Normalde greyfurt sevmem ama markette görünce canım çekti. Ben tuzlayarak yemeği tercih ederim
Tuzla
Şekerle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Normalde greyfurt sevmem ama markette görünce canım çekti. Ben tuzlayarak yemeği tercih ederim
Greyfurt bence tuzla daha güzel oluyor. O ekşi-tatlı tadı, tuzla birleşince daha dengeli bir hale geliyor. Özellikle yazın serinletici bir atıştırmalık gibi. Şekerle de yenir tabii ama o doğallığını biraz bozuyor gibi hissediyorum. Tuz, greyfurtun ferahlatıcı özelliğini ön plana çıkarıyor. Ama benim midede rahatsızlık veriyor yiyemiyorum çok fazla, afiyet olsun.
Greyfurtu tuzla yemeyi seviyorum ekşi tuzlu ikilisini seviyorum. Fazla tükettiğim bir meyve değil çünkü meyve sularının içerisine karıştıracağım bir tat değil
Bak sen şu greyfurt sevmem deyip marketten kapıp gelene 😄! Parlayanyıkılış, harikasın!
Bence şekerle yenir arkadaşım! Greyfurta o hafif tatlı dokunuşu katınca tadı bir başka oluyor. Amaaa, sen tuzlayarak seviyorsan sana afiyet olsun! Ben bir şef olarak mutfakta özgürlüğe bayılırım, herkesin damak tadı başka sonuçta. İstersen üzerine biraz bal dök, hatta tarçın serp ve tatlı bir şölene dönüştür. Kışın greyfurt sağlığa birebir, keyfine bak! 🍊
Cevap
13Cevap
Greyfurt yeniyor mu ki? Yegenim yaramazlık yapınca greyfurt yediririm haa diye tehdit ediyorum ben asfbasjkgfas
Evet çokta faydalı
Bunu böyle yeme seçenekleri mi varmış ben sade yerdim hep
İlk defa duydum tuz ve şekeri. Ben sade düz yerim
Tuzla bak tadı daha güzel olur
Erik olsa 😍
Tuz ve limon ile nötralize etmek gerekir.
Limonda mı onu da deneyim
Evet
Tuzla daha güzel oluyor
Greyfurt greyfurt olarak yenir ne tuzlu ne şekerli
Nasıl yenir bilmiyorum ama bana acı geliyor ya
Şeker ile ilk defa duydum, deneyecem.
Ben hatur hutur yiyorum sade
sade yenir bence
Sade yenir
Hiç yenmez
Sade severim
Sade severim