Yurt dışına ilk defa çıkacak biri hangi ülkelerden bu seyahate başlamalı?

Yurt dışına ilk defa çıkacak biri hangi ülkelerden bu seyahate başlamalı?
Yurt dışına ilk kez çıkacak biri için, İtalya tarihi ve sanatıyla, İspanya canlı kültürü ve festivalleriyle, Fransa romantizmi ve sanatıyla, Yunanistan kültürel benzerlikleri ve tarihi dokusuyla, ve Hollanda rahat gezisi ve yaygın İngilizcesiyle iyi birer başlangıç noktasıdır. Bu ülkeler, kültürel çeşitliliği deneyimlemek ve seyahatinizi keyifli hale getirmek için ideal seçenekler sunar.
Ben daha çok tarhi yerleri ya da coğrafik ender oluşumları görmeyi seviyorum. Neresi olursa bana fark etmezdi. Ürdün ve Mısır diyeyim. Ürdün'de, Lut peygamberin helak olan kavminin yaşadığı Sodom şehrinin olduğu düşünülüyor. Kalıntıları görmeyi isterdim. 🙂
Türkiye'de vize olayları çok zor. Dandik Avrupa ülkeleri bile vize vermiyor bize. Diyelim öyle bir sorun yok. Ben şahsen olaya Amerika ile başlamak isterdim. Daha sonra ise tüm Güney Amerika ve Kanada'yı gezmek isterdim.
Güney Amerika ya tek gitme hocam. :D Aman..
Ama vize konusu sıkıntı evet, bir ton şey sokman gerekiyor araya. Ayrıcalık da lazım kabul için.
Kestaneyi çizdirtmeye hiç niyetim yok ddjjd
Cevap
9Cevap
Amerika olabilir bence
Bu konuda birçok gezi rehberi ve bunun için kurulmuş birlik gruplar var nereye gidlir nerelerde konaklanır oralara bakmaya çalış
Kendim için demedim ben çok gezdim gördüm ama teşekkürler 😅
Öncelikle shengen vizesi almalısın. Bu bizeyi de almak AKP sayesinde artık inkansıza yakın zorlaştı. İtalya veya Almanya shengen vizesi alabilirsen iyi ama dediğim gibi çok zor.
Singapur’a gitsin mutlaka Gürcistan’a gitsin Rusya’ya gitsin güzel ülkeler buralar
Kimlikle gidilen ülkelere gidebilirsin dil konusunda sorun yaşamazsın Balkan ülkeleride olabilir
isviçre
italya
norveç
isveç ve diğer iskandinav ülkeleriyle başlayabilirrr
Ben de hiç çıkmadım ki bu konuda vizyonum yok
Nereye neyi ne zaman görmek istediği ile ilgili bir durum aslında
Keşke bu konularda tecrübem olsaydı da paylaşsaydım
Vize istemeyen bir ulke ile baslayabilir
Italyadan başlasın işte
Yunanistan, İtalya, İrlanda, İsviçre bence..
Paris ve italya dan başlamalı
Hangisine ilgi duyuyorsa.
Öncelikle fransa İtalya
Hindistan, Meksika, Kolombiya felan
Amsterdam 😌
Hollanda
O da guzel tercih
Amerika bide fransada
Fransa dan başlamalı
İtalyaa
Papua Yeni Gine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?