• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Her erkek aldatır mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
38
Yapay Zekaya Sor
Ciddi ve uzun ilişkisi olan erkekler belki de evli olanlar karşılarına daha güzel daha iyi bir kadın çıktığında aldatır mı? Sadakat ne kadar geçerli?
Her erkek aldatır mı?
İlişki Soruları Aldatma Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bazilari aşk meşk demiste öyle olmuyor. Erkegin tum ihtiyaclarini karsilasanda, birbirinize aşıkta olsanız aldatiyor. Duygusal ya da fiziksel farketmez. Eski eşimle gercekten cok severek evlenmistik. Bana karsi verdigi deger, saygi paha bicilmezdi. sesini kavga ettigimizde bile yukseltmezdi. Cok kavgamizda olmazdi nadiren olurdu. Yatakta bir sıkıntımız yoktu. Isteklerine kendime uygun oldugu surece karşılık verdim. Calisan kadin olmama ragmen ne yatakta, ne ev islerinde ne de yemek konusunda onu geride bıraktım. Cok yorulmama rağmen meslegimide, yemegimide, ev islerini, temizligi hep yaptim sesimi çıkarmadım. Yatakta reddettigim pek olmadi. Canim istemiyor, basim ağrıyor hic demedim. Sadece hasta oldugum, beraber olmamamiz gereken zamanlarda bugun yapmayalim boyle boyle durumum var demisligim var sadece. Onun dışında reddetmedim. Mutlu, huzurlu bir evliligimiz varken ne oldu bitti, neyi eksik yaptim ya da yaptiklarimi haketmediginden mi bilmiyorum solugu baska bir kadinin kollarında aldı. Aldatıldığımı ogrendigimde hayatimda bu kadar kırıldığım,üzüldüğüm dönem hatirlamiyorum. Onca yıl berabersiniz, onca yil emek vermissiniz evlilik icin, disariya gozu kaymasin diye elinizden egeleni yapmışsınız, her sey tıkırında giderken doyumsuzluk mu, ac gozluluk mu, karaktersizlik mi, yeni heyecan yasamak mi bilmiyorum ama birden aldatılıyorsunuz. Aramiz o kadar iyiydi ki bir sure aldatma ihtimalini hic düşünmedim. Ilk duydugumda inanmadım. O kadın geldi soyledi inanmadım. Yapmaz aramizi bozmaya çalışıyorsun dedim bana inandirmak ya da daha üzmek için videoya almış eşimle kendini. Eski esim istemese de boşandık. Erkeklere güvenim hic kalmadı. Cunku her seyini yapsan da aldatıyor. Her seyini yaptigin zaman aldatirken kılıf bulamıyor sadece. Ama bu aldatmamasi icin bir sebep degil. Oteki türlü yapmadiginiz zaman iste eşim bana bunu yapmazdi, beni bu zevkten mahrum birakirdi bende o yapmiyorsa baskasiyla yaptım diye kilif bulabiliyor. Bahaneli ya da degil. erkek firsat buldugu an aldatıyor. Aldatmayanlar bu firsati bulamayanlar. Kadinlarin ona bakmayış, ilgi gostermeyiş olmasi. Eger bakan ya da ilgi gosteren olursa ya tek gecelik aldatiyorlar ya da o kadini koluna takmış bir sure beraber oluyorlar.

4
    1 Yorumla
    • PandaSevenAdam
      PandaSevenAdam
      +1 yıl

Butun icini dokmussun bu kdr mi yordular seni😑

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Khlo22
    Khlo22 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Hayır tabi ki, her erkek aldatmaz. Bu bir karekter meselesidir. Gerçekten seven, fedakarlık yapan ve ayrılmaktan korkmayan erkek aldatmaz. Aldatma bir çözüm davranışıdır ve tayrılmayı göze alabilen, korkmayan kişi karşı cinsine karşı daha dürüst ve sadakatlidir..

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

51

Cevap

85

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı.

