Gercekten erkekler sevgilisiyle tatile cikip herseyi karsiliyor mu?

Ben bu yaz tatile kiz kiza arkadasimla ciktim. Keyifli bir tatil oldu heryere gittim kendi parami harcadim. Teknede bir kizla tanistik kiz yeni ogretmen. Biraz sohbet ettik cogu yere gitmemis parali plajlara da pek gitmedi. Aktivitelerin de coguna katilmadi. Halbuki pahali degil.

Sordum o da bana boş ver seneye birini bulurum erkek arkadasimla gelirim o beni gezdirir dedi. şok oldum, resmen ona para sacacak bir erkek ariyor, o zamana kadar gezip eglenmeyi erteliyor.

Oyle aman aman bir guzelligi de yok normal tipi var. Hani manken gibi ahu afet olsa belki finansal köle bulur diyebilirdim de siradan kizlar da böyle sponsor erkek bulabiliyor mu?

Ben yillar evvel bir kez erkek arkadasimla ciktim ayri odalarda kalacaktik. O gitmis ikimizin de otel parasini önceden ödemiş. Benim haberim yoktu ben de kendi odamin parasini ödemistim. Bunu farkettik ve o para iadesi istedi. Adamlar onun verdigi paranin yarisini iade etmediler rezervasyonun yarisi iptal olmaz dediler. Benim fazladan olan rezervasyonumu iptal edip benim parami iade ettiler. Bu da benden para iadesi beklemis ben de onun jest yaptigini otel parami ödedigini düşündum. Parayi ona vermeyi teklif etmedim. Abooo bu bana o tatili zehir etti benim paraci oldugumu ima etti falan ben de bankadan parayi cekip ona verip onu terkettim. Birdaha da hicbir erkegin benim hesabimi odemesine firsat vermedim.

Bilmiyorum bende mi hata, bu kizlar mi dogru yapiyor, ben mi sanssizim anlamadim.

Gercekten erkekler sevgilisiyle tatile cikip herseyi karsiliyor mu?