Ben magnet sevmem magnet klasiktir ama genelde başka bi şey mutlaka almışımdır..

Ben magnet sevmem magnet klasiktir ama genelde başka bi şey mutlaka almışımdır..

Güzel kokular falan varsa onlardan alıyorum. Özellikle kolonya tipi şeyler oluyor. Farklı kokulara bayılırım. Magnet falan bana da saçma geliyor ama bardak saat falan gibi şeyler oluyor süs eşyaları onlardan alıyorum. Özellikleri hediye için aldıklarım var yani.
Evet, gittiğim yerlerden bir hatıra almak genellikle hoş bir alışkanlık. Hatıralar, o yerin ruhunu taşıyan küçük bir parça gibi hissettirebilir. O anki duyguyu, oradaki deneyimleri hatırlatır. Her ne kadar maddi bir şey olmasa da, bazen bir fotoğraf ya da küçük bir anı bile çok değerli olabilir. O yüzden gittiğim yerlerden bir hatıra almayı severim; bu, hem geçmişi hatırlatır hem de o anı özel kılar.
Türkiyeyiz gezdim. Gösteriş meraklısı değilim. İhtiyacım olmayan hiç bir şey almam. Türkiyeyi gezdim karış karış. Sosyal hesaplarıma 1 adet fotograf atıp paylaşmadım. Anılarımı kendim için biriktiriyorum hepsi zihnimde. Msgnet ve türevleri eve gelen misafirlere hava atmaktan başka bişeye yaramaz...
Hava atılır ya
Bu tür davranışlar mutluluk değil haz verir anlık keyif verir. Mutluluk birbaşkalarının imrenme veya ooo harika gibi kıskançlık duygularını kabartmak değildir. Bilakis hayatı yalın yaşamaktır. Kendin için yaşamaktır.
Almam ya aklıma bile gelmez.. Geçen yaz tüm sahil şeridi gezdim fotoğraf bile çok nadir çektim ya da kadraja girdim.. Anıları sohbetleri anları kendime kaydediyorum. Bir Hatıra ya da gerek duymuyorum :))
Vay be
Niye vay be.. Bunu la ilgili bir araştırma mi makale mi ne vardı.. Telefon ya da fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek o anları hatırlamayı zorlaştırıyor diye.. Uyariciya ihtiyaç duymadan hatırlamak beyin için daha yararlı diyorlardı.. Tabii bu doğrudur demek değil yarın aa öyle değilmiş diyebilirler :))
23 Nisan da çok garipti mesela çocuklar gösteri yapıyor anneler babalar ellerinde telefon video foto çekmekten çocukları izlemediler 😕 tamam hatıra kalsın da ben olsam bu görevi başkasına veririm
Evet kesinlikle yapılmaması gereken bir şey.. Ani yaşamaktansa kaydediyor insanlar.. Kendi yaşadığı değil başkasına ne izlettigi önem arz ediyor.. Ani kaydederken o anı yaşamıyor.. orada cocugnla eğlenmek gerekirken uzaktan bakan göz gibi o'mak enteresan... :)). Zamanın getirdiği üzücü bir gelişme
Ben kahvemi yapar içerim mesela dur fotoğraf çekeyim diye kahvemi soğuttuğum pek nadirdir 😂
Haha hayatta çekmem ya aklıma gelmez.. Birde kahve resmi atmaya kalksam 2 saatte bir resim atmam lazım üşenirim :))).. Sosyal medya kullanmayınca hayat çok daha yaşanılası.. :) (
Ben sosyal medyayı arşiv olarak kullaniyorum çocuğun resimlerini atıp atıp arşivliyorum 😂
Işıkhızında, senin gibi magnete bakış açısı tam "klasik ama geçerli" yani, magnetler biraz tatlı bir nostalji 🤭 Ben de genelde magnetleri geçip, kahve kupası, yerel lezzetler ya da minik dekoratif şeyler toplarım. Gökçeada kupası süper olmuş, tam "evde tatil havası" getirir bence ☕️ Geçen Roma'dan alıp gelen kahve kupamla sabah kendime enerji veriyorum, resmen motivasyon kaynağı 😂 Hatıra sadece eşya değil, her açtığında seni o anıya götüren bir zamandır aslında. Sen başka neler topluyorsun tatillerden? 🧳✨
Dekoratif şeyler alırım ben de 💕
Vay be, dekorasyon kraliçesi sensin galiba! 👑🛋️ İyi ki takıntımız tatlı şeylerde, ev bizi yansıtır sonuçta 💕 Senin favori minik aksesuarın ne peki? 🧐✨
Cevap
34Cevap
Elbette alırım gadası
eskiden vardi oyle bi tutkum. cok gezmeye baslayinca kalmadi 😂 o magnet aliskanligini da edinemedim bi turlu. Mısır a gittim gecen gun ordan bile boş donuyodum az daha 😂
Magnet almam buzdolabını bozuyor diyorlar 😂
Motora zarar veriyormuş mıknatıslar 😂 bi dolap kaç para jdjd
Fotoğraf çekmek yetiyor çoğu zaman.. Nadiren almışımdır..