Aldatmak karakter meselesi Erkek / Kadın diye ayrımı olmaz
    #emre00

2
    0 Yorumla
  • Pasali_24
    Pasali_24 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Aldatan kişilerin gerçekten aşık olup sevdiklerine inanmıyorum çünkü seven kişinin gözü kimseyi görmez daha güzeli daha iyisi olmaz zaten onun için en iyisi olduğu için aşık olur o kişiye belki başkalarına göre çirkin gelen bir kız bana göre dünyanın en güzel kızı olabilir ve beni sevdiği sürece benim için en güzel kızdır gözüm başkasında olmaz çünkü gözlerimi ondan ayıramam ki etrafımdakileri göreyim görsem de görmez o gözler onu gördüğüm gibi sıradandır güzel dediğiniz kızlar aynıdır sevdiğim ise başkadır gözümde gönlümde en güzel köşesinde duruşu ömür boyu seyirliktir ne kadar zamanımız vardır bilinmez iken nasıl çeviririm gözümü

3
    0 Yorumla
  • Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Kimse kimseyi durduk yere aldatmaz. Adı gerçekten aşk ise buna zaten hiç gerek kalmazAma daha en başta bir birimizi aldatıyoruz, hapsediyoruz, bilmiyoruz aşkı, sevmeyi, sadakati, bağlılığı, tutkuyu, arzuyu, ait olmayı, sahip olmayı. Lafta aşklar, lafta sevmeler, sözde sevgiliyi arkadaş, kanka, dost ile karıştırmalar, kardeş gibi görmeler ile, anne, baba yerine koymalar ile batırıyoruz, mahvediyoruz ilişkileri. Haliyle insanız ve hepimizin gerçek aşka, tutkuya, şehvete, sıcaklığa, sevmeye, sevilmeye,önemsenmeye, ilgiye, aranıp sorulmaya, değer görmeye ihtiyacı var. Bunları verebiliyor isek neden aldatalım, aldatılalım ki?

1
    0 Yorumla
  • minik_93
    minik_93 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

Her erkek aldatmaz, aldatan erkekler var... Sana karsi ilgisiz olmaya başladığında, ikinci bir profili varsa sosyal medyada ya da turlu turlu yalan uydurup farkli sosyal medyalardan yaziyorsa ozaman suphelenmelisin...

Seven, sahiplenen, kiskanan erkek kolay kolay aldatmaz ama onlarada hicbir zaman 100% guvenme... 95% guven...

5
    2 Yorumla
    • Srdnnn
      Srdnnn
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum çok güzel bir yorum 👌👏👏 @minik_93

Yorumla
    • RomeO_RomeO_
      RomeO_RomeO_
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • PandikParmağı
    PandikParmağı Takip Et
    Bilge Yaş: 44
    +1 yıl

sadakat bence karşında ki insana bağlı bir durum karşında ki insan'ın seni tamamlayan biri ise bence aldatmazsın gerek duymazsın çünkü her iki cins için geçerli bir durum bu bence aldatan insanların hikayelerini çok dinledim seks bağımlılığı hariç konuşuyorum çünkü o tamamen tedavi edilmesi gereken bir hastalık çünkü aldatan kişilerin ilişkilerin de hep bir eksiklik bir iletişim sorunu birbirini anlamaya birbirlerinin gözünden bakıp anlamaya çalışmak yerine hep kendini düşünmek ilgisizlik alakasızlık şiddet psikolojik şiddet değer vermemek gibi nedenler yatıyor o yüzden böyle bir durum da ben hiç bir zaman aldatanı değil aldatılanı sorgularım

2
    0 Yorumla
  • luluşka
    luluşka Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl

Aldatmak bilim adamlarına göre sözde genetik birşeymiş 🤷‍♀️ Her erkek aldatmaz, her kadın da sadık kalmaz. Bence aldatmak psikolojik, sosyal ve duygusal faktörlerin zemin hazırladığı bir olay. Kişi ya sevgi görmüyor, ya aldatmayı alfalık sanıyor, ya da ergen yıllarında o kadar ilgi görmemiş ki 2 kişiyi idare etmeyi popüler olma sayıyor. Acıyorum aldatan insanlara, yazık o beyinle nasıl yaşıyolar 😔

