+1 yılBende anca bayramlarda bombosken keyif alıyorum. Gezmek tozmak. Yoksa bu kalabalık şehirde yapayalnız im. Boğuluyorum resmen. İnsanların egoları tavan herkes kendine mükemmel. Çok sıkıcı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen değişmedin İstanbul değişti. ben burada doğdum. 3 sene önce avrupadan anadoluya taşındım. şu an taşındığım yer avrupaya göre bir tık daha yolları geniş, trafik ve kalabalık sorunu biraz daha az. ama istanbuldan da çok uzağım öyle düşün. avrupaya geçince anadoluya dönmek için can atar oldum. ben insan kalabalığını da geçtim de bu araç trafiği sonu nereye gidecek onu merak ediyorum. alım gücü düşük olduğu halde herkesin arabası var ve böyle sürekli alınmaya da devam ederse, yollar çarpık, park alanları kısıtlı. nolacak yani? üst üste mi çıkıcaz. belli bir yaştan sonra artık benim de kafam kaldırmıyor istanbulu. evet gezmek tozmak çok güzel boğazı görünce işte diyosun burada yaşamama tek sebep şu ama gerçek hayata döndüğünde öyle olmuyor. öğrenciyken çok güzel fazlasıyla imkan var ama iş hayatı için aynı şeyi söyleyemem. şu an keşke diyorum küçük bir ilçede yaşasam sessiz sakin. para biriktirip daha çok yurtdışına çıksam, yurtiçinde gezsem. İstanbul da çok uzağımda olmasa. zaten bu gidişle sınır dışı edileceğiz istanbuldan öyle görünüyor
23 Yorumla
Soran+1 yılah o konuya kaç kere değindim. bana göre böyle kalabalık, işlek, büyük şehirlerde özel araç yasaklansa tamamen harika olur. ve tabii ki toplu taşıma sayısı da artsa, taksiler de devlet kurumu gibi yönetilse bağlanıp vs vs. muazzam olurdu. dünyanın birçok şehrinde özellikle merkezi yerlere özel araç girişi yasak. aslnda bunu başarsalar süper olur. ama işte benzin mazot fiyatlarndan gelir elde etmeyi bırakmazlar herhalde. bir de istanbulun her yerinde deniz var ama vapurlar her yerden kalkmaz. keşke tüm sahil ilçelerden ciddi oranda vapur seferleri yapılsa.
Cevap sahibi+1 yıldediğin şeyler çok ütopik belediye adayı ol oy verelim:)
Soran+1 yılaslında isteseler yaparlar bence yapılmayacak şey değil. en azından merkez ilçeler de yapılır.
+1 yılİstanbul'dan memlekete döner dönmez şehrin dışındaki bahçeli sessiz tasasız eve yerleştim ve akabinde tekrar tekrar dünya varmış dedim, kolay kolay da İstanbul'a dönme niyetim yok, hele ki büyük bir deprem söz konusuyken hiç yok, İstanbul'u bilmesem böyle düşünmezdim ama neyden bahsettiğini fazlaca iyi biliyorum, 18 yaşından 31 yaşına kadar 13 yıl boyunca şişli, kağıthane, küçükçekmece, kadıköy, kartal gibi yerlerde yaşadım, orada bunaldığımda genelde yaşadığım yeri değiştirirdim, ondan bu kadar değişiklik olmuştur, yani hiçbir zaman tam rahat değildim demek ki.
13 Yorumla
Soran+1 yılyaşamayanlar cidden anlamaz bunları. bir de birkaç senedir gelip taşınanlar da anlamıyor bazı şeyleri. eski ortamı bilmedikleri için
- +1 yıl
Evet, çok doğru dedin, benim İstanbul'a ilk geldiğim 2010 yıllarında bambaşka bir yerdi İstanbul, gerçekten insan çoğu yönüne imreniyordu, sonra gün geçtikçe nüfusun araplaşması ve yabancılaşmasıyla bir de üstüne kalabalıklaşınca rahat ve sükunet bir anda yerini karmaşaya ve rahatsızlığa bıraktı, bu durum şu anda artarak da devam ediyor.
