Ciddi ve uzun ilişkisi olan erkekler belki de evli olanlar karşılarına daha güzel daha iyi bir kadın çıktığında aldatır mı? Sadakat ne kadar geçerli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazilari aşk meşk demiste öyle olmuyor. Erkegin tum ihtiyaclarini karsilasanda, birbirinize aşıkta olsanız aldatiyor. Duygusal ya da fiziksel farketmez. Eski eşimle gercekten cok severek evlenmistik. Bana karsi verdigi deger, saygi paha bicilmezdi. sesini kavga ettigimizde bile yukseltmezdi. Cok kavgamizda olmazdi nadiren olurdu. Yatakta bir sıkıntımız yoktu. Isteklerine kendime uygun oldugu surece karşılık verdim. Calisan kadin olmama ragmen ne yatakta, ne ev islerinde ne de yemek konusunda onu geride bıraktım. Cok yorulmama rağmen meslegimide, yemegimide, ev islerini, temizligi hep yaptim sesimi çıkarmadım. Yatakta reddettigim pek olmadi. Canim istemiyor, basim ağrıyor hic demedim. Sadece hasta oldugum, beraber olmamamiz gereken zamanlarda bugun yapmayalim boyle boyle durumum var demisligim var sadece. Onun dışında reddetmedim. Mutlu, huzurlu bir evliligimiz varken ne oldu bitti, neyi eksik yaptim ya da yaptiklarimi haketmediginden mi bilmiyorum solugu baska bir kadinin kollarında aldı. Aldatıldığımı ogrendigimde hayatimda bu kadar kırıldığım,üzüldüğüm dönem hatirlamiyorum. Onca yıl berabersiniz, onca yil emek vermissiniz evlilik icin, disariya gozu kaymasin diye elinizden egeleni yapmışsınız, her sey tıkırında giderken doyumsuzluk mu, ac gozluluk mu, karaktersizlik mi, yeni heyecan yasamak mi bilmiyorum ama birden aldatılıyorsunuz. Aramiz o kadar iyiydi ki bir sure aldatma ihtimalini hic düşünmedim. Ilk duydugumda inanmadım. O kadın geldi soyledi inanmadım. Yapmaz aramizi bozmaya çalışıyorsun dedim bana inandirmak ya da daha üzmek için videoya almış eşimle kendini. Eski esim istemese de boşandık. Erkeklere güvenim hic kalmadı. Cunku her seyini yapsan da aldatıyor. Her seyini yaptigin zaman aldatirken kılıf bulamıyor sadece. Ama bu aldatmamasi icin bir sebep degil. Oteki türlü yapmadiginiz zaman iste eşim bana bunu yapmazdi, beni bu zevkten mahrum birakirdi bende o yapmiyorsa baskasiyla yaptım diye kilif bulabiliyor. Bahaneli ya da degil. erkek firsat buldugu an aldatıyor. Aldatmayanlar bu firsati bulamayanlar. Kadinlarin ona bakmayış, ilgi gostermeyiş olmasi. Eger bakan ya da ilgi gosteren olursa ya tek gecelik aldatiyorlar ya da o kadini koluna takmış bir sure beraber oluyorlar.