3
    4 Yorumla
    • luluşka
      luluşka
      +1 yıl

Eksiliyen arkadaş anlattığım profile uyuyo demekki alınmış garibim 🤣🤣

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

luluşka müdür hanım ben hiç aldatmam karsımdakı kadında sevgi istiom aşk istiom bunlar varsa gerisi teferruatttır :D yeah

Yorumla
    • luluşka
      luluşka
      +1 yıl

@rızıo sana köyden kız alıcam söz 🤣🤣🤣

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

çerkez kızımı :D onlar güzel oluyor ya da zenci al bana :D

Yorumla
  • birazkülbirazduman
    birazkülbirazduman Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 55%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Erkekler duygu olmadan seks yapabiliyor, o sebeple sadece fantezi gibi düşünüp farklı kadınlarla anlık birliktelik yaşıyorlar. Fırsatını bulan her erkek bunu yapar diye düşünüyorum. Bu durum artik kadınlar icin de gecerli

6
    14 Yorumla
    • lucidrimm
      lucidrimm
      +1 yıl

Yanılıyorsun maalesef

Yorumla
    • birazkülbirazduman
      birazkülbirazduman
      +1 yıl

@lucidrimm hangi konuda anlayamadım?

Yorumla
    • lucidrimm
      lucidrimm
      +1 yıl

Anlık birliktelik yaşadıkları konusunda bence haksızın.

Yorumla
    • birazkülbirazduman
      birazkülbirazduman
      +1 yıl

@lucidrimm anladım, senin görüşün farklı olabilir tabi.

Yorumla
    • lucidrimm
      lucidrimm
      +1 yıl

Tecrubemden ötürü diyorum inan hepsi öyle degil sadece kadin olarak dogru kisiyi bulmak sart

Yorumla
    • SeviyorSanSev
      SeviyorSanSev
      +1 yıl

Aynen katılıyorum işte erkeklerin zayıf noktası bu zaten.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

@lucidrimm Görüş sahibi haklı. Yanilan sizsiniz.

Yorumla
    • birazkülbirazduman
      birazkülbirazduman
      +1 yıl

@aerolite haksız demeyelim, henüz farkında değil ama mutlaka olacak

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Yeterli potansiyel yoksa asla anlamayacak bence.

Yorumla
    • mehmetuysal
      mehmetuysal
      +1 yıl

çok doğru sanırım biz erkelerin en zayıf noktası bu. ama artık kadınlarda da bu var. biraz karekter meselesi. kadınlar aldattığında çoğunda da yakalanmaz

Yorumla
    • lucidrimm
      lucidrimm
      +1 yıl

Hepinize acıyorum gereksiz insanlarla birlikte olmanız sizin hataniz 5 senelik iliskim var neyi anlayamadim cok merak ediyorum siz acınası olabilirsiniz ama herkes oyle degil

Yorumla
    • lucidrimm
      lucidrimm
      +1 yıl

Sizin icin erkekler veya kadınlar cinsel obje çünkü kapasiteniz sadece bunu algilayabilir daha fazlasına motorunuz vs yanar amannn diyim siz zorlamayın zaten

Yorumla
    • lucidrimm
      lucidrimm
      +1 yıl

@aerolite sen her yerden atlama kütük

Yorumla
    • lucidrimm
      lucidrimm
      +1 yıl

Bundan sonra istediginizi yazın ben mutlu ve saglam insanlarla hayatimi sekillendirirken sizler curuyup gideceksiniz hadi baiii

Yorumla
  • Heracloss
    Heracloss Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Erkeklerin uzun iliski evli olmasi ya da deli gibi asik olmasi aldatmasina engel degildir. simdi asagida birsuru kisi yazacak karakter meselesi karaktersizlik vs vs. onlardan yasi olgun muhtemelen evli olan birini hatta karaktersizlik diye sehir efsaneligi yapanlarin hepsini sec baska birgun ekle ve tanismak iste seni reddederlerse ilk firsatta bulusacam sizinle yuzume tukur

0
    0 Yorumla
  • cildivicamm
    cildivicamm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Sadık erkek çok az, imkanını bulan her erkek aldatır bence.

