Arkadaslar her yerde erkekler her zaman aldatiyor vs diye videolar goruyorum surekli sosyal medyada.
Sevgilim arkadaslariyla Alacati’ya tatile gidecek, ilk defa degil arkadaslariyla tatile gitmesi ama bana dert oldu. Ona da soyleyince diyor ki sanki ilk defa mi gidiyorum falan. Bende o sirada ailemle tatile gidecem.
Arkadaslarinin sevgilisi yok o yuzden endiseliyim. Aldatan her yerde aldatir sozune kesinlikle inaniyorum ama nebilim iste.
siz ne dusunuyorsunuz ve bu konuyu ciddi bir sekilde ona nasil soylerim rahatlamam icin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şu an hayatımda öyle bir erkek var ki, bi kadınla aynı yatakta olsa gözüm arkada kalmaz diyim sana. Öyle erkekler var ki edeplerine hayranım. Her erkek aldatmaz.
oyle ama iste bilmiyorum. Sonucta yanlisini gormedim simdiye kadar ama nebilim
Seni seviyorsa aldatamaz zaten. Gerçekten azcık olsun vicdanı varsa insanın, kalbi el veremez öyle bir şeye
Umarim ya canim, asla anlayamiyorum aldatip hala sevgilileriyle kalmak isteyenleri. Ozaman yani ayril bitsin daha iyi. Herkes yoluna. Arkamdan is cevirecek diye korkuyorum sadece, sonra uzulmek istemiyorum
Sende haklısın insanlara güven olmaz ki :/
Ne kadardır berabersiniz, güven oluşturamadı mı hâla sende?
4,5 yildir birlikteyiz, simdiye kadar yanlisini gormedim. Cokta kiskanc biriyim. Gecenlerde ona bunu duyurunca sacmalama dedi, sanki ilk defa gidiyorum bosuna stress yapiyorsun. Iliskinin basinda demisti bile ben aldatmaya karsiyim, baskasiyla bir sey yapmak istesem ayrilip yaparim. Ama Şu an aslinda bu konuyu onunla konusmak istiyorum ama nasil bir konusma yapmam gerekir onu bilmiyorum. Guveniyorum ama Şu an bu konuda neden guvensizim hic bilemiyorum
Bilemedim ki, onu en iyi sen tanırsın. Arkadaşlarıda bekarmış bide. Konuşursan için rahatlar biraz, konuş onunla. Şey de mesela kıskandım seni de, çok kötü hissettifiyp bu bana de. İçini dök biraz hislerini söyle
Ama nasil bi sekilde soyleyebilirim bilmiyorum ki nasil sorabilirim yani merak ediyorum mesela arkadaslari hic mi kizlarla ilgilenmiyor tatilde bekar olduklari icin. O sirada o ne yapiyor oyle seyleri ama nasil bir konusma yapacagimi bilemiyorum
Arkadaşlarının ilişkisi yok tatil anlayışında uyumlu olacağınızı düşünmüyorum de.
Baska neler diyebilirim sizce
Empati yaptır arkadaşlarından örnek göster işte, şunla şunla şuraya gitsem ne hissederdin de.
Haklisiniz umarim ise yarar ve rahatlatir
Sizce emin olmak icin yapmayacagindan ne gibi seyler demesi gerekir
Sevgilin profesyonel bir yalancı değilse o anki samimiyetinden hissedebilirsin bence
Umarim cok tesekkur ederim, bir kere soyleyip sonra konuyu kapatacam sonra aklinda olmayan bir seyi aklina sokmus olmayim
Hayır alnına senin ismini yazıp her yere gideceğine eminim
Dalga gecme ya
hayır her erkek aldatmaz. biri çürük diye diğerlerine haksızlık yapamayız genelleme yaparak
herkes için genelleme yapmak doğru olmaz
çoğunluk diyebiliriz belkide
Tabi oyle, yani kadinlarda aldatiyor
Ama endiselenmelimiyim yani
erkekler daha çok aldatıyo
endişelenmen sevgilini ne kadar tanıdığına bağlı
ortalama bi ilişkiniz varsa endişelenebilirsin
Ortalama ne demek
4,5 yildir birlikteyiz bilmiyorum gayet iyi gidiyor diye dusunuyorum
uzunmuş ilişkiniz hala ciddiyete binmediyse şüphelen sen
gezer tozar hevesini alır geri döner merak etme
Okuldan dolayi ve iliskimiz genc bir yasta basladigi icin hala soz Nisan vs gibi seyler yapmak mumkun olmadi. Paramiz olmadigi icin evlenmek zor Şu an . Ama ailesinin ve benim annemin vs haberleri var. Her sey yolunda giderse seneye dusunuyoruz. Ama son siralar ben onu baya baydim bu evlenme seyleriyle o yuzden artik bir sey diyip sormuyorum akisina biraktim. Bir donem kendisi istedigini laf etmisti ama sonrasinda aramiz biraz bozuldu. Bana demisti ben sana bu kadar sey yapiyorum sen hala takildigin seylere bak. Mesela benim icin tatilden biseyler getirmisti. Sonra bi arkadasi var onun da sevgilisi var kiz da onlar tatildeyken sevgilisini kamerali aramis. Bende demistim vay be o kamerali ariyor, sen olsan acmazsin veya rahatsiz olursun diye laf soktum. Sonra bana kizdi sana ne yapsam yaranamiyorum diye.
Bu arkadasi da sevgilisini aldatiyor aslinda diye biliyorum o yuzden demisti bana sanki seni aldatiyormusum gibi surekli laf sokuyorsun, ama simdiye kadar oyle bir sey olmadi keske yapmis olsaydim da bu laflarini hak etmis olurdum en azindan derdi
Neyse yani aramizda o sirada sorunlar cikti ve demisti boyleyse ve hic bir seyle memnun degilsen o zaman ciddi bir sey yapmanin anlami yok. O gunden bu yana bende artik bir sey demiyorum kendisi istesin gorsun diye
açıkçası okumadım hepsini
hayırlısı olur inş :)
Her erkek aldatır onun için erkeklerden uzak dur
Bunun bir erkekten duymam
Neden şaşırdın
Neden yani
Arkadaşları bekarsa diyecekler oğlum ortamı bozma nereden duyacak senin yüzünden kızları kaçıracağız hafif içki falan aldıysa karşı koyma direnci iyicene düşecek
Umarim olmaz oyle bir sey cok kotu
İmkanın varsa arkadaşın ya da sen çat atlayıp gideceksin kontrol edeceksin
Yapamam ki onu
O zaman güvenmekten başka çaren yok
Ben hep yalan söylendiğini bu şekilde öğrendim onun için insanlara güven pek olmuyor
Haklisin ya maalesef gercekten oyle