Tatil & Seyahat Yaz sezonu bitti bitecek. Peki, ne yaptınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Hedeflerinize ulaşabildiniz mi? Kilo vermek isteyenleri aşırı merak ediyorum 😄 Yaz sezonu bitti bitecek. Peki, ne yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Ben boş takıldım iyi gezmeler 1 0 Yorumla
nhgtkjh Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Pek bir isteğim yok du tatilimin bir kısmını yaptım küçük bölümünü yaz sonuna bıraktım kilo vermeye gelince istemsiz şekilde veriyorum ben 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaz sonu planların umarım en güzel şekilde geçer :) Yorumla nhgtkjh +1 yıl Umarım güzel geçer Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 685 cevap paylaştı. Yedim içtim yattım kalktım çalıştım çocuk büyüttüm ay çok sıkıcı zaten sıcak havaları pek sevmem ben sonbahar kadınıyım 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Her yazım kışı beklemekle geçer.. kilo sorunum hiç olmadı. yaz kış bol yürüyüş en iyi zayıflama metodudur.. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 807 cevap paylaştı. Tatile gitmedim, kilo mu 🙄benim derdim kilo zaten jsjsjs 1 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Çalıştık gezdik tozduk yedim içtii bitsin gitsin kış gelsin lütfen 😄 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Hedefime ulaşamadım ama sorun da etmiyorum şu anlık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kilo verme gibi bir derdim yoktu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence genel olarak bir derdin de yok 😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keyfime yok diyecek yok 😄 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 604 cevap paylaştı. Daha var sezon bitimine. Ulaşamadım. 1 0 Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Hiç denize gitmedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence gitmelisin Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tatile gitmedim. Kilo alma hedefim vardı, aldım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben boş takıldım iyi gezmeler
Pek bir isteğim yok du tatilimin bir kısmını yaptım küçük bölümünü yaz sonuna bıraktım kilo vermeye gelince istemsiz şekilde veriyorum ben
Yaz sonu planların umarım en güzel şekilde geçer :)
Umarım güzel geçer
Yedim içtim yattım kalktım çalıştım çocuk büyüttüm ay çok sıkıcı zaten sıcak havaları pek sevmem ben sonbahar kadınıyım
Her yazım kışı beklemekle geçer.. kilo sorunum hiç olmadı. yaz kış bol yürüyüş en iyi zayıflama metodudur..
Tatile gitmedim, kilo mu 🙄benim derdim kilo zaten jsjsjs
Çalıştık gezdik tozduk yedim içtii bitsin gitsin kış gelsin lütfen 😄
Hedefime ulaşamadım ama sorun da etmiyorum şu anlık.
Kilo verme gibi bir derdim yoktu
Bence genel olarak bir derdin de yok 😃😃
Keyfime yok diyecek yok 😄
Daha var sezon bitimine. Ulaşamadım.
Hiç denize gitmedim
Bence gitmelisin
Lütfen bir an önce bitsin
İyi çimdik. Çimmeyen var mı?
Tatile gitmedim. Kilo alma hedefim vardı, aldım.
Hedef mi kaldı ulaşalım
Calismaya devam
Hedefim kilo almak