6
    1 Yorumla
    • pep_89
      pep_89
      +1 yıl

Asla aldatmaz istisnalar hariç ben asla istemem aldatmak

Yorumla
  • 11Sessizlik11
    11Sessizlik11 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 33%
    +1 yıl

Şans verilen her erkek aldatır derler ama ben buna inanmıyorum. Herkes aynı değildir. Sadık erkekler var. Ülkede sayıları azalıyor olabilir ama biryerlerde varlar. Rabbim sadık erkeklere denk getirsin🤲🏻

2
    0 Yorumla
  • kotukizzx
    kotukizzx Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl

Her kişi aldatır aldatmak sadece bedenen değildir ruhen de aldatır örnek vereyim sevgilimiz olur karşımızdan yakışıklı biri geçer dibimiz düşer buda bir aldatmadır🌸🌸

3
    0 Yorumla
  • statiQ
    statiQ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 89%
    +1 yıl

Seviyeli, asil, kültürlü, insan olan aldatmaz. Bu değerlerde sadece erkeklere özgü olmayınca aldatmanın erkeği olmaz. Her kadın aldatmayacagi gibi her erkekte aldatmaz.

2
    0 Yorumla
  • dokthorr
    dokthorr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 52%
    +1 yıl

Bir söz duymuştum çok hoşuma gitti sadık erkek yoktur sadakati sınanmamış erkek vardır ve ben duygusal olarak aldatmanın daha kötü olduğunu düşünüyorum fiziktense

3
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Katiliyorum

Yorumla
  • curiouss99
    curiouss99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatmanın erkeği kızı yok tamamen karakter meselesi. Herkesin güzellik algısı farklı, her zaman daha güzel birileri vardır elbette. Fakat seni seviyorsa aldatmaz, sevginin sadece dış görünüş olmadığını hepimiz biliyoruz bence

0
    0 Yorumla
  • hbt1905
    hbt1905 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Bir erkek olarak söylüyorum. Erkek bir kadının çocuğu gibidir. O kadın ne kadar ilgi, sefkat, sevgi verirse erkekte o kadar sevip aldatmaz. Çünkü hiçbir çocuk gerçek annesini bırakamaz. Bu yüzden her erkek aldatır deyip gerçekten sahip çıkanları üzmeyin...

1
    0 Yorumla
  • Cool_hatun
    Cool_hatun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Her erkek aldatmaz karaktere göre değişir o sana da bağlı biraz erkeğini elinde tutmayı bileceksin sahiplenceksin ilgi alaka hoş görülü davranırsan sanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • babyplease
    babyplease Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.

Bir insan gerçekten seviyorsa aldatmaz. Çünkü zaten herşey mükemmeldir. Ayrıca cinsiyetçilige gerek yok diye düşünüyorum

2
    0 Yorumla
  • mavi_huzur
    mavi_huzur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanlar bir meta değillerdir. Bunun sonucu olarak her insan onu mutlu ettiğin sürece seninledir. Eğer mutlu olmaya devam ederse de seninle olmaya devam eder.

0
    0 Yorumla
  • samfinger
    samfinger Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 77%
    +1 yıl

Çok tuttum sevgilime karşı kendimi ama şu libido yok mu buyukte biraz kaç tane kadınla sadece cinsellik için buluştum siz herşeye aldatma diyorsunuz zaten bizi hiç anlamazsiniz

0
    4 Yorumla
    • esratheyargımachine
      esratheyargımachine
      +1 yıl

Buna aldatma değil de ne denir? Aynısı sevgilin yapsa küplere binersin.

Yorumla
    • samfinger
      samfinger
      +1 yıl

@esratheyargımachine kızlar yapmaz.. bizde aşık olmuyoruz başkasına sadece seks yapıyoruz

Yorumla
    • esratheyargımachine
      esratheyargımachine
      +1 yıl

Gayette yapar. Pişkinliğe gel ya agahdh sana ne olsa müstehak zaten.

Yorumla
    • samfinger
      samfinger
      +1 yıl

@esratheyargımachine bana göre aldatma olmuyor bu. mast mı yapayım almanyada büyüdüm geri döneceğim sizin adetlerinize alışamadım çok değişik geliyor

Yorumla
  • sedatkalender47
    sedatkalender47 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sadakatin güzellikle zerre alakası yok, aldatan adam adriana limayla evli olsa bile aldatır daha güzeli olması gerekmez, her erkek de aldatmaz aklımızı başınıza toplayın accuk

0
    0 Yorumla
  • Aysegulcivit
    Aysegulcivit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

Daha güzel daha iyi bir kadın evli bir adama bakar mı sence?
    Böyle kandırmayın kendinizi, aldatmayı
    kendine yakıştıran herkes, daha iyisine daha kötüsüne bakmaz aldatır. Kişilik meselesi.

0
    0 Yorumla
  • benAzazil
    benAzazil Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Her insanın aldatma potansiyeli vardır. Çünkü biz mutluluğa değil güzelliğe ve maddiyata aşık oluyoruz.

1
    1 Yorumla
    • sulym
      sulym
      +1 yıl

Eksik olana meyleder insan

Yorumla
  • erkankemerdere
    erkankemerdere Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 82%
    +1 yıl

Bir kerede genellemeyin eger gözünüz dışarı kayıyorsa ilişkinizi gözden geçirin olmuyorsa bitirmek en mantıklısı

1
    0 Yorumla
  • Loves10
    Loves10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Her erkek illaki aldatacak diye bir a
    Sey yok. Ama hepsinde bu potansiyel var

2
    0 Yorumla
  • CesaretKazandırır_
    CesaretKazandırır_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır seven aldatmaz her erkek aynı değil dürüst temiz erkeklerde var kişilik mesel si aldatan kadınlarda var seven insan aldatmaz

0
    0 Yorumla
  • history10
    history10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Her erkek aldatmaz. Aldatanlar da sadece erkekler değildir. bir kadının sadece güzel olması da aldatmada salt etken olduğunu düşünmüyorum.

0
    0 Yorumla
  • CehennemdekiVᴏdka
    CehennemdekiVᴏdka Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Kanı bozuksa kalitesizse ve bir çizgisi yoksa hayatta kadınlardan başka gözü hiçbirşeyi görmüyosa aldatır evet.

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Erkekler aldatmaz, kadınlar aldanır
    Bu birrr
    Cinsel sadakat beklemek insanın kendisini aldatmasidir
    Bu da iki.
    Başka soru?

0
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Herkes birbirinden kopyala yapıştır misali aldatmak karakter meselesi diyivermis. Toplumsal koyunluk bu olsa gerek.

Yorumla
  • Asihaircut
    Asihaircut Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Bunun cevabını bilmiyorum ama her erkek aldatacak diye bir şey yok /yani en azından ben öyleyim ve nasipte olmasın

0
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Ciddi ve uzun ilişkisi olan her erkek veya kadın aldatır ve genelde ciddi ilişkilerde kadınlar aldatır

0
    4 Yorumla
    • Walterin
      Walterin
      +1 yıl

Dııııddıııt genelde erkekler aldatır :D

Yorumla
    • uomoitaliano
      uomoitaliano
      +1 yıl

Yanlış bilgi

Yorumla
    • Walterin
      Walterin
      +1 yıl

Bilmiyorum ben aldatıldığımdan öyle geliyor belki de

Yorumla
    • uomoitaliano
      uomoitaliano
      +1 yıl

Olabilir çokta takmamak lazım erkekler de aldatsa farketmez kadınlar da çünkü 2 sonuçta da şu an yalnızım

Yorumla
  • EldrithcArrow__
    EldrithcArrow__ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Neyi aldatma olarak gördüğünüze göre değişir. Sokakta giderken bir kadına gözün takılmasına bile aldatma diyenler var.

