Arkadaşlar ben istanbuldan bursaya taşındım ama çok sıkıcı geldi nilüfer olması dahilinde yine küçük geldi bana bursalılar yazsın sizce bursa küçük mü yetersiz bi il mi üniversiteden-kestel tren mesafesi çok az geldi bana ama İstanbul daha büyük bursalılar yazsın bursa sıkıcı bir il mi anketleyiniz?
Evet doğru sıkıcı.
Yani ortası diyelim yinede çokta kötü değil.
Yok sıkıcı değil güzel.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben İstanbul'dan Bursa'ya taşındım ama beğenmedim, çok küçük bir il geldi ve sıkıcı. Sizce de öyle değil mi?
Eskişehirliyim; ama 7'ye yakın kez Bursa'yı gezdim. Bursa, Eskişehir'den çok büyük ve bir noktasından diğer noktasına ulaşım arabayla çok zor. İstanbul'a gitsem, altımdaki arabam (2001 Polo) 2 km'de 35 kez hararet yapmıştı!
Due kalklar. Motoru cok isitir. Sen 35 kez durup. Motorun sogumasini bekledin herhalde? Cunku isi. Gostergesi. Kirmizida olup devam edilirse motor pistonlari. genisler ve. Motor durur. Kaputun altindan. Duman yukselir ve motor biter. Maalesef İstanbul'da Sirkeci. Eminonu taksim. Trafigi. Cok due kalkli. Motoru isitir
Bursa küçük diyorsanız küçük kavramının ne olduğunu anlayabilmen için Çorum-Amasya-Kütahya-Uşak-Bilecik-Kırıkkale vb. illeri de gidip görmeni tavsiye ederim...
10 gün sonra canım Bursam diye koşa koşa geri dönersin...
Ya inanılır gibi değil İstanbul'da hatta bazı ataköyde bile insanlar sinirli birgün ataköyde park ederken kadın niye beni eziyon diye sinirlendi binanın otoparkında geriye geriye gelirken arkada kadın vardı geri geri geliyom diye bi ton laf yedim kadından niye beni eziyorsun gibi laflar.
Yanlış anlama ama topbaş gitti İstanbul'da denge bozuldu topbaş zamanı insanlar biraz daha hoşgörülüydü yoksa ben mi yanlış düşünüyorum yanlış anlama dimi?