41 Yorumla- +1 yıl
Butun icini dokmussun bu kdr mi yordular seni😑
En İyi Cevaplar
Hayır tabi ki, her erkek aldatmaz. Bu bir karekter meselesidir. Gerçekten seven, fedakarlık yapan ve ayrılmaktan korkmayan erkek aldatmaz. Aldatma bir çözüm davranışıdır ve tayrılmayı göze alabilen, korkmayan kişi karşı cinsine karşı daha dürüst ve sadakatlidir..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
85Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Aldatmak karakter meselesi Erkek / Kadın diye ayrımı olmaz
#emre0020 YorumlaAldatan kişilerin gerçekten aşık olup sevdiklerine inanmıyorum çünkü seven kişinin gözü kimseyi görmez daha güzeli daha iyisi olmaz zaten onun için en iyisi olduğu için aşık olur o kişiye belki başkalarına göre çirkin gelen bir kız bana göre dünyanın en güzel kızı olabilir ve beni sevdiği sürece benim için en güzel kızdır gözüm başkasında olmaz çünkü gözlerimi ondan ayıramam ki etrafımdakileri göreyim görsem de görmez o gözler onu gördüğüm gibi sıradandır güzel dediğiniz kızlar aynıdır sevdiğim ise başkadır gözümde gönlümde en güzel köşesinde duruşu ömür boyu seyirliktir ne kadar zamanımız vardır bilinmez iken nasıl çeviririm gözümü
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimseyi durduk yere aldatmaz. Adı gerçekten aşk ise buna zaten hiç gerek kalmazAma daha en başta bir birimizi aldatıyoruz, hapsediyoruz, bilmiyoruz aşkı, sevmeyi, sadakati, bağlılığı, tutkuyu, arzuyu, ait olmayı, sahip olmayı. Lafta aşklar, lafta sevmeler, sözde sevgiliyi arkadaş, kanka, dost ile karıştırmalar, kardeş gibi görmeler ile, anne, baba yerine koymalar ile batırıyoruz, mahvediyoruz ilişkileri. Haliyle insanız ve hepimizin gerçek aşka, tutkuya, şehvete, sıcaklığa, sevmeye, sevilmeye,önemsenmeye, ilgiye, aranıp sorulmaya, değer görmeye ihtiyacı var. Bunları verebiliyor isek neden aldatalım, aldatılalım ki?
10 Yorumla Her erkek aldatmaz, aldatan erkekler var... Sana karsi ilgisiz olmaya başladığında, ikinci bir profili varsa sosyal medyada ya da turlu turlu yalan uydurup farkli sosyal medyalardan yaziyorsa ozaman suphelenmelisin...
Seven, sahiplenen, kiskanan erkek kolay kolay aldatmaz ama onlarada hicbir zaman 100% guvenme... 95% guven...52 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılsadakat bence karşında ki insana bağlı bir durum karşında ki insan'ın seni tamamlayan biri ise bence aldatmazsın gerek duymazsın çünkü her iki cins için geçerli bir durum bu bence aldatan insanların hikayelerini çok dinledim seks bağımlılığı hariç konuşuyorum çünkü o tamamen tedavi edilmesi gereken bir hastalık çünkü aldatan kişilerin ilişkilerin de hep bir eksiklik bir iletişim sorunu birbirini anlamaya birbirlerinin gözünden bakıp anlamaya çalışmak yerine hep kendini düşünmek ilgisizlik alakasızlık şiddet psikolojik şiddet değer vermemek gibi nedenler yatıyor o yüzden böyle bir durum da ben hiç bir zaman aldatanı değil aldatılanı sorgularım
20 YorumlaAldatmak bilim adamlarına göre sözde genetik birşeymiş 🤷♀️ Her erkek aldatmaz, her kadın da sadık kalmaz. Bence aldatmak psikolojik, sosyal ve duygusal faktörlerin zemin hazırladığı bir olay. Kişi ya sevgi görmüyor, ya aldatmayı alfalık sanıyor, ya da ergen yıllarında o kadar ilgi görmemiş ki 2 kişiyi idare etmeyi popüler olma sayıyor. Acıyorum aldatan insanlara, yazık o beyinle nasıl yaşıyolar 😔
34 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler duygu olmadan seks yapabiliyor, o sebeple sadece fantezi gibi düşünüp farklı kadınlarla anlık birliktelik yaşıyorlar. Fırsatını bulan her erkek bunu yapar diye düşünüyorum. Bu durum artik kadınlar icin de gecerli
614 Yorumla- +1 yıl
@lucidrimm hangi konuda anlayamadım?
- +1 yıl
@lucidrimm anladım, senin görüşün farklı olabilir tabi.
- +1 yıl
Aynen katılıyorum işte erkeklerin zayıf noktası bu zaten.