0
    1 Yorumla
    • zynp11
      zynp11
      +1 yıl

Aldatma zaten gözü disarilarda oluyor o zaman

Yorumla
  • Purposelessmember
    Purposelessmember Takip Et
    Yoda Yaş: 104 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.

Erkekler sahiplendiğinde kadına göre daha fazla bağlı olabilir.. her erkek aldatmaz, genelleme de yapılamaz..

0
    0 Yorumla
  • BurakBey16
    BurakBey16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Karakter meselesi bea genelleme yapamazsınız bu konu hakkında ve bu iş cinsiyet değil şahsiyet meselesi

0
    0 Yorumla
  • Dinazortreni
    Dinazortreni Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 46%
    +1 yıl

Karakteri olana gecerli adam olan aldatmaz kadin olan aldatmaz sven aldatmaz karaktersiz aldatir

1
    0 Yorumla
  • VolrathTheFallen
    VolrathTheFallen Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Aldatmasından korkmadığı erkeğe kadının saygısı olmuyor

1
    0 Yorumla
  • esratheyargımachine
    esratheyargımachine Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.

Hepsi aldatır. İstisna diye bir şey yoktur bana göre.

2
    3 Yorumla
    • RomeO_RomeO_
      RomeO_RomeO_
      +1 yıl

yanılıyorsun

Yorumla
    • esratheyargımachine
      esratheyargımachine
      +1 yıl

Uzun ilişkisi olupta aldatmayan görmedim daha. İlla birileri ile konuşuyorlardır hiçbir şey olmasa bile.

Yorumla
    • RomeO_RomeO_
      RomeO_RomeO_
      +1 yıl

Ben uzun süreli 2 beraberliğin oldu, ikisinde de aldatmadım.
      Birinde vaft etti, diğerinde ise ailevi sebebler den ayrılık oldu. Herkes öyle değil👍

Yorumla
  • MaSksTeR
    MaSksTeR Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.

Dünyanın en güzel kadını bile olsa birgün ihanet ediyorlar

2
    5 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Nedenini de bil sana aferin diyeyim..

Yorumla
    • MaSksTeR
      MaSksTeR
      +1 yıl

@aerolite hergün aynı yemeği mide kabul etmiyor😁birde nasil olsa koca yaptım diye saliveriyorlar kendini.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Yani...
      Peki eşiyle evlenmek yerine sevgili olan birisi ilişkisini o kadar uzun yıllar boyu surdururmuydu diye de sormak lazım.
      Hayır surduremezdi. Evlilik, ilişkinin devamı için bir mecburiyet dayatir. İlişki devam eder ama heyecanı azalır. Zevk vermez.
      Evlilikteki cinsellikte de durum aynıdır. Aynı iki insan aynı pozisyonlar aynı tarz.. vs Bir de biz erkekler farklıyız. Hormonlarımiz bizi farklı etkiler.

Yorumla
    • MaSksTeR
      MaSksTeR
      +1 yıl

@aerolite yaradılışınız da biraz farklı ama kabule edin😁durmuyorsunuz biyerde

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Erkekten erkeğe değişen durumlar da var. Hepimizin libidosu gideri aynı değil. Bazı erkekler gerçekten başkasına bakmaz kolay kolay. Çok usludur. Ama hormonlarının etkisiyle böyledir. Cinselliğe zaten hiç ilgisi yoktur. Kadın olsam böyle bir erkeği istemezdim.
      Sonuç olarak iliskiler kolay değil. Olgun ve bilgili olmak lazım. Yoksa erken tikaniriz. Mutsuz oluruz.

Yorumla
  • Birikim_Kayışı
    Birikim_Kayışı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.

