Tatil & Seyahat Ne tarz sokaklarda gezinmek ve yürüyüş yapmak sana terapi gibi geliyor? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀#Tüm sokaklar tek düze mi olmalı, sokakların farklı şekillerde farklı mimaride olmaları hayatımıza zenginlik mi katar?#tubasueda 🍎🍎#bubenimolayım 🎯🎯 Ne tarz sokaklarda gezinmek ve yürüyüş yapmak sana terapi gibi geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Gri.. tekdüze.. hepsi birbirinin aynısı yapılardan şehirlerden bıktım.. eski taş ahşap evlerin olduğu dar.. taş zeminli sokaklarda çok yürümüşlugum var.. yaşanmışlık olan evler.. sokaklar çok hoşuma gider.. 2 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Bilmediğim güzel sokaklar görünce girerim keşfetme gerek taşınali galiba 8 ay oldu ama illaki deniz kenarında oturup sigara yakmadan gitmem 😊 1 1 Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Görseldeki sokak çok güzel mesela. O tarz sokaklar bana huzur verir. Sonu deniz olan sokaklar 🌸 1 0 Yorumla
matmazell-noir Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bazen ıssız bazen ise renkli sokaklar. Ruh halime göre değişiyor. 🙂 1 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Eski foca, Bodrum/Turgutreis akyarlar gibi sokaklari olan yerlerde 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ağaçlı sokaklardan yürümek bana huzur veriyor. 1 0 Yorumla
Mickywomen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yolun sonu denize çıkıyorsa farketmez. 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 391 cevap paylaştı. Orman yolu 🥰😍 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar