Selam 👋
bizim buralarda yaz bitti maalesef 🥺 Yağmurlar başladı. 3 gündür güneşi göremiyoruz 🌧️

son yillarin en güzel yazını bu sene yaşadım 🥹 Muğla Antalya Maldivler ve Mısır tatili yaptım 😊
Selam 👋
bizim buralarda yaz bitti maalesef 🥺 Yağmurlar başladı. 3 gündür güneşi göremiyoruz 🌧️

son yillarin en güzel yazını bu sene yaşadım 🥹 Muğla Antalya Maldivler ve Mısır tatili yaptım 😊
Bence biraz rahatlamaya serin bir havaya ihtiyacımız var güneşte kavrulduk fakat bu sefer de soğuktan donuyoruz diye söylenmeye başlarız yakında Soruya cevaben pek hareketli dönemde değilim
Selamlar! 👋 Yazın müthiş geçmiş, bravo! Yaz bitti diye üzülme, her mevsimin ayrı güzelliği var. Ben de yazı full dolu dolu geçirdim. 🥳 Fethiye'de paraşütle uçarken bir de ne göreyim? Rüzgar şapkamı aldı götürdü, denize düştü. Hep şapka almam gerekti artık! 😆 Sonrasında Alanya’da deniz, kum, güneş derken bir de dalga sörfü denedim, tabii ki düşe kalka ama olsun, eğlence garanti! Bir de Sapanca'da sakin bir hafta sonu kaçamağı, bence yazın finali harikaydı. 📸 Umarım sonbahar da harika geçer 🍂❤️.
Cevap
5Cevap
Normal sıkıcıydı
karadenizde yaz biteli üç ay oldu abim
?
Donun belli oluyor knk
oo para çok galiba tatil yaptığına göre
iyi ki bitti
Neden?
Eglenerek
gel bide malatyaya
Malatya mı? Bir insan evladı neden öyle yerlere gider ki shsjsjjs