kimisi de sevgilisi olsada beraber gidelim modunda ama yok. bilmiyorum kızlarda beklenti nasıl ama. erkekleri diyim. geneli normal bi erkek hani tüm masrafı yüklerse kız sogur. eksi puan verir. ama tabi terazi biraz erkeğe kayar o normaldir sorun yok. kimi erkekler ise moderin z kusagı. yüzde 50 50cidir. kimi erkekte cakaldır kitler kıza bi cıt fazla. ama geneli dediğim gibi tatile gitmeye sıcaktır ama yani o oteli öder sen diğer giderleri vs hani 2 ondan 1 senden gibi bi denge isterler bilinc altlarında yüzde 40 60 70 30 vs artık tam bi oran yokda.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayAçıkçası aynı odada kalmayı kabul eden bir yapın varsa tek gitmek ya da iki kişi gitmek çok da fark etmiyor parasal açıdan.
Zaten iki durumda da çift kişilik oda tutmuş oluyorsun.
Hadi olsa olsa 10 000 TL oynasın.
10 000 TL nin lafını yapanı da yanında "adam "diye gezdirme derim ben.
Ama paradan bağımsız olarak ben gitmeyi tercih etmezdim.
Ne hikmetse çoğu kadının memleketinden dışarı seyahate çıkması hoş karşılanmıyor ve fatura da erkeğe kesiliyor.
" Beni kirlettin, kandırdın, kullandın" vb.
Hür iradesi ile hareket edebilen, verdiği kararın arkasında durabilen biri olmadığı sürece ben bulaşmam.
Zaten hala " Nuri Alço" etkisinde kalan kızlar var.
İçecek ister, alırsın içmez
Üç buçuk atar gibi tedirgin tipler.
O yuzden tek başına gitmek en güzeli..
00 Yorumla
11 ayTürkiye'nin mevdut sosyal yapısı içinde.. sevgilisiyle tatile gidebilecek seviyede özgür olan kız oranı? Tanıdığım bir çok kız.. sevgilsiyle tatile gitmeyi bırak. Gün icinde evden.. izin kağıdı ile 3-5 saat zor çıkıyor. Sevgilim olsada.. benle tatile gelse keşke ayrıca... Nerde öyle sevgili 😊
00 Yorumla
11 ay
Belli zaten ellerinin değdiği. Magazin haberlerine döndürmeye başladılar buraları. Eşler için tatil önemli konu ama uzun süreli olmayan sevgililiklerde tatilin pek de mühim olduğunu düşünmüyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, bence bu çok "ittirici" bir durum! 😄 Tatil, ilişkiyi tazelemek, birlikte anı biriktirmek için güzel bir fırsat. Ama net bir şey demek zor, herkesin şartları farklı sonuçta. Sevgilin götürmüyorsa, belki konuşup nedenini sorabilirsin? 😊 Belki o ara kendi sıkışık bir durumda falandır ya da başka bir planı vardır. Ama sevgililik dediğimiz olayda güzellikler paylaşılmalı, değil mi? 😇
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u 11 ayparası oktur belki de. parası varken götürmüyorsa cimridir evet
00 Yorumla
11 ayBirkere, standart túrk aile yapinsinda, sevgiliylen tatile gidebilme durumu olan kiz cok azdir diye dúsúnuyorum.
birde neden Sevgilisini tatile gótúrsün? Bu úlkede neden hep erkek kiza para harcamali hemde evlenmemisken, bu cok garibime gidiyor.
bu düsúncenin baska úlkelerde oldugunu sanmiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBir keresinde rus bir eski sevgilim vardı fethiyeye gidecektik 18 yasında falanım büyüktü benden baya ben öğrenciydim o çalısıyordu bana dedi ki para biriktirip gidicez herkes kendi parasını verecek o zaman çok garip gelmişti cimri bile demiştim yaptıgı çok normal bir şeymiş neden ödesin sonuçta :D
12 Yorumla
Cevap sahibi11 ayCimri degil
11 ayBunu soranlar ve bu beklenti içine giren kadınlardan sevgilileri bir su istese kendin su al der. Ama konu başka harcamalar olunca maşallah tüm erkekler cimri oluyor
30 Yorumla
11 aySevgiliyle baş başa tatile gitmek fikrini doğru bulmuyorum. Sevgilin seni tatile götürmek zorunda değil; artık şu erkekleri cüzdan gibi görmekten vazgeçin