Soran+1 yıleskiden iş çıkışı ve işe gidiş saatleri dışında dışardaysan daha rahar ederdin. hangi saatte nereler tıkanır ya da boş olur daha iyi bilirdin. şimdi saçma sapan otobanda, anadolu yakasında, saat 12de yol tıkanıyor.
+1 yılSürekli aynı yerleri görmek zevk vermemeye başladı değil mi birde Türk’ten çok yabacı var oda çok can sıkıcı trafik desen ayrı dert seni çok iyi anlıyorum
117 Yorumla
Soran+1 yılbir de çok kro doldu sanki ne dersin. doğulu çok arttı gibi son yıllarda
- +1 yıl
Evet geçen beşiktaştan taksime çıkmak için otobüse bineyim dedim 3 Türk vardı otobüste 😅
Soran+1 yılTaksime gidilir ya :ddd kaş sene oldu geçmeyeli benim. Son geçtiğimde kesatene satan araplarla filan hayattan soğumştm
- +1 yıl
Hadi gel seninle taksim turu yapalım sana kahve ve kestane ısmarlayayım 😅
Soran+1 yılşuna bak, yazdığım her kelimeye etmiş klavye. bir de şunla uğraşıyorum ya :dd takisime geçilir mi demiştim, ama sen anlamışsndır. Türk bulmak imkansızı geç hep alt sınıf miletler. araplar ruslar vs dolu.
- +1 yıl
Maalesef İstanbul’un tarihi yerlerinde Türk bulmak cidden çok zor artık her yerimiz Arap Suriyeli Rus doldu eskiden zenci kardeşlerimiz vardı onlar kendi halinde yaşıyordu ama bunlar çok farklı her yerden çıkıyor siz hangi semttesiniz?
Soran+1 yılzenciler de hiç normal değil. sayıları çoğaldıkça daha beter olacaklar. kim ister esenyurtta yaşamayı onlarla. ataşehir benim
- +1 yıl
Tabi ki kimse istemez Esenyurt bildiğin toplama kampı ben Gaziosmanpaşa da yaşıyorum inan bir avm ye gidiyorum Türk’ten çok Arap görüyorum ayakkabı aşmaya gittim inan adamlar 10 çift ayakkabı almış bize kalmamış bu kadar da olmaz dedim lanet olsun dedim ya Ataşehir daha rahattır bence
Soran+1 yılevet daha rahat bir kısımdaym ama insan hep aynı semtte takılmaz ya. geçen cevahirdeydim mecbur, arkadaş çağırmıştı onun işe yakın diye, aman bir pişman oldum. yemek aldık oturacak yer yok. zenci birkaç kız vardı onlarla aynı masayı paylaştık. böyle saçma sapan ortam. konuştğunu düumuyorsun filan.
Soran+1 yılduymuyorsun*
- +1 yıl
Cidden kötü ya sonumuz ne olacak çok merak ediyorum ne zaman biz bize kalacağız eskisi gibi rahat rahat gezeceğiz İstanbul eski İstanbul olacak
Soran+1 yılaslında sorun kalite. kalitesiz insan doldu. kaliteli yabancı da olur eder sorun olmaz. ama iç göç olarka da kalitesiz kitleler akıyor. mesela inanır mısın, on sen önce, ben gece saat 12de, kadıköyde bir tiyatrodan çıkardım tek başıma. daha o yaşlarmda,16 17, o saatte korkup etmeden rahat rahat evime gelirdm. ama şimdi gün ortasnda o kadar tehlikeli ki şehir merkezi. bak geçen kadıköyde kardeşmle bir kafede oturuyorum. bir de arka masalardaym, adamn teki geldi para istyor. para vardır sizde abi diyor. böyle sokakta tip tip insanlar. ya da para çekecem atmden adamn teki burnunu sokup arkamzdan, ne yaptğmza bakıyor. Çıkıştm, bir de üste çıkıyor. ne bileym tip tip insanlar, çok kötü oldu anadolu yakası da artık ya. çok kro mro döküntü tipler doldu.