Her erkek aldatmaz, aldatmaz kişilik problemi olanların sorunu

0
    0 Yorumla
  • SevdaaKuşunKanadında
    SevdaaKuşunKanadında Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 71%
    +1 yıl

Her erkek aldatır ve aldatmak sadece cinsellik yaşamak değildir. Düşünmekte aldatmaktır

0
    0 Yorumla
  • MrTyper
    MrTyper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Erkekler firsatini bulabildigi ilk tenhada sizi aldatir nett Suvaslii bilim adamlari ole diyorr..

0
    0 Yorumla
  • SosyoAltuNn
    SosyoAltuNn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 73%
    +1 yıl

ne alaka ya. d ben aldatmam şahsen demek ki her erkek aldatmazmış

0
    0 Yorumla
  • o1öğretmen
    o1öğretmen Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Her erkek aldatır fiziki olmasa bile düşünsel olarak herkes aldatır

1
    0 Yorumla
  • Freyy34
    Freyy34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 85%
    +1 yıl

İstisnasız kaidesiz kuralsız şartsız. Her erkek aldatır.

0
    0 Yorumla
  • renokartal34
    renokartal34 Takip Et
    Yoda Yaş: 58 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.

başkası için bir şey diyemem
    ben hem işim hem de eşim için yapmadım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sen kendine bakmaz 2 çocuk yapar diziler klişe burçlar felan kendi fani dünyana akıp gider herifi unutursan tabiki aldatır adam başka bahçelere bakar gider

0
    1 Yorumla
    • Bensıdek
      Bensıdek
      +1 yıl

Çok merak ediyorum allah askına bana evli erkekerin mükemmel oldugunu mu savunacaksın ya da sevgilisi olan? Bazılarının yüzüne tükürmezsin neyinize güvenip kadınlar kendini salıyor diyorsunuz anlamıyorum brad pitt falan mısınız ki?

Yorumla
  • kalbiminezberi
    kalbiminezberi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Her erkek aldatmaz.
    Her kadın aldatmaz.
    Karakter eksikliği olan aldatır.

0
    0 Yorumla
  • Mjeande
    Mjeande Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

ben hiç aldatmam ama aldatıldım ne kadar komik dimi :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Aldatmak kelimesi kişi ile alakalıdır bence aldanan eş olmaz çünkü masum hiçbirşeyden haberi olmayan olaya karışmış olamaz ki? Aldatan kişi ayno zamanda başkasına aldanan kişidir aslında..

0
    0 Yorumla
  • Eärendil1
    Eärendil1 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl

Bakalım yine bazı pembeliler bizi nasıl genelleyecek onları okumaya geldim

0
    14 Yorumla
    • Aysegulcivit
      Aysegulcivit
      +1 yıl

Pembeliler hım

Yorumla
    • Aysegulcivit
      Aysegulcivit
      +1 yıl

Naber mavili

Yorumla
    • Eärendil1
      Eärendil1
      +1 yıl

Evet pembeliler sonuçta burada erkekleri genelleyen çok fazla pembeli var oturduğum yerde tüm gün "erkekler" genellemesi adı altında denmeyen kalmıyor. Sende pembeliler dediğim için cinsiyetçi yobaz mı ilan edeceksin şimdi yoksa

Yorumla
    • Aysegulcivit
      Aysegulcivit
      +1 yıl

Seni cinsiyetçi yobaz ilan ediyorum
      Her erkek aldatır mı?

Yorumla
    • Eärendil1
      Eärendil1
      +1 yıl

Kabul edildi hepiniz mutfak robotusunuz ln erkekler üstün ırktır oturun evde kocanızın gelmesini beklerken onun keyfini nasıl en üstlerde tutarım diye düşünün, okumakla ve başka amaçlar edinmek sizin neyinize sizin tek amacınız erkeklerin arkasında durmak hadi bakayım

Yorumla
    • Aysegulcivit
      Aysegulcivit
      +1 yıl

Seni cinsiyetçi yobaz olmaktan men ediyorum.
      Her erkek aldatır mı?
      Böyle onu bile olamazsın, ancak mavili bir yaratık olursun.

