Güncellemeler
+1 yıl
kışa katlanamıyorum ya. cnaımı sıkıyor. daha bunun karı var.
Güncellemeler
+1 yıl
İstanbuldan bıkkınlık oldu dedim, bakın an itibariyle komşuda kavga çıktı. Bir kafa dinlendirtmyor bu şehir 😂😂😂😂
Antalya var içimde nedense. hem sıcak güneşli, bu ne kapalı hava kafayı yedirtiyor insana burada, Antalya iyi mi sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Antalya havası iyi de insani berbat insanıyla muhatap olmayı düşünmüyosan güzel yer
harbi mi. niye peki
Ben Antalya da yasiyorum şehir dışından gelenlere sıcak bakmıyorlar kendilerinden olmayana öcü gibi davranıyorlar
Ve biraz yobaz sevgilimle gidip el ele tutusup sarılıp opeyim dersen ve yerlisine denk gelirsen yandin ahlaksız kâfir ilan edilirsin
ohaaa 😂😂😂😂 hani turistik şehirdir, gelişmiştir az filan sanıyorduk ya
Evt antalya çok iyi huzurlu mutluysan heryer iyidir
kışın iyi gider ha, güneşliyse
antalyadan bildiriyorum
burası doldu
başka kapıya
ya yürü işine. gel al burdaki anltaylıları. herkes İstanbul'a dolsun siz rahat edin orada birkaç milyonla
Oranın maddiyatını araştır ondan sonra bence gitmeni tavsiye ederim
Eger İstanbula sıgamıyırsan Antalya ya hiç sıgamazsım ben yaşıyorım. Daha tenha ama kendince kalabalık resmi bir il
Antalya da yaşayan olarak tavsiye ederim ama işte pahalı
İstanbul'da yaşayana ucuzdur emin ol 😂😂😂10 metrekarelik mekanın sattığo bir bardak çaya 70 tl veriyoz.
Doğrudur ama buralarda da pahalı üstelik yabancılar dan dolayı
İlçede yaşarsan ayrı
Aq iki senedir kar yağmıyor
ne diyorsn ya geçem sene birkaç gğn de olsa yağdı ama ya 2022de ne yaşadık? sen nerdeydn? millet kardan dolayı 48 saat boyunca otobanlarda araçalrnda sıkıştı kaldı. ne biçim kar yağdı 22de hatırlamyor musun
Ya geçen sene hiç yağmadı di mi
Köyde mi yaşıyorsun aq anlamadım ki
bir iki gğn yağdı çok durmadı ama. ondan önceki sene fenaydı, hatırlamyor musun?
Hatırlıyorum işe gidemedim
ne saçmalıyorsn yav aç googleda arat. sen galiba İstanbul'da bile değlsin
Ya sen hangi ilçedesin
bir ataşehirdeyim. iki tüm İstanbul kar cehennemini yaşadı 2022de. SEN NERDEYDİN? iki google yapın aratın görün.
Ya geçen sene yağmadı aq tamam
Bu sene de yağmayacak
geçen sene 23dğ ben 22yi dedm. yağar yapmaz bakacaz. martta da yağabilir
Okey
Antalya gayet iyi bir seçim bence
sıcak mıdır bu dönem
Sıcak olmasa bile ılık ve bu kadar karamsar değildir. Mesleğin ne senin?
İmkanın varsa Alanya’yı öneririm.
Balıkesir ilçeleri ya da alanya :)
Deprem riski az olan yere git bari
öyle bir yer yok ki ülkede bir Ankara
Riski az olarak hem Ankara çevresi hemde Samsun ordu Giresun Trabzon Rize bu taraflardı sanırım yanlış bilmiyorsam
kafayı yerim oralarda. daha beter geçmiyor mu kış o bölgelerde. ben gğneş istiyom sahil istiyom cıvıl cıvol mekanlar vs
Karadenizin encok yağış alan bölgesi Rize Trabzon dur Ben şu an Ordunun Ünye ilcesindeyim hava güneşli ve tişört ile gezilecek hava var
Paran varsa kafadengi biriyle gez
çok gezdim ben ya
Gezmeyi bilmeyenlerle gezmek bos
istanbuldan neden sıkıldın?
hep istanbuldayız ya. inan hep aynı şehirde olur mu. gerçi yazın hem yurtdılı hem yurtiçi tatil yaptım ama yine de çekilmyor artk. kışı da sevmem
tamam ama belkide kaliteli gezmiyorsundur İstanbul'da? gitmediğin bilmediğin yerleri keşfetmelisin hangi semttesin bilmiyorum ama İstanbul'da sıkılmak mesele.
oo ben çok iyi gezerim. tabana kuvvet çok gezdim. belki de çok gezdim diye biraz da uzaklaşasım var
haha dolu gezmek önemli olan çok merak ettim nerelere gittin neler keşfettin?
😂😂ben zaten gezgin fotoğrafçıyım. girip çıkmasığım tarihi apı yok. bukolekn sarayından bakireler anıtına kadar, yok yok. bu ikisini bilen az çıkar, bence örnek vermem yeter:d
hahah o zaman sen beni gezdirsene neredesin ben geliyim :D
bu arada bakireler anıtını biliyorum gördüm de diğer saraya gitmedim ama
bunu isteyen kaç kişi var listemde bir bilsen :ddd artık çekilmyor İstanbul ya, sanki son tıllarda daha bir kaos oluştu, ama mesela artık tepeleri geziyorum. ravsiye ederim sana da yoros, aydos, çamlıca, nakkaş, fethi, rumeli, hisarsütğ, vaniköy, ulus, dragos, gez gez vitmez İstanbul .