- +1 yıl
Yani cidden korkutucu ya Kadıköy diyorsun birde her şey bence pandemiden sonra böyle oldu pandemi her şeyi değiştirdi ya insanların psikolojisi bozuldu ister istemez önlenemeyen göç bir yandan savaş hepsi bir araya geldi ve hepsi Türkiye’nin etrafında olduğu için herkes buraya geldi bunun üstüne daha bir sürü şey eklenebilir yani
Soran+1 yılkadıköy bitti bitti. kadıköyü çok iyi bilirim. Şuanki şu özenti tipler, bu semtin on sene öncesine kadarki kültürüyle alakasız. eskiden boğanın yanında fotoğraf çektirenler görürdün ara sıra turist olarak. şimdi ne zaman boğann ordan geçsem sırtına binmiş bir yığın öğrenci kitlesi görüyorum. bildiğin kaç kişi, kız erkek farktmeksizin o kadar değerli bir anıtı eşek gibi biniyor. bunlar ordan burdan gelen öğrenci kitlesi. süslüler ama medeniyet sıfır. kültür sıfır. gayrimeşru caddeler doldu üst sokaklarda da özellikle rasimpaşa tarafta. yalnız girme, peşine takılan keşler çıkabilyor karşına, başım geldi. durup dururken tokalaşıp para isteyen kesinli tekinsiz tiplerle dolu tam merkez kısım özellikle. yani özetle bir zamanlar saat gece 12de gece tek başma dolaştğım bir semtte bile artık durum, ortam bu. fatih, beyoğlu, üsküdar buralardan ne beklersin.
- +1 yıl
Desene aynı dertten muzdaribiz biz ne yapacağız peki bizimde hayattan zevk alma hakkımız yok mu? ya da rahatça gezmeye eğlenmeye dışarıdan bakılınca her şey günlük gülistanlık ama içine girince ne kadar da kötü siz ne kadar olgun ve bilgili birisiniz kendinizi geliştirmişsiniz verdiğiniz cevaplardan bile çok rahat bunu anlaşılabiliyor ülkemizin sizin benim gibi insanlara ihtiyacı var eğer sizin için mahsuru yoksa sohbet etmek isterim
Soran+1 yılgördüğün gibi asıl tek sorun sığınmacı sorunu da değil, muazzam bir kalitesizleşme var. tıpkı artık ne kadar para ödersen öde önüne konan yemeğin kalitesizleşmesi gibi, şehir her açıdan, özellikle insan ve kültür açısından kalitesizleşiyor. sırf İstanbul da değil konu, sanli tüm dünya şehirleri aynı dertten muzdarip. sermaye gücü geniş alt sınıflar yaratıyor büyük şehirlerde çünkü orta sınıflar, hitap etmiyor ucuza köle olan yığınlar yaratmaya.. ama kendi adıma ben böyle bir dünyaya çocuk getirmem. bulduğum en büyük çözüm bu gelecek adına. böylece endişelenmiyorum gelecek adına. maddi gücüm yettiğince yurtdışına da çıkarım, yurtiçinde de gezerem ederim ama ful taşınmak, onu yapamam sanırım, çünkü ailem burada ve benim için çok değerliler. İstanbul'u da İstanbul olarak severim ama evet aşağı yukarı aynı sorunu yaşıyoruz iki yakada da. fakat inan ki kadın olmak, hele de tek başına kadın olarak dışarda olmak şu devirde çok ama çok daha zor. ister dolandırıcısı ister sapığı ister hırsız çingenesi olsun kadınsan, daha kolay yaklaşıyor.
