AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Her erkek aldatmaz
Her kadın aldatmadığı gibi
Zaten erkek kadınla aldatıyor
Hayır benim sevgilimin bir kere bile kimseye baktığını gormedim kız arkadas dahi edinmiyor bu hayatta gorebilcegim en sadık erkege sahibim.♥️
Üstelik benden cinsel yonden bir sey beklemiyor çünkü bizi cinsel bir obje gibi gören diger hayvanlar gibi degil.
Sen yinede asla aldatmaz deme olur mu? Sonra cook uzuluyor insan. Guven sorunlari olan bir insana donusuyor. Her zaman bir ihtimalin oldugunu bilerek yasa derim.
Aldatılmaktan korkmuyorum asla dedim cunku cidden o oyle biri ve kendisi aldatilmaktan korkuyor bırak aldatmayı :D
Güvenmekten korkmuyorum ya da kırılmaktan korku duyarsan her sey elinden kayar bir izleyici gibi yasarsin hayatı. Kırılmak benim icin dünyanin en guzel hissi cunku ne zaman kirilsam daha umursamaz daha guclu biri oldum. 🤞🏻😊
Bir İ* neyle çıkıyorsun haberin yok.
Hepimiz zaten hayatta bir izleyiciyiz. Hayatin cok kucuk noktalarina dokunabiliyoruz. Herseyin kendi kontrolunde oldugunu dusunuyorsan sana gecmis olsun simdiden. Iliskinin guzel ilerlemesine cok mutlu oldum elbetteki hic aldatmasin bunu hic yasama. Kirilip uzulmeyi senin gibi dunyanin en iyi hissi olarak gormek benim icin mumkun degil. Bunu sevenide ilk defa duydum canim. Yani ben "oleyy kirildim parcalandim simdi mukemmel guclu biri olmaya daha yakinim" diyemem. Benimde 8 yillik bir iliskim var bunun son 3 yilinda da evliyiz. Aldatildim mi hayir hakarete ugradim mi hayir zarar gordum mu hayir. Birbirimize sesimiz bile yukselmedi. Ama bu ilerleyen donemlerde olumsuz bir sey yasamayacagimin garantisini verir mi yine hayir. Benim demek istedigim buydu.
Ama senin gibi dusunupte sonra enkaza donen arkadaslarim var benim. Insallah sen yasamazsin.
Ben fazla enkaz atlattim bu noktaya kolay gelmedim ayrıca olleey kirildim demiyorum ben kırgınlıklarımı dahi sahiplenen biriyim sadece ve 100 kere aldatilsam dahi umursamadan yoluma devam edebilirim cunku insanlar ailelerinden birini kaybettiginde bile hayatına devam etmek zorundayken bir erkeğin beni aldatmasi bana hic koymaz.
@aerolite o sensin haddini bil ayrıca sana soran olmadı
@aerolite hayvan dedim ustune alındın sanırım
Hahahaa.. Aptalligin yanına bir de malligi eklemissin. Hiç bir eksiğin kalmamış. Maşallah.
@aerolite aciz sapık zorba aşağılık insan ahahaga kudurrrrrr
Bu karşılıklı birseydireger adam alsatiyorsa kadın suçlu kadın aldatiyorsa erkek sucludur. Bence kadinda erkekte aldatir bu durumda
Sadakat erkeğin adamlığıyla alakalı. adamlık artınca sadakat artar adamlık azalırsa sadakatta azalır.
Sadakat, birbirine hayatı zehretmemek ve sevgiyi karşılıklı ve kıvamında vermekle oluşur
Evet ya gözüyle ya kalbiyle ya aklıyla ya bedenen bir şekilde aldatır
Fırsat olduktan sonra aldatır
Her kadın aldatır mı peki?
kardeşim. Olmaması oldukça önemli!!!
Bıktım aynı soruları duymaktan ya bunun erkeği kızı yok serefsiz olan aldatir işte
Her erkek aldatma potansiyeline tabiidir. Her adam asla..
Bunun ne demek olduğunu bilmiyorum. Böyle bir durum bazılarının literatüründe yok.
Ben hiç aldatmam sizinle de bir ilişkiye adim atarsak görürsünüz
Aldatmak karakter meselesi Erkek / Kadın diye ayrımı olmaz görüşüne katılıyorum
Aldatmaz diye düşünüyorum.
Cinyetle alakası olduğunu düşünmüyorum şahsen 🤷🏻♀️ karakter meselesi
Aldatmaz diye ümit ediyorum
Evet. Cok nadir aldatmayan
Evet ben
@RomeO_RomeO_😂
Aldatan birisi hiç olmadım, teşekkür tek taraflı düşünmediğin için
@RomeO_RomeO_ rica ederim
Bende heç aldatmadım seni
Bu biraz karakter meselesi , her erkek aldatmaz
Her erkek aldatmaz adam olamayan erkekler aldatır.
kişiden kişiye değişir de hepsi değil..
Her erkek aldatmaz o yanlış bir algi peki her bayan aldatır mi
Karakter meselesi erkek /kadın demek yanlış olur
Aldatıyorsan aldatır..
