Hepimizin çevresinde vardır bunun örnekleri. Aynı anda iki kişi bile bir mekâna gitse; birisinin elinde mutlaka kamera olur, sürekli fotoğraf çeker. Diğeri ise manzaranın keyfini çıkarmaya çalışır ve birkaç fotoğrafın yeterli olduğuna karşısındakini ikna etmeye, onu ânda tutmaya uğraşır. 🥲
Ya siz? Hangisine benziyorsunuz? 😂
Gittiğiniz yerlerde daha çok fotoğraf çekimi için mi bulunursunuz yoksa yeni yerler keşfetmek, yeni anılar biriktirmek için mi? ❤
(Kamu spotu: Lütfen aynı fotoğraftan 183837363 kez çekinmeyin. Güzel anılar biriktirin.💫)
Gezdiğiniz yerler sizin için yeni fotoğraf kareleri mi demektir, yeni anılar mı?
Gittiğim yerlerde fotoğraf çekmeyi de çekilmeyi de hiç sevmem. Ben daha çok anı yaşamak isteyen taraftayım. Yanımda sürekli fotoğraf çeken birisi olursa o geziden ya da mekandan keyif de almam. Sadece güzel bir manzara var ise o manzaranın fotosunu çekerim o kadar. Manzara resimlerini seviyorum sadece 😂
Hem yeni fotolar çekmek için hem de yeni yerler keşfetmek için, herkesle buluşmam kolay kolay😂sürekli buluştuğum seçili kişilerim var onlar da benim kafada bol bol fotoğraf çekeriz :) ben şu düşüncedeyim yarın öbür gün ikimizden biri ölürse filan anı kalır resimler, videolar bu yüzden her anımızda video fotoğraf çekeriz.
Gezdiğim yerlerde hiç fotoğraf çekinme huyum yok unutuyorum desem daha iyi :)) ama bu yıl gidersem tatile çekincem bol bol İspanya’ya gitme ihtimalım söz konusu olabilir şu an belli değil ama bakıcaz bakalım :))
Dünya kadar geziyorum fotoğraf çekmek hic aklıma gelmiyor cenem düşünce unutuyorum, bu defa cekecem ama diyorum aynı yere gidiyorum dönüşte aklıma geliyor çekmediğim kahretsin kaderimde yok fifilik demekki.. 🙄
Oje ile kötü erkek arasında bağlantı kurmak mı 🙄 Yine hemcinslerimin hatalarının sonucunu genelleme bombardımanı ile çekiyorum ya. Ben evimde oturuyorum arkadaşım, yine nerden laf yedik shdhdhd
Daha çok anı biriktirim ya keşfetmeyi anın ortamın tadını çıkarmak daha güzel evet fotoğraf çekerim bir iki tane ama daha fazla değil fotoğraf a odaklanmaktansa etrafımda ki güzellikleri keşkfetmek bilgi edinmek tercihim...
benim için kesinlikle başta anılardan ibarettir. fotoğraf da çekerim illa lakin birkaç tane çeker bırakır anın tadını çıkartmaya başlar ortamı hafızama yüklerim.
Benim için anı , sürekli fotograf çekmeyi sevmiyorum..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Uyuz olurum ha bire elinde telefonu fotoğraf çekenlere onun için mi gittik biz oraya ya sinirim bozuldu bak yine. Tabi ki anı biriktirmek için giderim.