- +1 yıl
Ülke bizim ülkemiz neden yurt dışına taşınasın ki onalar yabacı onlar gitmeli biz neden rahatımızı bozalım ki ülke olarak çok karıştı artık kim ne yaparsa şaşırmam yani herkes kolay yoldan para kazanmanın peşinde herkes soyguncu olmuş kime ne saplarsam diyor ne zaman bedava olsa toplu taşıma ihtiyacı olan da biniyor olmayan da biniyor dediğiniz çok doğru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 763 cevap paylaştı. Demekki artık kalabalık boğuyor seni
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılgeçebilir bence
00 Yorumla İstanbul artık bir şehir değil metropol olmaktan da çıktı Avrupa'daki birçok ülkenin nüfusundan çok daha fazla nüfusu içinde barındıran karmaşık kompleks bir yapı burası, yıllardır neresinden baksam elde kalır politikalarla yönetildiği için suç oranından tut sosyal hayata kadar birçok düzen bozulmuş durumda, evet eskiden de kalabalık vardı evet eskiden de trafik problemdi ama bunlar bugün eklenen sorunlarla beraber içinden çıkılmaz hale geldi, hiç ayrılmayı düşünmediğimiz bu şehirden kaçmak için birçoğumuz fırsat kollar haldeyiz artık ne yazık ki
10 Yorumla
+1 yıl6 yaşından beri İstanbul da yaşıyorum. Evet, sıktı ve boğdu artık bu şehir.
İşim gücüm burada evet ama orta vadede Akdeniz veya ege bölgesine geçme planım var zaten.
Bu duyguyu aşamıyorsun. İstersen Boğaz kenarında otur, yine aşamazsın.
Depremi var, mültecisi tonla var, şehrin kendi pahalılığı ayrı seviye. Kendi evim var Allah dan ama evi satıp gitmeyi düşünüyorum iş konusunu halledersem.10 Yorumla
+1 yılBen İstanbul'da kendimi gayet iyi hissetmiṣtim yaṣar mıyım bilemem ama bende artık sakinlik kaldıracak yaṣta değilim çok canım sıkılıyor
bende bi metropolde yaṣıyorum ama sınırda olduğumuz için çok sakin ve bu sakinlik bi zaman sonra ot gibi yaṣamaya dönüyor. Insan çok garip beyaz giyer siyah ister, ekmek yer pasta ister.
11 Yorumla
Soran+1 yılben kesinlikle istanbulun on sene önceki halini tercih ederim. öyle diğer şehirlerde yaşamak istemyorm o yüzden. onlar da aşırı sıkıcı olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende daha 1 bir kac ay öncesine kadar istanbuldan guzel sehir yok. Herkes sitem ediyor ben bayiliyorum baska yerde yasayamam. Diyordum amaa sanki bi tık bunalma geldi bana. Ama söyle; yine baska sehirde yasamak değil fikrim. Seyyah olup ülke ülke gezmek istiyorum en son sakin hayat istesem yine donup dolasip İstanbul'a gelirim gibi
22 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul her şeye rağmen güzelliği ile bağlıyor insanı. Bir de alıştın mı onsuz da olmuyor, diğer şehirler tatmin de etmiyor. ama arafta gibiym artk İstanbul'da da tat yok
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle. Bence sebebi buyuk sehir olmasi. Ben istanbuldan cikip baska sehirde kolay yasiyamam. Sahile avmye her yere yakinim. Kırsallık da sevmiyorum.
Ben henüz yeni bir heyecan ile gelmeme rağmen artık çekilmez bir hâl aldı benim için İstanbul. Daha fazla olmayacağını düşündüğüm içinde yarın akşam ayrılıyorum kadim şehirden.
14 Yorumla
Soran+1 yılbir anlamda ne mutlu size. fazla alışmadan gitmek daha kolay. hangi şehre taşınyorsunuz
Soran+1 yılbu haşine alışamazsnz. biz bile katlanmyoruz. şu an cidden çok bozdu. insan kalitesi kalabalığı karmaşaşı bambaşka bir boyutta.