- +1 yıl
- +1 yıl
çok doğru sanırım biz erkelerin en zayıf noktası bu. ama artık kadınlarda da bu var. biraz karekter meselesi. kadınlar aldattığında çoğunda da yakalanmaz
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Erkeklerin uzun iliski evli olmasi ya da deli gibi asik olmasi aldatmasina engel degildir. simdi asagida birsuru kisi yazacak karakter meselesi karaktersizlik vs vs. onlardan yasi olgun muhtemelen evli olan birini hatta karaktersizlik diye sehir efsaneligi yapanlarin hepsini sec baska birgun ekle ve tanismak iste seni reddederlerse ilk firsatta bulusacam sizinle yuzume tukur
00 Yorumla
+1 yılSadık erkek çok az, imkanını bulan her erkek aldatır bence.
61 Yorumla
+1 yılŞans verilen her erkek aldatır derler ama ben buna inanmıyorum. Herkes aynı değildir. Sadık erkekler var. Ülkede sayıları azalıyor olabilir ama biryerlerde varlar. Rabbim sadık erkeklere denk getirsin🤲🏻
20 YorumlaHer kişi aldatır aldatmak sadece bedenen değildir ruhen de aldatır örnek vereyim sevgilimiz olur karşımızdan yakışıklı biri geçer dibimiz düşer buda bir aldatmadır🌸🌸
30 YorumlaSeviyeli, asil, kültürlü, insan olan aldatmaz. Bu değerlerde sadece erkeklere özgü olmayınca aldatmanın erkeği olmaz. Her kadın aldatmayacagi gibi her erkekte aldatmaz.
20 YorumlaBir söz duymuştum çok hoşuma gitti sadık erkek yoktur sadakati sınanmamış erkek vardır ve ben duygusal olarak aldatmanın daha kötü olduğunu düşünüyorum fiziktense
31 Yorumla
+1 yılAldatmanın erkeği kızı yok tamamen karakter meselesi. Herkesin güzellik algısı farklı, her zaman daha güzel birileri vardır elbette. Fakat seni seviyorsa aldatmaz, sevginin sadece dış görünüş olmadığını hepimiz biliyoruz bence
00 YorumlaBir erkek olarak söylüyorum. Erkek bir kadının çocuğu gibidir. O kadın ne kadar ilgi, sefkat, sevgi verirse erkekte o kadar sevip aldatmaz. Çünkü hiçbir çocuk gerçek annesini bırakamaz. Bu yüzden her erkek aldatır deyip gerçekten sahip çıkanları üzmeyin...
10 Yorumla
+1 yılHer erkek aldatmaz karaktere göre değişir o sana da bağlı biraz erkeğini elinde tutmayı bileceksin sahiplenceksin ilgi alaka hoş görülü davranırsan sanmıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılBir insan gerçekten seviyorsa aldatmaz. Çünkü zaten herşey mükemmeldir. Ayrıca cinsiyetçilige gerek yok diye düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılİnsanlar bir meta değillerdir. Bunun sonucu olarak her insan onu mutlu ettiğin sürece seninledir. Eğer mutlu olmaya devam ederse de seninle olmaya devam eder.
00 YorumlaÇok tuttum sevgilime karşı kendimi ama şu libido yok mu buyukte biraz kaç tane kadınla sadece cinsellik için buluştum siz herşeye aldatma diyorsunuz zaten bizi hiç anlamazsiniz
04 Yorumla- +1 yıl
Buna aldatma değil de ne denir? Aynısı sevgilin yapsa küplere binersin.
- +1 yıl
@esratheyargımachine kızlar yapmaz.. bizde aşık olmuyoruz başkasına sadece seks yapıyoruz
- +1 yıl
Gayette yapar. Pişkinliğe gel ya agahdh sana ne olsa müstehak zaten.
- +1 yıl
@esratheyargımachine bana göre aldatma olmuyor bu. mast mı yapayım almanyada büyüdüm geri döneceğim sizin adetlerinize alışamadım çok değişik geliyor
+1 yılSadakatin güzellikle zerre alakası yok, aldatan adam adriana limayla evli olsa bile aldatır daha güzeli olması gerekmez, her erkek de aldatmaz aklımızı başınıza toplayın accuk
00 Yorumla
+1 yılDaha güzel daha iyi bir kadın evli bir adama bakar mı sence?
