Özel Günler & Hijyen Reglken yürüyüş yapmak iyi hissettiriyor mu? VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhabaa 🌸Sancılı regl günlerinde yürüyüş yapanlardan mısınız?Bence en güzel aktivite. Ama rahat ve sportif kıyafetlerle olmalı. Reglken yürüyüş yapmak iyi hissettiriyor mu? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Evet, hareket gelir.Maalesef çalıştığımdan dolayı tüm gün bilgisayar başında sancılarıma sarılıp oturuyorum. Temiz havada yürüyüşe çıkmayı özledim diyebilirim.. 1 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Reglken hiçbir şey yapasım gelmiyor maalesef 2 1 Yorumla kumralbirisi +1 yıl Teşekkür ederim ❤ Yorumla
Kartaliçe_1579 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evet bir de o zamanlar da yürümek iyimiş 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bazen iyi geliyor diyelim bazen ise hiç iyi gelmiyor. 1 0 Yorumla
bentamay Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Evet pıhtılaşmayı önlüyor ve kanama rahat olduğu için Ağrı’da olmuyor 2 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bazen ağrım olmuyor o zaman iyi hissediyorum 1 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Biri vardı regl olmuş dans ediyor benimle 0 0 Yorumla