Depresyondayken iyi gelecek diye 3 ay istisnasız çıkmıştım azmıştı depresyonum , tam tersine huzur gerekiyor bence böyle zamanlarda kitap okumak gibi daha sakin şeyler ama abartmadan o bile
3 ay
Depresyondayken iyi gelecek diye 3 ay istisnasız çıkmıştım azmıştı depresyonum , tam tersine huzur gerekiyor bence böyle zamanlarda kitap okumak gibi daha sakin şeyler ama abartmadan o bile
Yürüyüş daha çok kötü düşünceleri düşünmeye itiyor insanı. Kafan doluyken de okuduğun kitabı da anlamazsın. O yüzden kötü şeyleri düşünmeye devam edeceksin. Düşündükçe bağışıklığın oluşacak.
belkide Başta azdırıp sonra iyileştiriyor olabilir , ama insanlarda yürüyüşe çıkar çıkmaz iyi gelecek algısı var sanki
Tabikide algı var öyle. Ama iyi gelmiyor. Git Antalya'ya denize sahile, kafan doluysa o sahil bile seni boğar havası bile boğar. Kafanı en iyi iyileştiren şey nedir biliyor musun? İşini iyi bilen biriyle dertleşmek. Kafanda sorunlar varsa belki de dertleşerek çözüm arayabilirsin. Soru işaretleriyle yaşamak insana daha çok yük oluyor.
Nihan Kaya Ertlemek diye bir kitapta okumuştum bunu kendini ve içindeki çocuğu fazlasıyla zorladığın yaparken kendine katı ve sert davrandığın her şey seni iyileşmeye değil durumunu daha da kötüleştirir diye. Belki de sen de bir zamanlar baskıcı sert seslere maruz kaldın ve ebeveynlerinin bu sesini iç sesin hâline getirdin...
Sana bu kitabı mutlaka öneririm
iyileştim ama yürümek yerine evimde vakit geçirmek için bir alan yaratsaydım bence aylarca uğraşmazdım gibi geliyor
Cevap
5Cevap
yürüyüş her açıdan iyi gelir.
Evden çıkıp yürümek insana iyi geliyor.
Fazlasıyla iyi geliyor
Kişiden kişiye değişir bu durum
evet yürümek iyi gelir
Bana iyi geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?