- +1 yıl
Eğer başka bir ihtimaliniz yoksa şehri sevimli hale getirmek sizin elinizde. Buna mecbursanız şehirden de ziyade kendi yaşam alanınızı farklılaştırarak odak noktanızı değiştirmelisiniz. Ben bekarım, yalnızım ve tek bir sorumluluk sahibi değilim o yüzden dilediğimi dilediğim an yapıyorum. Eğer siz böyle değilseniz mevcut düzeni keyifli bir hâle getirmelisiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş aldıkça değişiyor fikirler. Ben de aynı şekilde sakinlik ve az kalabalık istiyorum istiyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılbu da doğru olabilir
+1 yılAynen bende 23 senedir İstanbul'dayım sıkıldım artık boğuyor bir süre sonra insanı
14 Yorumla
Soran+1 yıleski İstanbul tadı da kalmadı sanki
- +1 yıl
Uzun zaman önce gitti o tat birde çok kalabalık oldu artık İstanbul
Soran+1 yılkalabalık hep vardı ama şimdi çorba gibi bir kalabalık var. yani eskiden hangi semtin hangi kitle ve sosyal yaşama sahip olduğunu iyi bilirdik, şimdi her yer aynı karman çorman kitleye sahip
- +1 yıl
Evet birde göçmen çokluğu var insan rahatsız oluyor artık
+1 yılAl benden de o kadar. Kaç kere durakta 15dk bekleyip, bunun bir de geri dönüşü olacak trafik fena diye düşünüp gitmekten vazgeçip dönmüşlüğüm var. Ben de çekemiyorum
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 548 cevap paylaştı.
u +1 yılSadece bir kaç günlüğüne tatil yapmaya geldiğimde bile daralıyorum kalabalıktan, yüksek binalardan ve ya betondan. Tanrım sabır versin.
20 Yorumla
+1 yılBende 23 sene civarı istanbuldayım çivisi çıktı it kopuk dolu ortalık hanzo bilhassa yabancı uyruklu doldu
10 Yorumlaİstanbul, yaşanılacak bir şehir değil. (Kalıcı olarak). Geçici bir süre için yaşanılırsa daha iyi olur.
10 Yorumla
+1 yılGeçmez
İstanbul büyük kasvetli ufak şehir ler daha iyi10 Yorumla
+1 yılRuhun aç azizim , namaz kılar misin? Kilmiyorsan namaza başla bol. bol Allah'ı zikir et rahatlayacaksin inşaallah.
04 Yorumla- +1 yıl
Soruya güncelleme yapmissin taşın o zaman İstanbul'dan
- +1 yıl
İstanbul anlattığım gibi , gel hataya
Soran+1 yılİstanbuldan daha iyi şehir de yok. Nereye taşınacaz. Hatay nedir gözünü seviim
- +1 yıl
Başka. yere git gözüm o zaman Konya Niğde Isparta
+1 yılO yüzden Bodrum da yaşıyorum İstanbul da nasıl yaşanır ki 🤔
14 Yorumla
Soran+1 yılBodruma da Marmarise de geldm. Yazn Marmaristeydm hatta. yazın deniz vs manzara filan güzel tabii. kışı nasıldır oraların bilmyorum.
- +1 yıl
Kışı güzel buraların yazı 34 ,06 doluyor maalesef 🤨
Soran+1 yılne güzel ne mutlu size. yazn da geçersniz yunan adalarna filan
- +1 yıl
Artık nereye istersem
+1 yılÇık gel İzmire diyeceğim de bende İzmiri sevmiyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılAntalya?
- +1 yıl
Antalya güzeldir bak. Hadi beraber gidelim.
Soran+1 yıltoplanayım :d
- +1 yıl
Ben hazırım 😂
Kalabalık, metrolar çok kalabalık, dünyayı gezmelisun, Türkiyede hayat yok, yalnız mı yaşıyorsun?
