Babanizda annenizi aldatti mi
Tepkiniz ne oldu
Bosandilar mi
Babanizda annenizi aldatti mi
Tepkiniz ne oldu
Bosandilar mi
Cevap
9Cevap
Her imansız Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz erkek aldatır çok şükür bizde bu özellikte birileri yok😀
boş bir soru , sanki erkek tek başına aldattı, karşı da bir kadın var neticede
O karsidaki belki 0rs
kadın sonuçta
Babası anasını aldatmayan çok az çocuk vardır yavrum
Evet bütün erkekler aldatıyor ne yazıkki ve hepside yalancı ve oyuncudur hiç birine de güvenme
Duyar kasıyorsunuz da yine sizin gibi kadınlarla aldatıyorlar onların hatası yok mu?
O soruyu da sen sor
Her erkek aldatmaz ama aldatan çok erkek var
her kadın aldatıyorsa aldatıyordur
Aldattı soruyu ben yazdım sandım
Ağır bir depresyon yaşadım psikolojim altüst oldu adeta ama boşanmadılar 2 yıldır babamla görüşmüyorum sayılır
Cok zor ya.. böyle seyleri normalestirmektw kötü
Yaşadın mı sende o yüzden mi sordun yoksa genel mi
Ben normalleştiremedim o yüzden zaten depresyona girdim konuşanlarda çıkıp babam bunu yaptı diye nasıl bu kadar relax anlatılıyor anlamıyorum
Evet yasadim.. babam dan ayrilar.. yok sen normallestirmedin ama bazi kesim kadin ypainca deliriyo erkek yapinca normal buluyo
Evet evet ayrılmalarını isterdim açıkçası
Erkekler asla aldatmazz
Asla mi
Hepsi için geçerli değil bence ama çogu yapiyor
aldatıyolar valla
aldatmıyor
Her erkek aldatmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten içimi burkan bir konu... Aldatma meselesi, maalesef insan ilişkilerinde zaman zaman karşımıza çıkabiliyor ve bunun cinsiyetle alakası yok aslında 🫤 Her insan farklıdır, aldatan erkekler de var, aldatmayan ve ilişkisinde sadık olanlar da! Babanla ilgili soruna gelirsek, böyle şeyler aile içinde yaşandığında hepimiz büyük bir sarsıntı yaşıyoruz. Umarım sen ve ailen bu tür durumların üstesinden güçlenerek gelmişsinizdir.
Aşk ve ilişkilerde güven çok kıymetli, sen ne düşünüyorsun? Böyle bir durumda nasıl hissederdin? 💔