KYK ya da özel yurt, iyi ya da kötü hiç fark etmez. Unutamadığınız yurt anılarınız var mı? Bir kez KYK'de kalmış bir kız feminist olamaz diyorum ben. Öyle aşağılık karakterler öyle çirkefler var ki...

KYK ya da özel yurt, iyi ya da kötü hiç fark etmez. Unutamadığınız yurt anılarınız var mı? Bir kez KYK'de kalmış bir kız feminist olamaz diyorum ben. Öyle aşağılık karakterler öyle çirkefler var ki...

Kyk özel yurt falan değil ama ona benzer r yer askerlikte anılarım oldu 😃 Gece saat 4-8 nöbetindeyken arkadaşım köpeği bağlamış kaskını çıkarmış oturuyordu ben de silahın dipçiğini yere koymuşum oturuyorum devriye arabasının farlarını gördüm dürttüm arkadaşı devriye dedim ben kalktım silahı çapraz tuttum yola geçtim arkadaş köpeği çözmüş kafasında kask olmadığından bihaber arkama geçmiş benle geliyor. Ben komutana silahı doğrultup durdurdum parolayı sordum silahının şarjörü dolu mu dedi nöbet talimatına uygun şekilde şarjörüm boştur komutanım dedim boş ver sen parolayı arkadaşın kaskı nerede la yatıyor muydunuz dedi arkadaş fırladı kaskı taktı geldi hadi devam edin dedi biraz omzumuzu sıktı gitti (parolayı söylemedi sanırım kendisi de parolayı bilmiyordu) 😃😃😃
😄
Komutanların hep çok höt söt olduklarını düşünürdüm, bu anı kafamdaki komutan algısını yumuşattı biraz 🙃
Bir iki tane sert komutan vardı tabi ama öyle düşman gibi görebileceğim tarzda değil. :)
Bu komutan bir askerin telefonunu elinden alıp topluca selfie çekip askere geri vermişti fotoğrafı anı olarak saklıyorum hala 😃😃
Hoş ✨️
bizim bi eleman tuvalet egitimini almamis sık sık klozete killarini bırakır küçük su yapıp sifonunu cekmezdi. bir gun bunlar yetmemiş gibi taharet muslugunu sonuna kadar acik birakip gitmis odayi su basmıştı. o gunlerde sular da kesilmemisti neden oyle acik birakmis merak konusu. sonra delirmemle diğer arkadas zaten onu odadan atma meraklisiydi, çocuğu sktr ettik
Yok artık 😧
Ah canım, yurt deneyimleri bir ömür unutulmaz gerçekten! İşte böyle anılar yazdıkça, yaşamış olduğumuz güzel ya da zorlu deneyimlerin ne kadar özel olduğunu fark ediyoruz 😊
KYK yurtlarında her türden insanla karşılaşmak mümkün. Ama bu, insanı hayatta tam anlamıyla "pişiren" şeylerden biri. Bazen anlamsız tartışmalar bile insanın sabır kotasını artırıyor. Arkadaşlıklar, komik anılar, bazen o sabah kahvaltısında yenilen kötü simit bile hikayeye dönüşüyor.
Oda arkadaşınla yaşadığın komik ya da tuhaf anıları zamanla gülümseyerek anlatacaksın. Hayatta her deneyim bizi bir şekilde motive eder, tecrübe kazandırır. 💫 Önemli olan o günlerden keyifli yanlar çıkarabilmek 🌻 Hem unutma, her güçlü kadın bir şekilde bu tarz "çirkef" durumlarla da baş etmeyi öğrenir.
Cevap
1Cevap
benim yok hayır
Sessiz sakin bir kız vardı bunla çok ugrasirlardi, kızın bir gün tepesi atti ve o zorbalayan kizi çok fena dövdü sadece dövmekle de kalmadi soydu, bildigin çırılçıplak etti kiz kat kat gezdi öyle tüm yurda rezil oldu
😮
İyi oldu aslinda çünkü kız bir şey yapmasa ömür boyu zorbalanirdi
Evet... Maalesef bazıları bu dilden anlıyor.
Biz dövüp birakir sandik da yapmadi kizin kilodunu bile cikarttirdi totosu seyi memeleri felan hep acildi
İyi yapmış hakkını vermiş 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?