Aldatmaz sanırım karakter meselesi
Beş parmağın beside bir değil
Kadın erkek fark etmez, karakter meselesi.
Her erkek ve her kadın aldatmaz.
Cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir bence
Evet, her erkek aldatır...
Hepsi aldatmaz gardaşım
Sadakat köpeklerin olayıdır nıhahah
O zaman kopekler sizden degerli zuhahaha demek ki kopeklerin bile insanlardan ustun duygulari var :D
Köpekler de sadık değil eşlerine. Sahibine sadık sadece. Napacaz şimdi? Alegoriler de patladı :)
Yine de kopek sahibine sadık esine olmasada degil mi? :D En azından sadık olduğu bir sey var peki ya insanların sadık oldugu ne var?
Sahibine sadakat kulluğun kabullenilmesidir. Bunda olumlu hiç bir şey yok. Aşk ilişkisi de sahiplik içeren bir mülkiyet ilişkisi değildir. Sevgi, heyecan azalırsa başkasında ararsın. Değil mi?
Peki ya azalmıyorsa? Sadakat her zaman birine kulluk etmek demek midir? Sadakat bir insana ait olduğunu çünkü o insanin senden üstün degil senin dengin olduğunu dusunmenden ileri gelir ustun oldugunu dusundugun bir seye sadık olmak kole olmak olurdu ki biz buna sadakat demezdik.
Aitlikten kasıt birbirine sahip olma degil yani bir kusu tkafese atmadanda yanında durmasını saglayabilirsin o kus seni gercekten seviyorsa omzundan ayrılmaz ona gokyuzunu bile gosterdiginde. Ait olmak boyle bir sey iste tamamen kendi secimlerinle yaptığın.
Azalır. Maksimum aşk hissi 3 yıl sürer. İnsan yavrusunun kendi ayakları üzerinde durabildiği süredir bu. Evrimsel temayüller işler doğada, havada asılı boş romantizm değil.
Ha, o aşk zamanla bacı-gardaş ilişkisine dönüşür, bir konfor alanı, rutin yaratır. Bunun sürdürülmesine de sadakat denir işte. O kadar. Yoksa heyecan, tutku falan yok orada.
Eger sevgin azaliyorsa sen hic bir zaman sana ait olanı yani dengin olani bulamamissin demektir.
Heyecan tutku senin yesertebilcegin seyler yalnız.
Ben bana ait olanı aramadım ki. Eşya ya da mal aramıyorum. Sahiplik ilişkisi kurmam. Hayatı tüm içerdikleriyle paylaşacağım kişilerle kurdum ilişkilerimi.
Evet, ayrıldık, kavga ettik ama bütün kadınlarla hayatımı paylaştım, onlar da benimle. Daha ne ister bir insan?
Bak yine anlamamakta ısrar ediyosun bence esya iliski olmadigini aciklamadim zaten bir kez açıklarım daha da anlatacak degilim.
Ben böyle bir hayat istemem şahsen. Surekli bende merak uyandıran biriyle birlikteyim ve bence biri yeter bu hayata cunku bir insan koca bir evrene denktir nasıl evrenin tum sırlarını cozemiyosak istedigi kadar açık versin birlikte oldugumuz kisiyede merakımız hic bitmez. Tutku ve heyecan bitsede bu yuzden yesertilebilen seylerdir zaten.
Hayır abi, aidiyet ilişkilerde sakat bir durumdur. Sadakat beklentisi de öyle. Sadakat beklemedim hiç, dürüst olsun yeter dedim. Bibok yediyse de beni aptal yerine koymasın.
Çünkü insan tek eşli değildir. İlla insani sadakatten bahsediyorsak, dürüstlük gibi değerlere sadık olmalı, kişiye değil
O yuzden ben hep bana ait olanı ararım yani benim dengim olanı, benim eşyam olanı bana kolelik yapanı degil yani. Tum hislerinle sarıldığın biri sana aittir zaten ve onun tum hislerine sahip olman gerekmez bunun icin. Yani ticari bir iliskiden bahsetmiyormusum degil mi?
Dürüstluge sadiksa sadakatlidir diyorum bende oh be sonunda kendin dedin ahahaha
Bu rada kuş falan sevgiden değil çıkarından omzunda durur. Yoksa kaçar gider. Doğada karşılıksız hiç bir şey yoktur.
Bunlar romantize edilmiş insan duyhuları. Gerçek hayat çok farklı
Herkesin kişiliği farklıdır
Aldatirim gozunun yasina bakmam.
biz erkekler asla aldatmayız
Benim için sadakat yok hükmündedir.
Meşrebi bozuk olan aldatır
Sadakati iki cins de beceremiyor bu devirde
Herkes aldatmaz ama çoğu insan aldatır bir şekilde
Hayır bunun kişilik ile alakası var
hayır her erkek veya kadın aldatmaz
Bir tek erkekler mi aldatıyo sanıyosun
Kadın olduğum için erkekleri sordum