Bazı yerler kimi için sadece sıradan bir yerdir ama kimi için ise içinde sonsuz anı barındıran bir mekan. O mekanın önünden geçince anılar depreşir bazen bir hüzünle bazen bir tebessümle ☺️ işte tam da tebessüm ettiren bir resim geldi bugün 🥰

Bazı yerler kimi için sadece sıradan bir yerdir ama kimi için ise içinde sonsuz anı barındıran bir mekan. O mekanın önünden geçince anılar depreşir bazen bir hüzünle bazen bir tebessümle ☺️ işte tam da tebessüm ettiren bir resim geldi bugün 🥰
Yaşadığım yerde bir deniz feneri vardı ilk aşkımla orada tanışmıştık ve tam 11 yıl orası bizim mekanımız oldu…. Ve gitti başkasıyla evlendi deniz feneride yıkıldı
İlk okulda iken okuldan kaçıp gittiğim internet Cafeyi görünce cidden gözlerim doluyor 🥺
Ya ne anılar ne anılar çok güzelll☺️
Evet ya hepsi güzel eskiler eskide kaldı ama sanki dün gibi hatırlıyor insan bu zor Bi durum 🥲🥲
Olsun güzel anıları hatırlamakta mutlu etmeli
Tabiki de mutlu ediyor insanı ama p anıları hatırlayıp sonra sinir stres dolu hayatın olduğunu görünce 🥺🥺
O zamnda şimdiki hayatın güzelse ona bak o zamanki güzelse hiç yoktan güzel bir çocukluk geçirdim de mutlu ol
Evet ya telefon yok internet az sayıda var bütün çocuklar dışarıda oyunlar sohbetler hersey çok güzeldi 🤗🤗 bak yine koskoca mazi geldi aklıma 🥲🥲🤗🤗
var burası
Herkes çayını içer çekirdeklerini çitlerken senin aklından neler geçer değil mi ☺️
Cevap
4Cevap
Evet eski oturduğum yer geliyor aklıma.
Gördüğüm zaman anılarını yad ettiğim yeri geçtim, tabela bile var. bir karayolu tabelası bile beni bazen alıp götürür farklı diyarlara
Evet var tabiki hangı birini diyeceğmi bilmiyorum
Var tabi.
evet var öyle yerler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?