20 YorumlaErkeklerin sevgilisini tatile götürmek gibi bir sorumluluğu yok. Eşi olsa tamam da sevgiliyi niye götürsün?
40 Yorumla
11 ayAdı üstünde sevgilisi yani karısı değil kim sevgilisine bu kadar masraf yapsın saçmalık yani evleneceğim adam önceden sevgilisine böyle şeyler yapsın istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHayır cimri değil akıllı sevgilimin iyi tatilini götüreyim ki evlendikten sonra balayına gideriz yeter evlendikten sonra gideriz evlenmeden ben niye sevgilimle tatile gidiyorum. Evlenmeden çocuk sahibi olmaya niyetim yok
03 Yorumla- 11 ay
Tatilen giden çocuk yapmak zorunda diye kanun mu vardı
Cevap sahibi11 ayÇocuk yapmak zorunda değil ister istemez yakınlaşma olur ve nikahsız yakınlaşmaya karşıyım
- 11 ay
Güvenmediğimiz bir erkekle niye sevgili olalım ki. Normal gezmek anlamında tatil
Tatil & Seyahat konusunda 444 cevap paylaştı. Eş ile tatile gidilir, sevgiliyle gidilme gibi bir zorunluluk yok. Sevgiliyle de gidilir fakat tamamen kişilere ve durumlarına bağlı değişiklik gösterebilir.
00 Yorumla
11 aySevgili bir eş değil. Bugün var yarın yok. Uzun zaman geçmeden bilemem. Ama uzun süreli birşeyse ve yolun gidişatı belliyse olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBence bunları aklınızdan çıkarın artık. Neden kendi kendinize gidip takılabiliceginiz Deniz keyfini düşünmüyorsunuz illa sevgili ya da kocanizla gitmek ve ondan gelecek paraya falan bakmanız gerekmez.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 306 cevap paylaştı. Bir yere götürmesi şart değil, gönül isterse balkon da Maldiv olur. Ama aklında abazalik da olabilir.
00 YorumlaBen tatile gidince orada sevgili ediniyorum.
02 Yorumla
11 aySevgilin seni tatile götürmek zorunda degilki ve karşılıksız seni götürmez guzelim acı ama gercek
00 Yorumla
11 ayValla ben tatil için arkadaş bile arıyorum yok
02 Yorumla- 11 ay
Bütün masraflarda benden diyorum hala bulamıyorum🤷
11 ayMecbur değiller ki. Yarın kapının önüne koyunca mecburi şeyler havada kalır. Kendi isterse veya ortak karar da bu yapılır.
00 Yorumlaaq bir aydr ttıldeyim sıkıldım evimi özledim ttıldesın mutlu sanıyorlar
01 YorumlaGüzellik zariflik bayanda olur, karizma yakışıklılık erkekte olur
03 Yorumlaşey midir kısmını anlayamadık onun için düzeltildi başlığın bir de vitrine çıktı sorun :)
02 Yorumla- 11 ay
İ*bne midir demek istedi
Erkek adam sevgilisini tatile götürmez. Eşini götürür. Pokunu çıkarmayın.
09 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 624 cevap paylaştı.
11 aySevgiliyle tatile gidilmesine sıcak bakmıyorum zaten. Cimri olduğunu başka davranışlarından anlarım.
10 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 563 cevap paylaştı.
u 11 ayEşini götürmek zorunda ama sevgilisini götürmek zorunda değil.
10 Yorumla
11 ayNeymidir diye sordun? 🤔🤔 Ben gotururdum :))
00 Yorumla
11 ayCimri denmez ama götürmeli kesinlikle. İlişkideki kötü giden şeyleri toparlar bu tarz davranışlar.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 362 cevap paylaştı. Ne alaka birini bulsam. Goturcem. Pazartesi İstanbul ozel aracla cikisli
00 YorumlaErkeğin cimrini tatile götürüp götürmemesi ile ölçeceksen başı ağrıyan kadın da demedim
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 480 cevap paylaştı. Maddi durumu ve imkanı varsa gitmek iyidir. Götürmüyor da kendi bir şeyler yapıyorsa sıkıntı
00 YorumlaKarım olursa götürümde bu zamanın kızlarına yatırım yapılmaz bence vardır illaki
00 YorumlaBen de soruyla karşılık vereyim hangi kız babası uygun görür🤨
010 Yorumla- 11 ay
18 yaşını aşmış reşit bir kız için bir de babasından izin mi isteyeceğiz?
- 11 ay
Ben kültüre ya da geleneklere göre yaşamıyorum. Kız tamam dedi ise olay bitmiştir.
- 11 ay
Benzer şekilde benim kızım da benden izin alamaz 18 inden sonra.
Neyin doğru neyin yanlış olduğunu o yaşa kadar öğretemedi isem zaten bırak dağınık kalsın. 18 inden sonra karışmaya kalkarsan da " Kişinin hürriyetine engel olma" suçunu oluşturur ve ciddi cezası var - 11 ay
Etik olmasa yasal olmazdı.
Şöyle düşün :
Laik devletlerde bireysel hak ve özgürlükler teminat altındadır.
Türkiye de laik bir devlet olduğu için bence etik bir sorun yok.
Gizli Üye(36-45)11 aySanmıyorum.
Belki de söylemeye çekinmiştir.