00 YorumlaDoğma büyüme istanbuldayım bende çok sıkıldım eski büyüsü kalmadı.
00 YorumlaSakin bir yere gelsen bu seferde canın sıkılır
12 Yorumla
Soran+1 yıldeme deme. o da ayrı tuhaf
+1 yıl20 snedir böyleyi ben :D
15 Yorumla
Soran+1 yılama on sene öncesi filan daha keyifliydi sanki ya. Daha İstanbul gibiydi
- +1 yıl
öyle ama mesele kafa da kafayı değiştirmek lazım bence yoksa aynı kafayı her yere götürüyorsun :D
Soran+1 yılişte nasıl değiştreceğmi bilsem. ben bir de öyle doya doya da gezdim. yer altı kalıntılarna kadar, sinemdır tiyatrodur bunları yaşarım hani sosyalimdir ama yok yani tat yok sanki. eskiden vapura binmekten bile çok zevk alırdm, şimdi karşıya geçememek için bahane uyduruyorm
Soran+1 yılgeçmemek*
- +1 yıl
Acil bi ortam mekan değiştir, bunalmışsın. Depresyona girme aşamasındasın sanki
+1 yılmadem keyif almıyorsun neden burada yaşıyorsun? zorunda mısın? hiçbirşeyin zorunda değilsin ev iş aile bile bi yere kadar sonuçta senin kendi hayatın
03 Yorumla
Soran+1 yılailem dediğim bir kardeşm bir babam var. annemiz de yok ve biz birbirmize de ok bağlıyz. ayrı evde yaşasak da ayrı şehir istemem. hep birlikte taşınsak başka. ama nereye taşınacan. diğer şehirler de aşırı sıkıcı olabilir.
Soran+1 yılok=çok
- +1 yıl
yani ben de istiyorum her şehirde bi tane evim olsun istediğim zaman istediğim yere gideyim ama işte olmuyor herşeyin bi bedeli var ya kendine göre yaşayacaksın ya da onları çok düşünüyorsan onlara göre yaşayacaksın kendin de olabildiği kadar eh işte
Yaşın geviyor gitti o lolita zamanı
52 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyon abi de konu ne alaka
- +1 yıl
Bak canım ergen Ken mi desem genckenmi desem bişey gözüne gelmez gidersin gelirsin yerinde duramaz sın yaş gectikce üstüne bir ağırık cöker eringenc olursun boş ver dersin kalabalık kaldıramaz sın eskisi gibi hızlı yaşayamazsın ben Antep'ten cıkardım İstanbul'a 8 saate girerdim İstanbul Bolu bursa Ankara Mersin Adana it gibi gezerdim bir hafta durur Gine gidersin o yol bana hiç sorun degildi şimdi çarşıya gitmeyi bırak ekmek almaya eriniyorum gezdik tozduk bitti işte durulduk yani
+1 yılbaşka bi şehire gidince köpek gibi özleniliyo bu arada
10 Yorumlabaştakiler saolsun ekonominin ne kadar kötü olduğu aşikar
00 Yorumla
+1 yılTatile ihtiyacın var bence git bir tatil yap geri geldiğinde aynı şeyi hissediyorsan tamamen git
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'u ben de sevmiyorum turistik yerler dışında huzursuz bir şehir
00 YorumlaBelki de sorun konumdan çok keyif alabileceğin kişilerin azalmasıdır.
00 YorumlaBen dünyadan keyf almiyorum sen İstanbul
14 Yorumla
Soran+1 yılseninki başka sorun sanki :d
Soran+1 yılmaddiyat mı
Biz de İstanbul'a gidelim diye kıçımızı yırtıyoruz
20 Yorumla
+1 yılBunlar hep yaşlılıktan
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadar da yaşlı değilim yahu
- +1 yıl
İstanbul yoruyor insanı İstanbul da yaşayan biriyle muğlanın bir Köyü'nde yaşayan bir mi
- +1 yıl
Bedava olunca herkes orada özellikle de metrobüs
Doğup büyüdüm şehirden gitmek istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılvar mı hedef, plan
+1 yılTaşınmayi dusunuyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılnereye
- +1 yıl
İzmit ya da ordu
Soran+1 yıloralar daha sıkıcı olmaz mı
- +1 yıl
Yok güzel yerler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşanmaz orada
10 YorumlaGitme vakti gelmis
02 Yorumla
Soran+1 yılgidecek daha iyi bir yer de olmadğna gmre
+1 yılBenden zevk almıyorum artık sıkıcı..
