızlık vermez
Tuzlu daha iyi gider, mide bulantısına birebir, mideyi bastırır.
Tatlı bazen bayıyor. Tuzlu daha favori benim için de
Çizi peynirli ve tuzlusu
Çok severim
Tatlı aşığı biri olarak tatlı diyorum.
tuzlu, tatlı midemi bulandırır
5 tl fazla veriyim acı olsun..
Tuzlu daha doyurucu sanki.
Tuzlu daha iyi
bence tatlı :)
Yemek olsa daha iyi gider 😋😅 Mm
İkisi de gidiyor bana ya
Tuzlu daha güzel