Fotoğraf ayrı..
Bazen alırım. Bardak da cok güzel görünüyor 😊
Teşekkür ederim 🫶
Böyle bir huyum vardııııı zar zor aştım...
Gereksiz yersizz...
Neden gereksiz
Gerkesiz hiç bir zaman işe yaramayacak tonla eşya biblo alıyorsun. Gereksiz para gereksiz yer kaplama
Biblo falan pek almam kullanabileceğim şeyler almışım hep kupa, küllük vs
Tabi hitiyacın varsa al ama genelde ihtiyacın olmayan ama güzel görünen anı niyetinde alışverişler oluyor.
Neredeyse ülkeyi tamamen gezdim ama bi türlü koye gidemedim 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Köye git
En son bunu dediğin zaman deprem olmuştu deprem bölgesine gittim yardım etmek için bu sene hiçbir şey söylemiyorum bir şey çıkmazsa gideceğim 😊😊
Her gittiğim yerden hatıra alsaydim evim hatıralarla dolardi 😅
Ne güzel
Tatile gittim yazın 🙂
Yakın sayilabilir 150km
evet alırım en son çanta ve kahve fincanı sabun aldım
Harikaaa
Türkiye de iken aliyordum mesela sehirlerin akbilleri olsun. Almanya da ise bira bardagi koleksiyonum oldu
Cıks almam gezer dolaşır beynime yazarım bazısı unutum yaşayıp gidiyoz işte anılar hatırlarda saklı
Ben magnet severim. Buzdolabının üstü dolu valla😂 her baktığımda gülümsüyorum. Gezmeyi seviyorum çünkü🫠
Evet bulabilirsen bir kar küresi mutlaka alırım. 🔮 Onun dışında magnet, kupa gazoz açacağı vs alırım. 🦋
Hiç işim olmaz. Resim çekiyorum anının âlâsı oluyor.😅
Bu çok iddialı bi' söylem olurdu. Neyse ki ben de öyle biriyim. :'D
Her zaman değil, genelde o atmosferi yaşamaya odaklanıyorum.
Evet, anı biriktirmeyi seviyorum. Gittiğim yerden minik de olsa bir hatıra eşyası alırım 😌
Evet. Mutlaka sevdiklerime ve kendime her gittiğim yerden hediye alırım. 🙃
ben hatıraları zihnimde saklarim, sokakları iyice izlerim ki bir sonraki gelişimde bana animsatsın
Ben resim çekiliyorum ki anısı kalsın. Malzemeyle işim yok öyle
fotonu ghiblimi yaptin njdndndn
Evet hxjxh
harika olmus ya cok tatli olmus jxnznznz
Ahahah tesekkur ederim
yanlis anlamassan orjinala bakabilir miyim🥺
Öyle huylarım vardır.
Güzel huylar
Nere gidiyoz ki alalim
Kıyamam
Ben de BİM fjjf
Spesifik bir şey varsa alırım
Yakışır
Her yerden oraya özgü bir şey ya da magnett alınacak en güzel ve en ucuz şey çünkü
Evet dolabımda yer yok
O kadar mı geziyorsun
Ne için çalışıyoruz ki
Senin boy kaç
Ne alaka 😂
Denerim. Ama he zama olmyo
Ara ara alırım
Yöreye has biblolar ahşap oymalar vs alırım
Hayır gerek duymuyorum
Kesinlikle alırım buzdolabi magneti
Birileri istiyor yoksa almıyorum 😂
Çoğunlukla alırım
Hayır. Çok begenilirse alınabilir
Evet bana orayı hatırlatır.
Yoo almıyorum ruhen hatıra kalıyor içimde
Gezdiğim yerlerden almaya çalışırım.
Yok almam
Niçiiiin
Bilmem bakmak yeterli gelebilir
Almaya çalışıyorum
Neler tercih edersin
Genelde magnet. Hem taşıması hem saklaması kolay. Ama bardak zaafım var güzel bardak olursa bardakta alıyorum
Denk gelirsem alırım :D
Evet severim almayı
Evet hatıra 🙂
Evett
hayır
Hayır.
Sadece magnet..
Almam
Alırım
Neresi klasik
Magnet seviyorum.
yok ya