♾️ Yazın sıcaklığı ve bunaltması daha bitmemişken, şimdiye kadar bitirdiğiniz şeyler nelerdir. neleri çözdünüz veya olumsuz olarak hangi duygularınız bitti.

♾️ Yazın sıcaklığı ve bunaltması daha bitmemişken, şimdiye kadar bitirdiğiniz şeyler nelerdir. neleri çözdünüz veya olumsuz olarak hangi duygularınız bitti.

Bu yaz bana kendimle vakit geçirmeyi öğretti diyebilirim. Bu yaz kendimi fiziksel ve zihinsel olarak çok değiştirdim. Onun dışında sosyallestim. Tabi bu yaz canımı sıkan da çok şey oldu. Ama iyisiyle kötüsüyle bitti gitti.
Valla uzun zamandır beni sürekli düşündüren, üzen bir konu vardı, bütün düşüncelerime kök salmıştı, çok şükür o köklerden kurtuldum. Şimdi düşüncelerimde yer almıyor, anlık aklıma geliyor, geldiği gibi de gidiyor..
Rica ederim ☺️🦋
hiçbir şeyim bitmedi. Çok güzel bir yaz geçirdim, sadece pek dinlenemedim. Onu da ayın 25'inden sonra yapacağım muhakkak. Yalnız kalıp keyif yapacağım, kendime sözüm olsun :)
Enerjim bitter çikolata gibi tükensede herşeye rağmen "yıkılmadık ayaktayız, derdtlerimle başbaşayım, zalimlere, kötülere ve de şeref... yenilmedim buradayımmm...😌😏🤭😂😂
sevindim abla <3 :D
Cevap
8Cevap
Bir seyim bitmedi full xd
Duygularım aynı, biten bir şey olmadı. Ama kışa girerken daha karamsar olacağımı düşünüyorum alsjdfl
Biten bir şey yok. her şey aynı çizgide devam ediyor. Şu sıcakları bitirsek diye bekliyorum sadece 😒
Duygularim bitti artk
Ne hissedecemi ne dusunecegimi bilmez oldum
Bunuda bitirenler sagolsun
benim sabır yaşama hevesi aşka olan inancım her şeyim bitti bu yaz değil de 2023 bana hiç iyi gelmedi
Kalbim kurduğum hayaller bazen başaramayacağım gibi diyorum ama vazgeçmiyorum deneyeceğim ve sonucunu göreceğim bakalım
İnsanlara karşı olan bağım bitti diyebilirim genel olarak yani tek bir insan için değil daha bağımsız ve kendime dönük yaşamaya karar verdim
Ben tatile gittim denize İzmir gümüldür deyim nü deniz çok güzel dün dalgalıydı
İnsanlara olan güvenim bitti ask sevgi gibi hislerim duygularım bitti
Tatilim bitti 🥺 okul açılacak birkaç gün sonra
Keşke hiç yaz bitmese.. Tam alışmışken bitmesi kötü oluyor
Yaz bitmeden neyim bitti bilmiyorum ama bugün enerjim bitti 🤦🏼♀️ yorulduum🥲
Yaz mevsimim beklemekle gecti... Ösym belasi diye bir sey yuzunden icim hep korku doluydu 18 yaşımı stresle gecirdim umarim seneye üniversiteye yrlesmis biri olarak hayatima dvm ederim!!!
Ben bitim bu sıcaklar beni bitirdi benim alaskada yaşamam lazım
Ben bittim kilo verdim bir bakıma iyi oldu
Bu aralar param😂😂😂neyse yeri dolar...
Hiç bir şey bitmedi çok şükür 🙏🏻 aynen devam
sanki yaz benim için yeni başlıyor
Kesinlikle herkes para yazdı 😅
Sicaklar cok kotu ya havalar sogusa artk
Hiç bir şey
Umudum bitti...
Ben bittim eridim dondurma gibi şu sıcaklarda
Kanka ozele gelsene bir sey sorucam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?