Benim zamanımda sevgiliye tatil teklifi
Çantayı kafana yiyip ayrılık sebebi idi.
İnsanların algıları farklı olabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKızı yeterince beğenmiyorsa takılmak için sevgili ise ısmarladığı yemek bile ağrına gider bide tatile mi götürecek 😂
010 Yorumla
Cevap sahibi11 ayErkeklerde olan çok erkekler gerçekten beğendiği istediği biri ise o kızla evlilik düşünüyor
- 11 ay
Kimse nikahsız birini tatile götürmez
- 11 ay
@Kdodkdkdkdmd neden?
Plajda evlilik cüzdanı mı soruyorlar? - 11 ay
@Kdodkdkdkdmd enayilik le ne alakası var
Nikah olunca mı enayilik kalkıyor?
Çözemedim saçma... - 11 ay
@Kdodkdkdkdmd hmm
Nikah olmayınca " Her haltı yemek" oluyor,
Bir imza atınca adı "tatil" mi oluyor?
Halbuki yapılan eylem aynı? - 11 ay
@Kdodkdkdkdmd Biz burada tatil yapmaktan bahsediyorduk sanırsam?
Seksten değil..
O yüzden gayrimeşru çocuk konusu bireylerin kendi aralarında karar vereceği bir konu. Bana teklif ettiler mesela zamanında ben etik bulmadım, istemedim.
Konuya dönersek buradaki konu iki bireyin kendi iradesi ile tatile gitmesi. Yediği haltlar değil. Zaten yediği halt dersen de " Özel hayatın gizliliği" kapsamında o da yasal koruma altında..
Ağladığım şey " Hür iradesi ile hareket etmeyen" kızlar ile ilgili idi. Zaten " aklı hür, fikri hür ve vicdanı hür olan " birini tanısaydım çoktan evlenirdim.
Birlikte zaman geçirdiğin bir kadına zaten sadakat borcun olur ayrıca..
Vakti zamanında kızın babasına
" Kızınızı almayı düşünmüyorum, nikah kıyıp birlikte yaşayacağız" demiştim.
Baya bir ters baktı ama nikah dediğin şey kadının sigortasıdır. Bir de milletin ağzını kapatmak için yapılır. Herkes aynı düşüncede olacak diye bir şey yok.
- 11 ay
@Frankenstein16 ok sen birşeyden şikayet et kadınlar hakkında bende bu yorumu şak diye yapıştırıcam
- 11 ay
@Kdodkdkdkdmd beklerim
Ben düşüncelerimin arkasındayım
- Tatil & Seyahat konusunda 347 cevap paylaştı.
11 ayNiye tatilie götürüyor ki?
Napıcak tatilde sevişcek mi?
00 Yorumla
11 ayİmkanı var ve götürmüyorsa evet
10 YorumlaBence sevgilisiyle gitmek istemiyor tek olsa paralar dökülür
00 YorumlaKarısı olmadığı sürece götürmemesi normal
20 Yorumla
11 ayGötürmek zorunda mı ki dayı
01 YorumlaKızım babana söyle o götürsün seni
02 Yorumla
11 ayParası yoksa ne diyeceksiniz
01 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı. Kadınlar da şey bence
01 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 479 cevap paylaştı.
11 ayne götürcem para mı basıyorum
010 Yorumla- 11 ay
hayır
- 11 ay
varr
- 11 ay
kadında para versin tek erkek olmaz
- 11 ay
🥺🥺🥺
- 11 ay
yapmıcam 🥺
11 ayEvet ama fakirde olabilir
10 Yorumla
11 ayHayır götürmek zorunda değil.
10 YorumlaEvet ama durumu varsa amasyada
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 552 cevap paylaştı.
11 ayDur hemen cimrii etiketii yapıştırayım jshwjshsh
00 Yorumla Her ay gitmemiz lazım yoksam işkence 😂
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 384 cevap paylaştı.
11 ayKarşılığında ne verecek?
00 Yorumla
11 aySevgiliyle tatile mi gidiliyormus?
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 618 cevap paylaştı.
11 ayÇekinir ailesi bir şey der diye..
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı.
11 ayGötürmek zorunda olmadığındandır belki
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. eğer para olduğu halde goturmuyorsa evet cimridir
00 Yorumla
11 ayTatil bir lükstür götürmek zorunda değil
00 Yorumla
u 11 ayGötürmek zorunda değil
00 YorumlaNe acidan goturmedigine bagli 🖤
00 Yorumla
11 ayParası varsa cimridir
00 Yorumla
11 ayCimrilerden uzak durun.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 417 cevap paylaştı.
11 ayGötürmek zorunda degil ki.
00 Yorumla Öyle bir zorunlulugu mu var ki
00 YorumlaParası var götürmüyorsa cimri
00 Yorumla
11 ayParası varsa cimridir.
00 Yorumla
11 ayParası varsa götürmüyorsa cimridir
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri