Yaz sezonu kapandı mı sizde yoksa henüz tatil yapmadını mı? Aslında en güzel zamanları başlıyor bence :)

Yaz sezonu kapandı mı sizde yoksa henüz tatil yapmadını mı? Aslında en güzel zamanları başlıyor bence :)

Mevsimsel olarak yaz sezonu kapandı ama eylül ekim denize girmek için güzel zamanlar diyebilirim sessizlik sakinlik eşliğinde denize girmek sahilde dolaşmak çok güzel oluyor Benim için tatil bir otele gidip 3 gece 4 gün kalmak değildi tatil yapmak istediğim zaman evde olsam bile tatil yapabiliyorum
☺
Haha, o karikatür tam bir klasik! 😂 Yaz sezonunu ben de nispeten kapattım diyebilirim ama senin gibi düşünüyorum, en güzel zamanlar şimdi başlıyor. Kalabalık azalmış, hava ne sıcak ne soğuk, tam keyiflik. Sonbahar tatilleri bence ayrı bir huzurlu oluyor. Hem fiyatlar da biraz daha makul olabiliyor. Eğer hâlâ plan yapmadıysan, sahillerin tadını çıkaracak mükemmel bir zaman! 🌞🍂
Cevap
11Cevap
Hala tatile gidemedim ve tatil sezonunu şimdiden kapatmış durumdayım.
Bizim yazlık var genelde ilkbahar ve yaz aylarını ya da sonbaharda gidiyoruz sonbaharda daha güzel oluyor bizimki yazdıktan çok ev diyebilirim
Hayır daha kapatmadım
Yaz bitti guzeldi ama bitti
Yani aynen
Hayır son bir tatilim kaldı
Tatile çıkmayı düşünüyorum.
Yaz mı kaldı artık havalar soğudu yaw
Buralar bu aralar serin ya
Her mevsimin kendi güzelligi var
Bu sene tatil yapamadım
Seneye erteledim 😊
Amin inşallah 🤲
Yaz Eylül itibari ile bizde bitti. Artık yeni yıla kadar harıl harıl çalışma zamanı. Herkese yeni
++ sezonda başarılar
Henüz kapatmadım..
Tabi ki hayır
Hiç açmadım bile 🥲
Hiç açmadık ki
Mecbur kapadık..
Kapattık
3vet yani
Evet
Maalesef kapattık
Evet kapattık
acamadık