00 Yorumla
+1 yılKalabalığı önemli değilde. cahil yobaz dolu
10 Yorumla
+1 yılİzmit'e taşınmalısın
00 Yorumla
+1 yılBeklentilerin karşılanmiyor
00 YorumlaSekerpinara taşın sakın yer
00 YorumlaTek başına yaşamadığın için doğal
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl28 yıldır İstanbuldayım hiç sıkılmadım
03 Yorumla
Soran+1 yılneden sıkılmadın hayrer :dd
Soran+1 yılhayret
- +1 yıl
Sıkılmam için sebep yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde ANKARADAN ruhsuz bi sehir
00 Yorumla1 kez geldim daha gelmem öyle sıkıcı trafiği
00 Yorumla
+1 yılSacmalama yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
Ben cok mutluyum
+1 yılEski tadı tuzu yok
02 Yorumla
Soran+1 yılyok valla. her şeyi itici geliyor.
- +1 yıl
Ne güzel
Gecebilir
00 Yorumla
+1 yılBaşka bir şehire git geçer
00 Yorumla
+1 yılBen de İstanbul'a gelmeye çalışıyorum
00 YorumlaBüyümüşsün
00 Yorumlabence geçer
00 YorumlaBenim ise hayalim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmez değiştir
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbicim büyük şehir sana göre değil
Soran+1 yılAbicim küçük şehir de bana göre değil. Ben eski İstanbulu istiyorm
Cevap sahibi+1 yılBen de bebekliğimi istiyorum
Soran+1 yılSiz Bursada yaşıyorsunuz. Ordan buraya turist olarka gelip de yaşayanın gözüyle değerlendirmezsiniz. şu an çok çekilmez
Cevap sahibi+1 yılAbicim Bursa İstanbul Ankara buralar benzer kentler. Bursa artık İstanbul gibi hiç gitmeden yaşadığın yerler var. Mesela Pendik te oturuyorsan küçükcekmece de ne işin var? Aynı kalabalık nüfus trafik göçmen ekonomi sağlık benzer şeyler. Ben 30 sene bursada yaşadım sonra bir bayram sabahı karar verip terk ettim
Soran+1 yılİstanbulu bursaya eşit görmek 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂tanrı akıl fikir versin
Soran+1 yılhadi diğer özellikleri geçtm bursanın nüfusu 3 milyon yahu. Abi sen ne yaşıyorsn.
Cevap sahibi+1 yılAynı yere gidiyor mantık aynı
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 fille karıncayı eşit güçte görmek gibi bir şey İstanbulla diğer herhangi bir şehri eşit görmek bu ülkede. akıl işi değil
Cevap sahibi+1 yılBir ergen salağı muhatap almak birey saymak da ayrı saçmalık dimi? S git kumda oyna lan
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bu durumdayım ya sohbet edelim istersen
04 Yorumla
Soran+1 yılne yapsak acaba. bu şehri her şeye rağmen seviyorum. taşını toprağnı özetle caddelerini semtlerini iyi bilirim. alışığım da. ama nasıl keyfsiz geliyor artık anlatamam.
Cevap sahibi+1 yılBu aralar hep iş ev oldu hayatım acaba o mu etkiledi
Soran+1 yılyok her yerde tuhaf tuhaf insanlar var sanki beni o etkliyor. aşırı kro mro doldu şehir
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar çok değişti evet bu konuda haklısın istersen takip et dm den devam edelim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhaklısınız
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılistanbull sevilecek birter değill
- Tatil & Seyahat konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılOra cok kalabalık
00 Yorumla Nooo
00 Yorumla
+1 yılsemtin nere
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası