Yeme & İçme Krep tatlı mı yoksa tuzlu mu olmalı? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tatlı mı, tuzlu mu seversiniz? Güncellemeler+1 yıl Waffle niyetine yerim genelde 😋 Krep tatlı mı yoksa tuzlu mu olmalı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Tuzlu olmalı 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Tuzlu tabi ki şekerli çayin yaninda arasina da bol peynir koy dürüm yap ye oh mis 0 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Fransızlar tatlı yapmayı tercih eder ama bizim kültürümüzde tuzlu tercih edilir. Tüm kahvaltılıklar ile tüketilmesi için 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Çikolata sürüyorum ben )) Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Tuzlu olmalı. Krep öyle kreptir. Tatlı olduğunda pankek havası verir. Pankek yemiş gibi oluruz 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Meyvelerle yenecekse tatlı, başka tarifler için kullanılacaksa tuzlu olmalı. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Tatsız olur. İçine damak zevkine göre bir şeyler koyarsın , sürersin 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben yine bi kararsız kaldım… yemek istediğim şeye göre değişir de daha çok tuzlu tercih ederim… 0 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Bu görseldekileri gördükten sonra iştahım kapandı yeminle. 0 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 324 cevap paylaştı. Tatlı krep midemi bulandırıyor. Tuzlu seviyorum 0 0 Yorumla
nefesalanvarlık Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl tuzlu tabiki sıcakken içine teryagı ve peynir koyup erticen oh mis 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Fransız usulü 😃 1 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Nutella ile iyi gidiyor )) Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Gidebiliyor 😃 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tuzlu yerim Genelde 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Krep az tuzlu olur pankek tatlı olur 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tuzlu 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Tuzlu 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Tatlı 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 470 cevap paylaştı. tuzlu 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tatli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tuzlu olmalı
Tuzlu tabi ki şekerli çayin yaninda arasina da bol peynir koy dürüm yap ye oh mis
Fransızlar tatlı yapmayı tercih eder ama bizim kültürümüzde tuzlu tercih edilir. Tüm kahvaltılıklar ile tüketilmesi için
Çikolata sürüyorum ben ))
Tuzlu olmalı. Krep öyle kreptir. Tatlı olduğunda pankek havası verir. Pankek yemiş gibi oluruz
Meyvelerle yenecekse tatlı, başka tarifler için kullanılacaksa tuzlu olmalı.
Tatsız olur. İçine damak zevkine göre bir şeyler koyarsın , sürersin
Ben yine bi kararsız kaldım… yemek istediğim şeye göre değişir de daha çok tuzlu tercih ederim…
Bu görseldekileri gördükten sonra iştahım kapandı yeminle.
Tatlı krep midemi bulandırıyor. Tuzlu seviyorum
tuzlu tabiki sıcakken içine teryagı ve peynir koyup erticen oh mis
Fransız usulü 😃
Nutella ile iyi gidiyor ))
Gidebiliyor 😃
Tuzlu yerim Genelde
Olur olur yeriz her türlü
Yemedim kankam
Krep az tuzlu olur pankek tatlı olur
Bana göre tuzlu olmalı
Sen yapta hepsini yeriz.
Çikolata ve çilekli krep 🥺🫀