Yorumla
    • Eärendil1
      Eärendil1
      +1 yıl

FEMİNAZİ ALERT

Yorumla
    • Aysegulcivit
      Aysegulcivit
      +1 yıl

MİZOJİNİST ALERT

Yorumla
    • Eärendil1
      Eärendil1
      +1 yıl

Al işte şimdi de kadın düşmanı olduk iyi geceler feminazi uyuyorum ben

Yorumla
    • Aysegulcivit
      Aysegulcivit
      +1 yıl

İyi uykular. Son bir şey, bize feminazi demek yerine Feminist dersen seviniriz. ✋

Yorumla
    • Eärendil1
      Eärendil1
      +1 yıl

Bana yaratık dediğin için feminazi demeye devam edeceğim

Yorumla
    • Aysegulcivit
      Aysegulcivit
      +1 yıl

Pekala yaratık, sen bilirsin

Yorumla
    • Eärendil1
      Eärendil1
      +1 yıl

Yobaz feminazi

Yorumla
    • Aysegulcivit
      Aysegulcivit
      +1 yıl

Bu acıttı QUWİ Ühü

Yorumla
  • Matij
    Matij Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 64%
    +1 yıl

Yok canım nereden çıkarıyorsun o kadar da değil yani.

0
    0 Yorumla
  • omerrcann
    omerrcann Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Kendimi düşündümde istediğim kızla sevgiliysem başkasına bakmak benim düştüğümü gösterir çünkü sevgili olduğum kız istediğim kız yani birinin kara kaşına kara gözüne istediğim sevdiğim birini terk etmek salaklık olur

0
    0 Yorumla
  • _Delikanli_
    _Delikanli_ Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

28 yıllık yaşamımda hiçbir hatunumu aldatmadım, aldatmam. Karakter meselesi.

0
    0 Yorumla
  • Walterin
    Walterin Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl

İllaki bir yerde sadakatli erkekler vardır. Umarım denk geliriz 🙏

0
    1 Yorumla
    • Walterin
      Walterin
      +1 yıl

Kadınlar aldatınca yakalanmaz da erkekler direk yakalanır 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evdeki ayda 1-2 defa görev amaçlı ilişkiye girip kocasına erkekliğini hissettirmiyosa erkek karşısına çıkan fırsata hayır diyemez

0
    2 Yorumla
    • lucidrimm
      lucidrimm
      +1 yıl

Erkek degil hayvandır o kendi nefsini bir kadının vajinasina baglayan bir hayvan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@lucidrimm teşekkürler

Yorumla
  • ErayCsrr
    ErayCsrr Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Ben hiç kimseyi aldatmadım akü beni o erkeklerin içine koymayın ben oyun oynuyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Benim yaşım 32 oldu edindiğim tecrübe de şu dur. Her erkeğin eline fırsat geçerse ihtiyaç olarak aldatır duygusal olarak ise çok azı aldatır. Bu dediğim kadın için de aynı.

0
    0 Yorumla
  • Hüseyin_33
    Hüseyin_33 Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl

Her erkek aldatmaz ama her kadın ön yargılıdır engellileri sevmezler.

0
    0 Yorumla
  • KetçaplıBrokoli
    KetçaplıBrokoli Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Hayır tabiki. Bu ahlaksızlığı karaktersizler yapar ve bunun da cinsi olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aldatamayan erkek var her erkek aldatır demiş mika slowena

0
    0 Yorumla
  • LoveAndWar
    LoveAndWar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Karakter meselesidir bu karakteri bozuk olan her erkek aldatır...

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Her erkek aldatır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Her erkek aldatır mı? 14 cevap verildi
Her erkek aldatır mı? 25 cevap verildi
Her erkek aldatır mi? 19 cevap verildi
Her erkek aldatır mi? 16 cevap verildi
Her erkek aldatir mı? 21 cevap verildi
Her erkek aldatir mi? 58 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