Bakın; çapkın arkadaşlarıyla tatile gönderecek kadar güveniyor musunuz diye sormuyorum, güven konusunda sıkıntı yok ama o arkadaşların kendisi sıkıntı.2 günde ne yuvalar yıkılıyor yanlışlıkla, gelde gönder ://
😊😊 yapmak isteyen yapar tatlım.. bırak gitsin? bu hareketin onun gururunu incitecek, senden soğumasını sağlayacaktır.. üstelik sen ne kadar o güveni ona verirsen, senin güvenini sarsmayacaktır.. haa olduda güvenini sarstı? en azından bunu yıllarca emek verdikten sonra öğrenmemiş olursun 😊😊😊
kesinlikle hayır. Zaten çapkın arkadaşı olmamalı. Çapkınsa bile teşvik etmemeli yoksa zaten o arkadaşıyla görüşemez. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Çapkınlığın çeşitleri var. Yanındakini de ayartıp kendine uydurmaya kalkan tip erkek için en berbat tiptir mesela. Öte yandan dişilerin çapkını da yanındaki arkadaşlara erkek musallat etme riski taşır. Nahoş.
Ya nasıl anlatsam adamı, şu şeytan tüyüne sahip pijlerden. Bir şekilde sıyrılıp kendini sevdirip affettirebiliyor, ikna etmekte üstüne yok ya da bizimki saf.
zaten su konusmadaki adama git desen de gitmez hatta parasını ver gene gitmez onun niyeti hatunu kızdırmak hatta ve hatta o arkadası varya hani o da oyle bir adam degil hepsi ilgiyi egoyu canli tutmak :)
Sadakat kavramı kadının doğasına aykırı zaten çağımızda her kadın her lolipopu yalamaya çalışırken sevgili edinmek viking olmak demektir. Kadın ırkı benden uzak olsun da isterse gitsin zencilerle Hawai'de grup yapsın.
Benimle duygusal manada -adı ne olursa olsun- herhangi bir ilişkisi bulunan birisi, çapkın ya da değil farketmez, ben dururken arkadaşlarıyla bir yere gi-de-bi-le-mez. Net..
Gizli değilim şu an “Ben sana güveniyorum, etrafındakilere güvenmiyorum aşkım” deme Zira güven tamsa çıplaklar kampına dahi gözü kapalı yollayabilmelisin.
Gönderdim thailand a.. adam son güne kadar bişey yapmamış ama son gün ben yatıyorum demedi , haber vermedi. geldigi günde boynunda yeni morarma vardı. Gönderen İzzet de yapar gondermesenizde.. yeter ki içinde olmasin
En İyi Cevaplar