Böyle kandırmayın kendinizi, aldatmayı
kendine yakıştıran herkes, daha iyisine daha kötüsüne bakmaz aldatır. Kişilik meselesi.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her insanın aldatma potansiyeli vardır. Çünkü biz mutluluğa değil güzelliğe ve maddiyata aşık oluyoruz.
11 Yorumla
+1 yılBir kerede genellemeyin eger gözünüz dışarı kayıyorsa ilişkinizi gözden geçirin olmuyorsa bitirmek en mantıklısı
10 YorumlaHer erkek illaki aldatacak diye bir a
Sey yok. Ama hepsinde bu potansiyel var20 Yorumla
+1 yılHayır seven aldatmaz her erkek aynı değil dürüst temiz erkeklerde var kişilik mesel si aldatan kadınlarda var seven insan aldatmaz
00 YorumlaHer erkek aldatmaz. Aldatanlar da sadece erkekler değildir. bir kadının sadece güzel olması da aldatmada salt etken olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKanı bozuksa kalitesizse ve bir çizgisi yoksa hayatta kadınlardan başka gözü hiçbirşeyi görmüyosa aldatır evet.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Erkekler aldatmaz, kadınlar aldanır
Bu birrr
Cinsel sadakat beklemek insanın kendisini aldatmasidir
Bu da iki.
Başka soru?01 Yorumla
+1 yılBunun cevabını bilmiyorum ama her erkek aldatacak diye bir şey yok /yani en azından ben öyleyim ve nasipte olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ve uzun ilişkisi olan her erkek veya kadın aldatır ve genelde ciddi ilişkilerde kadınlar aldatır
04 Yorumla- +1 yıl
Yanlış bilgi
- +1 yıl
Olabilir çokta takmamak lazım erkekler de aldatsa farketmez kadınlar da çünkü 2 sonuçta da şu an yalnızım
+1 yılNeyi aldatma olarak gördüğünüze göre değişir. Sokakta giderken bir kadına gözün takılmasına bile aldatma diyenler var.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sahiplendiğinde kadına göre daha fazla bağlı olabilir.. her erkek aldatmaz, genelleme de yapılamaz..
00 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi bea genelleme yapamazsınız bu konu hakkında ve bu iş cinsiyet değil şahsiyet meselesi
00 Yorumla
+1 yılKarakteri olana gecerli adam olan aldatmaz kadin olan aldatmaz sven aldatmaz karaktersiz aldatir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmasından korkmadığı erkeğe kadının saygısı olmuyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılHepsi aldatır. İstisna diye bir şey yoktur bana göre.
23 Yorumla- +1 yıl
yanılıyorsun
- +1 yıl
Uzun ilişkisi olupta aldatmayan görmedim daha. İlla birileri ile konuşuyorlardır hiçbir şey olmasa bile.
- +1 yıl
Ben uzun süreli 2 beraberliğin oldu, ikisinde de aldatmadım.
Birinde vaft etti, diğerinde ise ailevi sebebler den ayrılık oldu. Herkes öyle değil👍
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Dünyanın en güzel kadını bile olsa birgün ihanet ediyorlar
25 Yorumla- +1 yıl
Yani...
Peki eşiyle evlenmek yerine sevgili olan birisi ilişkisini o kadar uzun yıllar boyu surdururmuydu diye de sormak lazım.
Hayır surduremezdi. Evlilik, ilişkinin devamı için bir mecburiyet dayatir. İlişki devam eder ama heyecanı azalır. Zevk vermez.
Evlilikteki cinsellikte de durum aynıdır. Aynı iki insan aynı pozisyonlar aynı tarz.. vs Bir de biz erkekler farklıyız. Hormonlarımiz bizi farklı etkiler. - +1 yıl
Erkekten erkeğe değişen durumlar da var. Hepimizin libidosu gideri aynı değil. Bazı erkekler gerçekten başkasına bakmaz kolay kolay. Çok usludur. Ama hormonlarının etkisiyle böyledir. Cinselliğe zaten hiç ilgisi yoktur. Kadın olsam böyle bir erkeği istemezdim.
