Tavsiyelerinizi merak ediyorum. İlk kez yurt dışı seyahatine gidecek biri nereye gitmeli?

Prag
Londra
Paris
Barselona
Diğer (görüşlerde belirteceğim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tavsiyelerinizi merak ediyorum. İlk kez yurt dışı seyahatine gidecek biri nereye gitmeli?

İngilizcen yoksa Makedonya Üsküp'e git. Orada Türkçe bilen çok. Bütçeni de bilmiyorum ki, bütçeni bilsem bir şey söylerdim. Prag daha ucuzdur diğerlerine göre. Barselona'da 4 yıl önce 10 Euro'ya hoteller vardı, hala var mı bilmiyorum. Bir ara çadır kurmaya veya park bahçelerde yatmaya da karışmıyorlardı.
Bence Yunanistan, Gürcistan gibi yakın yerlerde daha rahat hissedersin. İlk kez çıkacaksan başıma bişi gelirse hemen dönebilirim diyebileceğin bir destinasyon güvende hissettirir. Ben ikinci ülkemi 16 bin km uzaktan seçmiştim 😊 kolay olmuyor 😊
Yurt dışına çıkış sebebi önemli. Gece hayatı ise Berlin veya Amsterdam. Tarihi yerleri seviyorsa Prag veya Roma. Akdeniz insanından biktiysa, farklı kültür için Kopenhag veya Stokholm.
Kesinlikle Paris. Her yeri buram buram tarih ve sanat kokuyor. Parkları, nehrine bağlanan su kanalları, tarihi taş apartmanları ve görkemli sarayları ile harika bir estetiğe sahip. Tabi Eyfel kulesi de var.
Cevap
51Cevap
Balkan türü ile başlanabilir Makedonya Bosna hersek gibi dolanıp gelinebilir
Bence Paris derim. Çünkü çok merak ettiğim bir şehir.
Bence paris
Bence önce vizesiz yerleri keşfetsin 🤭 aksi halde gezerken aklın hep hava parası shengen ödemesinde kalır (benim için öyle), haraç gibi bir para sonuçta tepki olsun diye bile gidilmez, benim favorim vizesiz balkan turu (kosova, makedonya, bosna vs.)
Bence bu şıklar içinde en güzel tercih ilk için Prag
Londra da yapilacak görlecek cok sey var. Tek basina bile cok keyifli bi yer. Ama ben bu soruya barcelona olarak cevap vermeyi tercih ettim. Orayi daha cok seviyorum. Antonio Gaudi nin eserleri beni benden almisti.
İlk kez yurt dışına çıkacak biri şaşırmalı ben gerçekten gidiyor muyum diye sonra da dönüş bileti almadan bulunduğu yerden en uzağa gitmeli
Bence parisde cok gzl yerler var gezilecek orqsi iyidir aslinda btn ülkeler gzl gercekten gezmek amaçliysa kendin karar ver her tarafda gezilecek cok yer vr
Kendine has kasvetli hali, binaları heykelleri, doğası, tarihi, kitap film dizilerde geçen fantastik kimliği vb gibi çok güzel bir yer tavsiye ederim...
Maddi açıdan sıkıntı yoksa ilk önce yaşadığım ülke İsviçre’yi öneririm birçok Avrupa ülkesini gezdim ama burası bambaşka
Ayak takımının popüler bildiği yerlere gitme. İran a git. Tahran Isfahan gibi şehirlere. Özbekistan Semerkand a git mesela
Evet ya en çok oyu paris almış
Eğer bildiği bir yabancı dil varsa, o dilin konuşulduğu ülkeden/ülkelerden bir şehir ilk tercih olmalı.
Neden bu Paris dünyanın göz bebeği anlamıyorum Prag’ı veya Amsterdam’ı tercih ederdim kesinlikle, ya da kuzey avrupa ülkelerinin başkentleri.
Bu tamamen bütçeye bağlı bir şey ve İngilizce düşünüyorsan resmi dili İngilizce konuşulan bir ülkeye gitmek gerekiyor.
Sitenin çoğu bırak yurtdışını şehir dışına bilr ömründe bitek askerde çıkmıştır. Ama öğüt vermeye gelince oooo😃
Milanooo
Prag gitmeyin ben bu kadar rezil bir yer görmedim.
İnsandan insana değişir senin kararın ben maldivlere gitmeni önerirdim
şu tatil ve seyahat zamazingo zımbırtısı etiketindeki fırsat bilmem neysini ben kazanacağım
Şahsen Fransaya gitmek istiyorum, ilk gitmek istediğim yer şu anlık orası. Birine önerecek olsam Fransa derdim 🌸
Bulgaristan, Yunanistan ve Gürcistan gibi sınır ülkelerinden başlanabilir.
Bulgaristani tavsiye etmem acikcasi. Ülkenin polisi bile turistlerden haksiz yere para kazanma pesinde.
Sen mi gidecdksin? Eğer gideceksende yabancı dil var mı?
5 dil bilen birisi peki :)
Turust olarak gidiyorsa bilmesine gerek yok
*Turist
Tayland Bangkok 3 ke gittim bilgi isteyen biri varsa yazsin yani ben olsam. avrupaya gitmem zaten istambuldan farki. yok asyaya gideceksin farkli. bisey gormekmadina
O da mantikli.
Reykjavik, Turku , Svalbard da gidilebilir
#Hükümdar
Ya nereyi seviosan oraya git. Ne saçma soru ya.
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu
Roma, Venedik, Petersburg, Viyana, Kahire, İstanbul, Tahran
Bir Türk olarak Balkanlar ise ayrı bir yer
Önce Diyarbakıra gitmeli sonra mardin siirt sirnak van ağrı diye yukarı çıkıp karadenizen çikıp edirneye kadar devam
Kesinlikle İstanbul ve mardin. Türkiyeden güzel ülke yok, istanbuldan güzel sehir yok. Rabbim kiymetini bilenlerden eylesin bizleri.
Londra yi merak ediyorum daha doğrusu İngiltere adası ilgimi çekiyor tarihi olarakta coğrafi olarak ta
Paris ve Barselona'yı öneririm. Çok güzel yerler.
Barbietopyaya gitmeli
Bulgaristan'dan başla yakın yer
Roma ya da Sicilya. On numara
Nereyi merak ediyorsa oraya gitsinnn
@Sınırsız_paylasim @withiin
Barcelona, New York, Hvar olabilir
Zirveden paris, londra, barcelona, romadan başla
Modanın şehri Parissss
Paris iyi bir seçim olabilir
Kesinlikle paris
Londra güzel ülke
Yalniz londra ülke degil 😅😅