bitmez
listede nitelik mi nicelik mi önemli? :)
bende bazı tepeleri geziyorum bugün hatta bakıyım diyorum biraz saydıgın tepelerde gitmediğim bir kaç yer varmış. İstanbul gez gez bitmez dediğin gibi hatta galoşla gezilecek bir yer. kaos her yerde artıyor enflasyondan kaynaklı bence bir yıkım çöküş var toplum mutsuz onun etkisi
niteliği neyde bulduğun da önemli. şu şehri her haltıyla iyi gezmiş biriyim. belki avrupa yakasının batısı yok bende. orada da beylikdüzü esenturt filan olmasa da olur sankş :dd
Genel olarak nitelik senin için ne ifade ediyorsa artık ben orasını sana bıraktım :)
Oraları boş ver zaten bence de İstanbul değil hem başka bir vilayet.
benim için nitelik, vapura binip boğazdan geçerken gördüğüm her konuma dokunmuş olmak. Ama yetmez, İstanbul 3 katmanlı bir şehirdir, yer altı, üstü ve tepeleri. bu benim tanımlamam bu. ve yer altında gezecek çok yer var. konstatin sarayının dağılmış parçaları yer altında mesela. müzesi de var ama ekstra sadece kalıntı olan kısımları da. ya da herkes yerebatanı bilir bir ama onlarca sarnıç vardır ve bazıları çok daha ilginç konumlarda. İstanbul başkadır, ona laf yok ama ben çok gezdim, az uzaklaşaym 😂😂😂 bir de artk aşırı kalabalıklaştı. geçenlerde, yazn, Beylerbeyi saraynn önünden geçtim, öyle bir kuyruk vardı ki kafayı yersin, ben gittiğimde henüz millet çok bilmiyor ya da çok paylaşılmadığı için gezen çok olmuyordu Beylerbeyinde diye benden başka sarayda birkaç kişi vardı o güneşli yaz döneminde. bahçesi muazzamdır Beylerbeyinin. o gün birkaç kişilik ortamda tüm saray ve bahçesi benimdi sanki. ama bugün gitmem. deli kalabalık artık.
Bence İstanbul hep kalabalıktı şimdi bu kalabalık biraz bilinçli hale geldi düzgün gezmeyi öğrenmeyi keşfetti bu yüzden senin gittiğin yerler daha kalabalık oldu :)
hayır öyle değil. kaç senedir istanbuldasın? İstanbul şu an berbat bir kitleye ev sahipliği yapıyor. eskiden biz her semtin kitlesini iyi bilirdik. her semtin kendine özgü kültürü vardı, oralara genelde, oraya uygun kafadaki insanlar takılırdı. şimdi öyle bir yer kalmadı her yer embesil kitlelerle doldu. ergen özenti tipler ayrı köylü dindar kitleler ayrı her yere doldu, karıştı ve her semtin kendi özgü yapısı kaybolup gitti. Anadolu yakası için bu özellikle geçerli. Hele de kadıköy. ve trafik saati eskiden daha kestirilirdi şimdi imkansız, gün geçtikçe İstanbul'a akan kitle daha kalitesizleşiyor. doğudan kro ya da egeden özenti saçma sapan ergen beyinli tipler doluyor şehre. özetle o eski İstanbul , yani 10/ 15 sene önceki İstanbul bugün bence yok. bu kadarı çekilir değl. o gezen kitle ne kadar bilinçli sanyorsun. çoğu özenti. sarayda gezmesini bile bilmezler, yersiz can sıkıcı hareketlerle her şeyin kültürel atmosferine zarar verirler. nerde nasıl davranacağını bilmezler. sahilde oturmasını bilmezler, yemesini içmesini bilmezler.
senin söylediklerine kesinlikle katılıyorum ama İstanbul nicelik taraftan bakıldığında hep fazlaydı hiç bir zaman azalma olmadı onu ifade etmeye calısıyorum nitelik her zaman düştü bu daha korkunç hale getirdi, sosyal medya insanların trendlerini şekillendirdi onu ifade ediyorum yoksa senin ifade ettiğin her şey kesinlikle doğruu
Neresinde yaşıyorsun istanbulun
farkeder mi ki :) Kadıköy bakan Ataşehir kısmındaym :d e5e yakn
Yenisahra
E5 çevresi çok stresli ya. E5 in altı güzel
Angara
Angara sıcka mı 😀
Bilmem ölçmedim ki
İzmir
İzmir de soğuktur
Ateşşşşş
mersin gel
sıcaksa olur
Antayadan ucuz ve sıcak denizi daha sıcak
Mersin'e gel
Mersin yazan iki kişi oldu
Burası çok sıcak şu anda gömlekle gezebilirsin yani
vayyy ☹️
Bence değerlendir bunu
ben çok esliden bir kere gitmiştim mersine. sahili hatırlyorum, otelden çıkıp direkt sahilde yürürdük, hoştu
Ben de sıkılıyorum beraber sıkılalım mi
Isitirim seni
komşuda kavga çıktı ya😂
Geleyim mi sana korktuysan hem sarılır yatarız isitirim seni
tee allam
Ciddiyim
Bende sevemedim burayı
başka bir yerden mi geldin
Evet maalesef
nerden ve niye sevmedin, benimki bıkkınlık sadece. yenş gelene büyüleyici olmalı
Yok ya çok kalabalık şehir her şey birbirine girik
Ve en kötüsü de hiç arkadaşım yok
aman bizim arkadaşlarmz var da ne oluyor trafik yol vs derken görüşemyoz 😂😂😂
En azından var yani jdjdj
Diyarbakır a
İzmir'e gel
Antalya iyi
İstanbul da nerede yaşıyorsun?
neden bunu soruyor herkes :d
Sana yürüyeceğim bakayım yakın mısın uzak mı 😃😃
İstanbul neresindesin ki
İstanbul güzeldir