Sonuç olarak iliskiler kolay değil. Olgun ve bilgili olmak lazım. Yoksa erken tikaniriz. Mutsuz oluruz.
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek aldatmaz, aldatmaz kişilik problemi olanların sorunu
00 Yorumla
+1 yılHer erkek aldatır ve aldatmak sadece cinsellik yaşamak değildir. Düşünmekte aldatmaktır
00 YorumlaErkekler firsatini bulabildigi ilk tenhada sizi aldatir nett Suvaslii bilim adamlari ole diyorr..
00 Yorumla
+1 yılne alaka ya. d ben aldatmam şahsen demek ki her erkek aldatmazmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek aldatır fiziki olmasa bile düşünsel olarak herkes aldatır
10 Yorumla İstisnasız kaidesiz kuralsız şartsız. Her erkek aldatır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılbaşkası için bir şey diyemem
ben hem işim hem de eşim için yapmadım00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kendine bakmaz 2 çocuk yapar diziler klişe burçlar felan kendi fani dünyana akıp gider herifi unutursan tabiki aldatır adam başka bahçelere bakar gider
01 Yorumla
+1 yılHer erkek aldatmaz.
Her kadın aldatmaz.
Karakter eksikliği olan aldatır.00 Yorumlaben hiç aldatmam ama aldatıldım ne kadar komik dimi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldatmak kelimesi kişi ile alakalıdır bence aldanan eş olmaz çünkü masum hiçbirşeyden haberi olmayan olaya karışmış olamaz ki? Aldatan kişi ayno zamanda başkasına aldanan kişidir aslında..
00 YorumlaBakalım yine bazı pembeliler bizi nasıl genelleyecek onları okumaya geldim
014 Yorumla- +1 yıl
Pembeliler hım
- +1 yıl
Naber mavili
- +1 yıl
Seni cinsiyetçi yobaz ilan ediyorum
- +1 yıl
Seni cinsiyetçi yobaz olmaktan men ediyorum.
![Her erkek aldatır mı?]()
Böyle onu bile olamazsın, ancak mavili bir yaratık olursun. - +1 yıl
MİZOJİNİST ALERT
- +1 yıl
İyi uykular. Son bir şey, bize feminazi demek yerine Feminist dersen seviniriz. ✋
- +1 yıl
Pekala yaratık, sen bilirsin
- +1 yıl
Bu acıttı QUWİ Ühü
Yok canım nereden çıkarıyorsun o kadar da değil yani.
00 YorumlaKendimi düşündümde istediğim kızla sevgiliysem başkasına bakmak benim düştüğümü gösterir çünkü sevgili olduğum kız istediğim kız yani birinin kara kaşına kara gözüne istediğim sevdiğim birini terk etmek salaklık olur
00 Yorumla
+1 yıl28 yıllık yaşamımda hiçbir hatunumu aldatmadım, aldatmam. Karakter meselesi.
00 Yorumlaİllaki bir yerde sadakatli erkekler vardır. Umarım denk geliriz 🙏
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvdeki ayda 1-2 defa görev amaçlı ilişkiye girip kocasına erkekliğini hissettirmiyosa erkek karşısına çıkan fırsata hayır diyemez
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@lucidrimm teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben hiç kimseyi aldatmadım akü beni o erkeklerin içine koymayın ben oyun oynuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim yaşım 32 oldu edindiğim tecrübe de şu dur. Her erkeğin eline fırsat geçerse ihtiyaç olarak aldatır duygusal olarak ise çok azı aldatır. Bu dediğim kadın için de aynı.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek aldatmaz ama her kadın ön yargılıdır engellileri sevmezler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki. Bu ahlaksızlığı karaktersizler yapar ve bunun da cinsi olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatamayan erkek var her erkek aldatır demiş mika slowena
00 Yorumla
+1 yılKarakter meselesidir bu karakteri bozuk olan her erkek aldatır...
20 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem